Pes ve městě
Veronika Hájková
"Pozor na návody k použití!” varuje humorná próza Pes ve městě. Život jedné pozdní matky obrátí naruby fenka anglického buldoka – nezvratný důkaz o tom, že rozvážné, poklidné a nesportovní plemeno produkuje výjimky.
Humorná knížka na oddech. Jde o něco na způsob Frýbové Robina, ale odehrává se, vzhledem k roku vydání (2012) v současnějších reáliích. Čte se velmi pěkně, předností jsou kraťoučké kapitoly, takže pokud máte na čtení málo času, neodkládáte ji s pocitem, že jste museli knihu odložit uprostřed děje.
Už kvůli tomu, že mám ráda psy, mě tato kniha vážně pobavila. Jak už se tady psalo, je to příjemné odpočinkové čtení.
Mám ráda psy, kniha byla doporučena v Elle, a proto jsem si řekla, že do ní půjdu. Musím říct, že jsem se u knihy válela smíchy. Je mi ani ne 15 takže zatím nemám starosti o děti a domácnost, ale alespoň trochu si to představit umím. Tato kniha vše naprosto vystihuje a ještě k tomu vtipně. Těším se na další knihy. :)
Od téhle knížky jsem moc neočekávala, když jsem si jí nesla domů jako povinný odběr z KK. Ale jakmile jsem jí otevřela, věděla jsem, že tohle rozhodně nebylo šlápnutí vedle. Autorka mi mluvila z duše (a to i přesto, že je mezi námi docela věkový rozdíl), její názory i styl psaní mi seděly do puntíku, příhody s pejskem byly super. A že jsem se u něčeho tak smála, až mi tekly slzy, to už se mi dlouho nestalo! Strašně se těším na to, až Veronika Hájková vydá další dílko, ať už bude o čemkoliv :)
Já jsem se tedy skvěle bavila, velmi svižné, vtipné a milé čtení, ze života, jak ho všichni známe a můžeme se zasmát ještě někomu jinému :-) O tom,jak pes a dítě řídí váš život a vy se snažíte dupat na brzdy :-D
2012 | Pes ve městě |
2016 | Všechny ženy ve mně |
2018 | Fína Čokoláda |
2017 | Domácí řecká kuchyně |
2018 | Krámek pana Smítka |
Pobavila jsem se, autorčin humor je mi poměrně blízký :-)