Zmizení
Lisa Gardner

Pierce Quincy a Rainie Connerová série
Thriller ze současných Spojených států se odehrává v Portlandu ve státě Oregon. Bývalá agentka FBI Rainie trpí depresemi, které zapříčinil předchozí případ, brutální vražda matky a její malé dcery. Své problémy utápí v alkoholu, opouští jí manžel. Když je poté nalezen její automobil opuštěný, není nejprve jasné, co se stalo. Rozbíhá se pátrání, do kterého je zapojena nejen oregonská policie, ale i Rainiin manžel. Zjistí se, že byla unesena a brzy po ní zmizí i sedmiletý chlapec, kterému Rainie dělala právního zástupce. Nastává boj o život unesených.... celý text
Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: 2008 , Columbus (CZ)Originální název:
Gone, 2006

Napínavé čtení až do konce. A zároveň pro mě nepředvídatelný konec. Za přečtení to rozhodně stojí.

Za mně spokojenost, bylo to napínavé a čtivé. Už jsem určitě od autorky něco četla a přečtu si další.

Zase jsem spokojená, že jsem si mohla přečíst další knihu od Lisy Gardner. Je sice o trochu slabší než předešlé, ale dávám ještě 100%.

Kniha mě přišla dějem jako průměr. I když byla plná napětí, nemohla jsem se pořádně začíst a v poslední třetině přeskakovala stránky. Byla to první knížka od této autorky, co jsem četla, tak doufám, že kniha Chyť mě, kterou mám rezervovanou v knihovně, mě nadchne víc.

Tak jako všechny knížky od této autorky se četla jedním dechem. Přečetla jsem za dvě odpoledne. Jen se mi zdálo, že některé pasáže byly dosti rozvláčné a nudné. Ale možná jsem to cítila jen já. Nicméně to nic neubralo na kvalitě

Lisa Gardnerová nikdy nezklame, ale tohleto je nejslabší z knih co jsem od ní četla, přesto dobré a čtivé

Mně se knížka moc líbila, četla se opravdu dobře :) O napětí ani adrenalin nebyla nouze....

Tak u mě přesně naopak. Byla to první kniha, která se mi od této autorky dostala do ruky a hodně mě zaujala. Kniha se četla dobře, příběh promyšlený, napínavý, ke konci nechcete knihu odložit ... Rozhodně se budu snažit přečíst i další tituly této autorky.
I když má autorka určitě lepší knihy, tak i tato byla napínavá a dechberoucí. Skoro až do samého konce jsem netušila, kdo za únosem stojí a proč.
Sledujeme krůček po krůčku vyšetřování unesené agentky Rainie. Místy zbytečně natahované, ale i tak jsem si čtení moc užila a četla jak zběsilá :-D
Co vlastě únosce chce? Peníze? Je to osobní? Co se tu noc stalo? Hra právě začíná……
„Bohatství, úspěch a jablečný koláč“ Zajímavá odpověď, ale on to vážně myslel vážně!