Po stopách démona

Po stopách démona
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540576/bmid_po-stopach-demona.jpg 4 42 42

Po stopách série

< 2. díl

Jsem ten, kterého každá chce. Nikdy jsem se nemínil usadit. Na co taky? Všechny ženy rozevřely pro mě nohy, jen co mě spatřily. Otec to chtěl jinak. Měl jsem se oženit a přivést na svět dědice. Nikomu jsem to neřekl, a oddaloval zásnuby, co to jen šlo. Pak jsem poznal ji. Nejlepší kamarádku družky mého kamaráda. Byla vše, co jsem chtěl, aniž bych to věděl. Přicházela i s balíčkem, který jsem si okamžitě zamiloval. Tady nastal problém. Bála se mě, proto jsem ji musel ukázat, že nemusí. A jsem její. Vše jen ničilo nebezpečí, ve kterém se všichni ocitli. Musel jsem je ochránit a ukázat, že jsou moji. Musel jsem ochránit… JI!... celý text

Přidat komentář

Verunka4444
09.09.2024 5 z 5

Jéééé,tak toto mě opravdu baví....Damian byl super už v prvním díle,ale tady moje srdce opravdu zaplesalo.Ano,je to všechno takové rychlé,nebráno do hloubky....jenže....kupodivu se nedokážu od stránek odtrhnout a přestat číst a od toho přeci knihy máme,ne? :)

ciaram
19.08.2024 3 z 5

Je to čtivé, přímočaré, rychlé, velmi jednoduché motivy i řešení, postavy rozhodně nejdou do hloubky. Je to taková fantasy harlequinka.


Khira
21.07.2024

Strašne dlho som premýšľala za čo by som udelila aspoň jednu hviezdičku. Na nič som neprišla.
Obe hlavné postavy nedotiahnute, bez jedinej vlastnosti , ktorú by si človek vedel obľúbiť. Neverila som im ani city ani správanie.
Správanie aj vyjadrovanie oboch hlavných hrdinov na úrovni 15 ročných deciek.
Žiadne vtiahnutie do deja , naplacane všetko za sebou rad radom bez ladu a skladu. Okresane na úplné minimum, bez rozvíjania postáv,príbehu, čohokoľvek. Proste ako keby niekto vytiahol z iných kníh pár nápadov a len ich zlepil dokopy.
Nie je pre mňa prekvapením,že to niekto napísal ale že to niekto dokázal vydať .

Ewe291
20.07.2024 5 z 5

Kniha bola skvela. Damiana tajne milujem a je mi jedno, ze je demon a vzdy bude tato kniha autorky moja najoblubenejsia.

Inak ak nieto cital aj BONUS KU KNIHE TAK AUTORKA UZ NA IG PISALA, ZE TO S NOU NIK NEPREBRAL A NEMA S TIM NIC SPOLOCNE A JA JEJ VERIM

Jita160
14.07.2024 5 z 5

Mě tato fantasy série ,,pohádka"o vlkodlacích ,démonech ,upírech a princem pekla prostě baví.
Každý díl je o jednom s kamarádů,kteří si ve svém životě nachází tu pravou družku a bojují společně proti zlu.
Příběhy jsou napěchovány sexem,utrpení, ale hlavně láskou k ženám ,které nemají na výběr.. stávají se tou pravou družkou na celý život.
Prostě takový fajn čteníčko ,které odvede vaše myšlenky do fantasy světa.

Matri
11.07.2024 4 z 5

Veľkým plusom tejto knihy, a vlastne celej série, je ohromná "čtivosť".
Od prvej stránky príbeh doslova odsýpa. Je to taká príjemná oddychovka, ktorá sa dá krásne zvládnuť za deň (ako to bolo aj v mojom prípade) ;-)

V prvej časti tejto ero fantasy série boli ústrednou postavou vlkodlaci. Ako už našepkáva názov knihy, tentokrát sa vydáme po stopách Démona. A to hneď démonského princa, ktorý sa má stať kráľom všetkých démonov.
Do života mu doslova vrazí mladá mamička Jess so svojimi dvoma maličkými deťmi. Jess uteká pred starým životom, bývalým manželom - tyranom, ktorý sa svojho "majetku" len tak ľahko nevzdá. Preto začína hra na skrývanie, utekanie a objavovanie sveta, o ktorom Jess dovtedy len čítala vo svojich knihách.

Stretnutie s Damianom zmenilo ich životy od základov. Bola to hneď trojnásobná láska na prvý pohľad (teda z Damianovej strany určite). Veľmi sa mi páčil jeho vzťah k Jessiným deťom, najmä k Treyovi - to bolo naozaj kúzelné!
A tak sa opäť zo zhýralca stáva muž posadnutý len tou jedinou (v balení + 2) :))

V knihe sa opäť stretávame s Maxom a Lenou z prvého dielu, rovnako ako s ostatnými chalanmi z partie. Mňa si zatiaľ absolútne získava upír Kevin - najmä jeho neomalené hlášky a prenasledovanie Cami. Posledným nie je nikto iný ako sám princ pekiel, Luciferov syn, ktorý vie vždy akosi viac ako ostatní. Veľmi sa teším aj na ich príbehy :)

Kudík
06.07.2024 4 z 5

Démon Damian Damon se nám zde vyloupil ve své pravosti a jeho popis v nelidské podobě by mi asi také naplnil kalhoty. :) Jessica Cassidy alias Jess se mihla již v předchozí části, jako Lenina vzdálená nejlepší kámoška a zde ji máme možnost pořádně poznat, vč. jejího ex a dětí Treye a Lisy. Překvapil mě původ Jess a její příbuzenský vztah, kde mám jistou představu o zmíněné sestře, ale nechám se autorkou překvapit. Damian jako "otec" byl neuvěřitelný, takový hodně zidealizovaný až vysněný, ale zato mstitel, to bylo přesně to pravé. Osobně bych něčeho ubrala a něčeho přidala. Podobné předchozímu dílu se snahou o přitvrzení ve vícero zónách. Nepřekvapilo mě, že jsem pár věcí odhadla, ale došlo i na několik překvapení. Těším se na příběhy Kevina/Pevina, který snad bude dalšího monoklu ušetřen a Luciuse. 3,5*

Autorovy další knížky

Cami Wolf
česká
2024  80%Po stopách vlka
2024  86%Po stopách démona
Skrýt reklamy