Po stopách démona přehled

Po stopách démona
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540576/bmid_po-stopach-demona.jpg 4 45 45

Po stopách série

< 2. díl

Jsem ten, kterého každá chce. Nikdy jsem se nemínil usadit. Na co taky? Všechny ženy rozevřely pro mě nohy, jen co mě spatřily. Otec to chtěl jinak. Měl jsem se oženit a přivést na svět dědice. Nikomu jsem to neřekl, a oddaloval zásnuby, co to jen šlo. Pak jsem poznal ji. Nejlepší kamarádku družky mého kamaráda. Byla vše, co jsem chtěl, aniž bych to věděl. Přicházela i s balíčkem, který jsem si okamžitě zamiloval. Tady nastal problém. Bála se mě, proto jsem ji musel ukázat, že nemusí. A jsem její. Vše jen ničilo nebezpečí, ve kterém se všichni ocitli. Musel jsem je ochránit a ukázat, že jsou moji. Musel jsem ochránit… JI!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Po stopách démona. Přihlašte se a napište ho.

havrmoni
04.11.2024 3 z 5

Lepší než první díl. Akce střídá akci takže se člověk nenudí. Je to, ale strašně rychlé. Sotva se vzpamatují už se zas něco děje. Jen mezitím uplynou 3 až 6 týdnů zmíněných v jedné větě na začátku kapitoly. Je fakt, že se všechno rychle a hned vysvětlí, ale taky je fakt, že to všechno klouže po povrchu a nejde do hloubky. Všechno je to vlastně víceméně zaměřeno na erotiku, na sex. Spojení, spáření, mučení....Jelikož jsem strašně zvědavá kam to bude směřovat, tak tu sérii dočtu. Bohužel jsem nějak nepobrala tu bonusovou kapitolu. Co to jako mělo být??

Verunka4444
09.09.2024 5 z 5

Jéééé,tak toto mě opravdu baví....Damian byl super už v prvním díle,ale tady moje srdce opravdu zaplesalo.Ano,je to všechno takové rychlé,nebráno do hloubky....jenže....kupodivu se nedokážu od stránek odtrhnout a přestat číst a od toho přeci knihy máme,ne? :)

ciaram
19.08.2024 3 z 5

Je to čtivé, přímočaré, rychlé, velmi jednoduché motivy i řešení, postavy rozhodně nejdou do hloubky. Je to taková fantasy harlequinka.

Kniha Po stopách démona v seznamech

Cami Wolf
česká