Kocour z Montmartru

Kocour z Montmartru
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187752/kocour-z-montmartru-187752.jpg 4 333 333

Druhá sbírka povídek o kočkách a jejich lidech z pera známé autorky detektivek Michaely Klevisové vypráví veselé i dojemné příběhy kočičích hrdinů, které se proplétají s těmi lidskými.

brabofka
08.01.2025 5 z 5

Další várka kočičích povídek. Povedená. Čtivá a oddechová. Doporučuji.

betička
11.11.2024 3 z 5

Potěší, ale nenadchne :-)

Luigi1
22.09.2024 5 z 5

Pěkné čtení nejen o kočkách

pedroK
14.09.2024 3 z 5

Kdo má rád sentimentální povídání o smutných lidech,zvířatech a tím, co je mezi nimi, bude spokojen.
Líbil se mi postřeh, že kočka si hledí sveho rajonu. Nevrtá jí hlavou, že Fousek od vedle je tlustej jak soudek, kožíšek jak hedvábí a jak von k tomu přišel? Hledí si svého a řeší jen teď tady, moje dobře, zdarec.

TessieB
19.08.2024 4 z 5

Opět milé čtení na jedno odpoledne. Více se mi líbila asi první kniha povídek, působila na mě trošku optimističtěji, tyto povídky na mě působily trošku smutně. Ale i tak bylo čtení moc fajn, kočky jsou prostě kočky :)

adela2316
13.07.2024 5 z 5

Úžasné příběhy, kde jsou hlavními hrdinkami kočky, ideální čtení pro mě;-)
Určitě přečtu další díly, moc mě to bavilo.

Jara.v
18.05.2024 5 z 5

Krásné příběhy a také velice poučné. Taky jsem kočičí a proto mě tahle knížka opravdu bavila. Některé příběhy byly trošku smutné, ale vždy se vše vyřešilo. Kočky jsou dar a osobnosti. Paní Klevisová opravdu vystihla tu lásku, kterou dávají kočky lidem a kterou lidé dávají kočkám.

olivie303
09.05.2024 5 z 5

Michaelu Klevisovou mam rada, ale tyto jeji utle knizky o kocickach jsou jednim slovem laska. I u nas doma, jako u autorky, se slouzi Kocicim velicentstvim a tyto jeji knizky se cetly s usmevem na tvarich, jedna radost.
Doufam, ze se brzy dockame dalsich, laskavych probehu.

stejsdan
27.04.2024 5 z 5

Jestli potřebujete pohladit po duši, určitě sáhněte po téhle útlé knížce. Nejenom, že Vás potěší, ale najdete tam i životní pravdy, vtip, nadhled. Žiju s kočkami už víc jak 20 let, hodně mě naučily, pomohly, zahřály u srdíčka. Určitě doporučuji.

Johny_H.
13.04.2024 5 z 5

Opravdu moc hezké povídky o kočkách, až na jednu ta mě upřímně nesedla. Jinak nemám co vytknou autorka píše opravdu moc milým laskavím způsobem, až máte občas vlhké oči a přitom se smějete nahlas. Jako kočičí člověk nemohu jinak 5/5

ctenarTanDa
06.04.2024 4 z 5

Je to tak.Kočka není pes.Ten vás miluje,protože jste si ho vybrali.Kočka vás bude milovat,jestliže vycítí, že vy milujete ji.Hezké,čtivé povídky.

Bubo19
23.03.2024 5 z 5

Michaela Klevisová je má oblíbená autorka, ať už se jedná o detektivky, nebo o povídky, ze kterých čiší její láska ke zvířatům. Na povídkách se mi líbí, že ukazují, jak nejen my pomáháme zvířátkům , ale i ony nám. Jako milovník koček, nemůžu jinak , než dát pět hvězdiček.

cukrovka
07.01.2024 4 z 5

Milé a čtivé kočičí příběhy nejen o kočkách. V povídkách se ukrývá spousta moudrosti, hlavně o přístupu k životu.

amanek
09.08.2023 5 z 5

Opět krásné kočičí příběhy. Nejvíce se mi líbila Jiná liga.

Pružinka
21.07.2023 5 z 5

Úžasná kniha!

kkouzlo
20.04.2023 3 z 5

Nevím, proč jsem si knihu vybrala v knihovně, když vlastně nemám ráda kočky.....
Milé čtení, nenáročné, krátké příběhy....a opravdu nemusíte milovat kočky, abyste si povídky užili :)

Květi62
12.04.2023 5 z 5

Michaela Klevisová, spisovatelka, která umí psát nejen detektivní příběhy, ale i povídky.
Její "kočičí" povídky jdou od srdce. Útlá knížka obsahuje jen 11 povídek, ale mají v sobě hodně moudra, poučení a lásky. Lásky k životu, k lidem a hlavně k němé tváři.

Aracely
01.04.2023 5 z 5

Krásné povídky. Mnoho dojemných příběhů. Autorka píše čtivě.

Safrika
02.02.2023 3 z 5

Posledni povidkovy dil o kocickach, ktery byl velice fajn, jako ty predchozi dva diky. Pohodicka, rychle cteni, pekne pribehy.

Jája92
26.11.2022 5 z 5

Krásně milé kočičí povídky, které obsahují zajímavé nejen kočičí osudy, ale i ty lidské. Jsou v nich skryty moudrosti, které by si měl každý člověk vzít k srdci. Každá povídka měla něco do sebe, u každé jsem se zamýšlela sama nad sebou. Vůbec jsem to u této krátké knížečky nečekala, že mě dokáže tak pohladit po mé čtenářské duši.