Rezistencia: Zberateľské vydanie

Rezistencia: Zberateľské vydanie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406196/bmid_rezistencia-zberatelske-vydanie-U8k-406196.jpg 4 3761 3761

Exkluzívne zberateľské vydanie najpopulárnejšej dystopickej série Divergencia - Rezistencia - Experiment s bombastickým bonusovým materiálom. Toto vydanie by nemalo chýbať v knižnici žiadneho fanúšika a knihomoľa! Tris prežila brutálny útok na svoju pôvodnú frakciu. Cena za prežitie je priveľká. Nová budúcnosť sa jej protiví, a tak sa radšej utápa v žiali a sebaobviňovaní. V mysliach a dušiach frakcií sa rozhostil nepokoj a napätie medzi preživšími každým dňom narastá. Konflikt je už takmer neodvratný - a v čase hroziaceho boja, si musí každý zvoliť jednu stranu barikády, odhaliť najhlbšie tajomstvá a zžiť sa s činmi, ktoré už nemožno zvrátiť. Toto zberateľské vydanie obsahuje bonusový materiál: poviedku Slobodu Štyrimu - Ako to videl Tobias, rozhovor s Veronicou Roth, esej Veronicy Roth o smrti postáv, zoznam piesní, ktoré počúvala Veronica Roth počas písania Divergencie a Rezistencie, tipy a triky ako usporiadať párty v štýle každej frakcie a plagát, ktorý je súčasťou obálky!... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

Insurgent, 2012

Jájuška
18.01.2015 4 z 5

Dobře napsaná knížka. Nejvíc se mi líbilo jak dali Tris sérum v míromiluvných. Tobias se mi zdál jako tvrdší kluk v Divergenci. v Rezistenci nějak změkl a to mně trochu mrzí. Jinak doporučuji už se těším na poslední díl.

nattáll
18.01.2015 5 z 5

Nejlepší z triologie .... :))

Lenisk@
15.01.2015 4 z 5

Další supr oddechovka :) Knihu beru s rezervou, není to žádné fantasy veledílo, ale mně se prostě líbí! Zasmála jsem se, poplakala si a příjemně mi utekl čas. Docela mě mrzí, že už mám rozečtený třetí díl a dál už nic není. Co se týče děje, trošku se začínám bát, kam Veronica Roth bude směřovat... Ale co, nechám se překvapit :)

Nelin
14.01.2015 5 z 5

Skvělé pokračování. :) Nebylo to tak dokonalé, jako Divergence, ale i přesto dávám plný počet hvězd. :)

Equestrian
13.01.2015 4 z 5

výborná kniha, teď čtu alianci a taky super :) Veronica Roth je boží !

opl
11.01.2015 5 z 5

..............

mayacfc
09.01.2015 5 z 5

Knížka super, bavila mě víc než první díl, ale Tris mě strašně štvala!

MorbidCuriosity
06.01.2015 3 z 5

Musím říct, že kdyby Veronica Roth rozšířila první a poslední knihu a na tuhle se vykašlala, vůbec by mě to netrápilo. Celá kniha byla jenom o myšlenkových pochodech a labilních emocích Tris, ani o vytoužené romantice se tu nedá bavit, protože se Tobias s Tris permanentně hádali a nebylo to nic moc. Trisina věčná potřeba obětovat se je po prvních pár pokusech taky poněkud nudná... Četlo se to pěkně, bylo to furt psané stejně, jako první kniha, nicméně člověk neustále čeká až se něco stane a ono se vlastně nic neděje.
Třetí knížka to naštěstí zase spravila... :)

LazyNight
03.01.2015 5 z 5

Tento díl mě tolik jako Divergence nebavil. Bylo tam spoustu komplikací, ale to až trochu dál... začátek byl moc krásný. :)

Equestrian
03.01.2015 4 z 5

Super kniha, sotjí za přečtení :3 :)

Viky.Tejralova
01.01.2015 5 z 5

Perfektní pokračování prvního dílu! Čte se naprosto sama a moc mě bavila!!

MartinaWranová
31.12.2014 5 z 5

Vůbec mi nepřipadá, že 2. díl - Rezistence je slabší než první díl - Divergence. Právě naopak se mi zdálo, že to bylo ještě napínavější a emocionálnější. V prvním díle bylo hodně zasvěcování do jejich světa, frakcí, větší akce byla až na konci, zatímco v Rezistenci už nešlo ani tak o Neohrožené a vůbec ne o výcvik.
Příběh mě dostal, hltala jsem každou stránku, velmi rychle mi to uteklo. Musím přiznat, že jsem si u toho i pobrečela, bylo to hodně emocionální, navíc jsem byla pořád překvapována dějem, nedokázala jsem předvídat, co se stane, byla jsem kolikrát šokována a konec byl také velmi překvapující, rozhodně nabádal k tomu, aby si čtenář přečetl i třetí díl.
Takže pro mě skvělá kniha, rozhodně doporučuji všem, aby si ji přečetli! :)

DariDerek
30.12.2014 5 z 5

Jsem se tak moc zacetla do poslednich cca 20ti stranek,ze jsem se zhrozila, ze je konec?! Neskutecna kniha, bozi jako jednicka, vtahne do deje, je to slast cist neco takoveho!!:)

jana5962
09.12.2014 4 z 5

Přišlo mi že v tomto díle bylo víc vtipných hlášek než v prvním, ale to moje hodnocení nijak nezvedá. Tahle série mě opravdu baví, ale co se týče fantasy knih jsem vcelku kritická... I tak je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií.

Shinju
02.12.2014 5 z 5

Pokračovaní super. Hned jdu číst poslední díl.

V knížce se krásně zrcadlí motto: Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž. :)

Marky.F
01.12.2014 4 z 5

Už po přečtení prvního dílu mi přišlo, že velká část první knížky sloužila jen k uvedení do děje, který se má rozjet teprve v dalších dílech. Druhý díl to víceméně potvrdil - děj byl mnohem akčnější a stále se ubíral nějakým směrem, nestálo se pořád na místě. Ani tady mi ale neuniklo spoustu nedotažeností a nelogičností, které mi bohužel v knížkách vadí. Jako oddechová knížka je to ale dobré, stejně čtivé jako první díl.

reccal
30.11.2014 4 z 5

Rezistence se může zdát o dost slabším dílem, než Divergence, no bodejť, vždyť už víme, kdo a proč je divergentní, už víme, že dvě hlavní postavy spolu chodí, už víme dost zajímavostí o všech frakcích. Jednoduchý výpočet.
Jenže ono je stále co objevovat a stále to má motor, který to pohání dopředu. A především - ne všechno rozhodně dopadne tak, jak si čtenář přeje. Prostě - Rothová je fuk, kterou postavu jste si oblíbili a jak jste si to naplánovali. Stačí otočit pár stránek a iluze "vím, jak to bude" je dokonale vymazána.

Manachan
29.11.2014 4 z 5

Docela dobrá kniha, ale slabší, než předešlý díl

Srbo
29.11.2014 3 z 5

Rezistence mě tak nebavila jako Divergence. Jeto tak nějak pořád stejné. Problém - vyřešení problému, problém -vyřešení problému , a tak dále. Dohady Tris a Tobiase mě taky štvali. Nějak my připadalo že se proti první dílu ve druhé nic moc nestalo.

bosorka
23.11.2014 2 z 5

Rezistence mě zdaleka tak nebavila jako Divergence, tam bylo vcelku zajímavé uvádění do autorkou vytvořeného světa (i když extrémně originální nebyla). Tento díl byl nuda, prokousávala jsem se docela dlouho, pořád dokola, zajali je, vysvobodili se, kuli pikle, bojovali, zajali je... Nuda. Půtky Tris a Tobiase mě rozčilovaly a snad i víc než ona mě štval on. Třetí díl si přečtu, abych věděla, jak to skončí, ale nadšeně se do něj nepohrnu.