Překročit hranici

Překročit hranici
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542166/bmid_prekrocit-hranici.jpg 4 59 59

Myslela jsem si, že bude peklo trávit léto s Archiem Remingtonem – atraktivním rodinným známým. Ale začali jsme si rozumět. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neopila a nevyklopila mu svou fantazii zahrnující jeho. A pak už jsme nevěděli, jak nepřekročit hranice. Když léto skončilo, vrátila jsem se na vysokou. Znáte rčení: Když si jsou dva lidé souzeni, najdou si k sobě cestu? Řekněme, že se vrátil do mého života způsobem, který bych nikdy nečekala. A tentokrát bylo mé srdce opravdu podrobeno zkoušce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Toe The Line


více info...

Přidat komentář

Nermal
15.09.2024 4 z 5

Krásný příběh o lásce, jaké autorka rozhodně umí psát. Trpělivě snáším citovou zabedněnost hlavních hrdinů v romantických příbězích, ale tady už mi začínalo vadit, jak nás autorka vyždímává. Obrazně řečeno dvacet stránek do konce knihy a postavy od sebe odjíždějí na opačné konce USA, místo abychom se už dávno všichni společně radovali z happy endu. Tyhle zádrhele a nesoulady na poslední chvíli mě začínají čím dál víc vyčerpávat. Grr. A nemyslím tím zrovna jen právě tuto knížku.
Ale knížku samozřejmě doporučuji k přečtení jako svědectví o peripetiích lásky.

pollyn
07.09.2024 3 z 5

To byla emocionální jízda!
Mám pocit, že Wardka si vždycky sedne doma ke stolu a před psaním knihy si hodí na papír takovej brainstorming: "Takže ona bude z dvojčat a to druhé zemře v dětství. Bude dyslektik a v pubertě jí přepadnou. Bude lékařka. Né bude soudní patolog! A on bude sirotek, kterého zneužívali v dětství a jako dospělý se živil jako gigolo. Pak ale zjistí, že má tajnou rodinu. Bohatou rodinu. Zdědí obrovské jmění. A pak bude mít autonehodu a ztratí paměť..." :D
Protože občas mi přijde, že ti lidé jsou jak z jiného vesmíru :)
Jo a nikdy nepřestanu žasnout jak se Američani dokáží zničeho nic přestěhovat přes celý kontinent. Neuvěřitelný :))


lusitta05
26.08.2024 3 z 5

Pre mňa až príliš komplikované. Tento príbeh vo mne zanechal dojem, že si za tých 12 premrhaných rokov môžu sami. Strašne ma rozčuľovalo, že boli ticho a nič nikdy ani jeden nepovedal a držali tú lásku v sebe. Život je tak krátky, nič sa nemôže nechávať len tak medzi riadkami.

georginaa
24.08.2024 4 z 5

Co se vše může stát během 12 let života. Někoho m ilovat celým svým srdcem a nepřipustit si toho druhého k tělu je fakt srdcervoucí. Jen jsem celou dobu čekala kdy to konečně oba pochopí a vrhnou se na svou vytouženou lásku po hlavě. Je jisté, že museli dospět k tomuto bodu, aby si uvědomili o co vlastně přišli. Příběh je plný dojemných emocí a i když to svým způsobem bylo dlouhé, konec stál za to.

Mišutamyš
24.08.2024 5 z 5

(SPOILER) Tuhle knihu by měli prodávat s balením kapesníčků. S tak obrovskou náloží emocí jsem se v knize už nějaký čas nesetkala.
Děj mi mi trochu připomněl S láskou, Rosie - i tento příběh je o tom, že když jsou si dva souzeni, tak i přes všechny klacky, které život umí naházet pod nohy, spolu nakonec budou.
Knížka je dokonalá a příběh Archieho a Noelle láme srdce na kousky. Třikrát hurá za happyend. :-)

Zuzi_cte
23.08.2024 5 z 5

Anotace je vlastne jen spicka ledovce tohohle laskyplneho a komplikovaneho pribehu dvou srdci, ktery trva vic nez dekadu...cetlo se to samo :)

monika0181
19.08.2024 5 z 5

Touha, láska, oddanost ale i bolest, snaha plnit očekávání, strach a na druhé straně smrt otce, nemoc matky, nečekané těhotenství a neplodnost.
Lze tu hledat romantiku? Penelope umí tyto příběhy neskutečně dobře vyprávět. Stupňování emocí a touhy po tom druhém se prolínají s nepřízní osudu.
Rozum velmi dlouho vítězí nad srdcem. Můžu říct, že jsem si myslela, že to snad ani dobrý konec mít nebude, tak mě emoce příběhu vyčerpaly.
Nakonec ho má, ale v mysli Vám zůstane, že život nejsou jen pozitiva a samé jistoty. Čím Archie a Noelle za ta léta prošli, je neuvěřitelné. Za mě škoda ztracených let, kdy mohli být spolu, stejně tu dobu žili jak na půl plynu.
PW mám ráda, vždy se těším na každou její knihu. Ani tentokrát mě nezklamala. Kniha mi sedla přesně, jak jsem zrovna potřebovala.
Jak píše Evista: kniha se vám rozhodně dostane pod kůži... a s tím souhlasím, emoce ve mně jistě dlouho zůstanou.

Raislin
18.08.2024 5 z 5

Od této autorky je kniha sázka na jistotu, když se chcete zasnít a věřit, že vše dopadne tak jak má. Já jsem si opět příběh užila.

Kubikuli
10.08.2024 5 z 5

Ze začátku pomalý rozjezd, taková středoškolská romance, už už jsem protáčela oči, ale příběh překvapil... emoce se postupně stupňovaly, až se dostaly na hranici snesitenosti. Dlouho jsem váhala, jestli autorka vůbec půjde cestou šťastného konce, ale uff... úplně vyždímaná jsem se dočkala. Plné lásky a přesto hodně moc smutné.

hana1039
09.08.2024 5 z 5

Jeden příběh, dvě dějové linky = krásný, emotivní zážitek... většinou víme,jak to skončí, ale důležitější je vždy ten střed knihy,kde se vše odehrává a pak teprve nastává okamžik finále... já jsem si knížku hodně užila...

Dresia
07.08.2024 5 z 5

krásná lovestory

Evitsa
07.08.2024 5 z 5

Tato kniha byla hodně silna káva a kdo čeká duhu a jednorožce tak ho asi příběh zklame.
City jsou obrovské a láme to srdce, že má někdo tak nefér život.
Přála jsem jim hodne štěstí, aby se jim splnil vytoužený sen, ale i tak kniha byla plná lásky.
Kniha se vám rozhodně dostane pod kůži....

PetraN17
05.08.2024 4 z 5

Jak už jsem někde psala, vadí mi, když se dva dají dohromady až za desetiletí, škoda času…..ale jinak byl příběh zajímavý, trochu smutný, asi opět pro hrdinku mnohem víc :))))