Překročit hranici přehled

Překročit hranici
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542166/bmid_prekrocit-hranici.jpg 4 95 95

Myslela jsem si, že bude peklo trávit léto s Archiem Remingtonem – atraktivním rodinným známým. Ale začali jsme si rozumět. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neopila a nevyklopila mu svou fantazii zahrnující jeho. A pak už jsme nevěděli, jak nepřekročit hranice. Když léto skončilo, vrátila jsem se na vysokou. Znáte rčení: Když si jsou dva lidé souzeni, najdou si k sobě cestu? Řekněme, že se vrátil do mého života způsobem, který bych nikdy nečekala. A tentokrát bylo mé srdce opravdu podrobeno zkoušce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Toe The Line, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překročit hranici. Přihlašte se a napište ho.

barca8336
02.11.2024 3 z 5

Ono to vůbec nebyla špatná knížka...byla romantická, hodně čtivá...hezký příběh.
ALE co mi hodně vadilo, tak byly ty erotické scény...škaredě přeložené, vůbec se to neneslo v tom romantickém duchu. Já prostě nemusím ty vulgarismy u toho...a hlavně se to tam vůbec nehodilo.

Verresa
27.10.2024 5 z 5

Super kniha, čtení jsem si užívala, hlavní postavy moc sympatické. Tady u téhle autorky jdu na jistotu, určitě doporučuji jako milou oddechovku na odpoledne.

KlaraD851
19.10.2024 4 z 5

Já to s tou Penelope mám jako na houpačce, nadšení střídá nuda. Začátek super, pak se něco stalo a ok, oba mladí, prali se s tím, co cítí. Ale po 12-ti letech pořád ty stejné obavy... a pak to rozhodnutí Noelle a pomoc od Archieho, tam pro mě začala nuda a dost časté protáčení očí. Konec byl zase ale pěkný.

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

10.09.2024

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha Překročit hranici v seznamech