Vražda na Den díkůvzdání
Lee Harris (p)
Případ bývalé jeptišky série
Další případ z úspěšné detektivní řady s bývalou jeptiškou Christine Bennettovou. Před více než rokem se Natálie Gordonová zúčastnila oslavy Dne díkůvzdání a od té doby ji nikdo neviděl. Soukromý detektiv ani policie si neví s případem rady. Proto se Natáliin manžel rozhodne požádat o pomoc bývalou jeptišku Christine Bennettovou. Ta se ujme případu s vehemencí sobě vlastní a postupně odkrývá hrůzná tajemství, která nikdy neměla vyjít napovrch.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2008 , MottoOriginální název:
The Thanksgiving Day Murder, 1995
![HadleysHope HadleysHope](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Christine Bennetová je prostě čarodějka. Z lehkostí jí vlastní, řeší a vyřeší další případ. Tak tedy dobrou chuť.
![mcabr mcabr](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/285176/m_mcabr-lmm.jpg?v=1575287493)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tenhle díl byl opravdu napínavej. Občas ty náhody, jsou až moc náhodný. Ale mělo to spád.
![Vojslava Vojslava](https://www.databazeknih.cz/img/users/79_/7988/m_vojslava.jpg?v=1725029896)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tady mne napadá jenom komentář "všechno je jinak", protože rozuzlení jsem četla s rostoucím údivem, jak je celá historie zamotaná. Ale příběh rozhodně nezklamal!
![zuzepka zuzepka](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44892/44892.jpg?v=1382108652)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Dobrá detektivka,se zajímavou hlavní postavou.Budu dále vyhledávat bývalou jeptišku Chris s bystrým mozkem.Baví mě,když zápletku nerozlousknu už uprostřed.To je u mě kvalitní detektivka a doufám,že všechny další příběhy s Chris budou takové.
![niknikita niknikita](https://www.databazeknih.cz/img/users/52_/52222/m_niknikita-rPt.jpg?v=1570867862)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Pěkně to té Cristine pálí, byla by jí věčná škoda, kdyby zůstala jeptiškou :-)
Budu si muset přečíst další knížky od Lee Harris - je dost dobrá!
![bookcase bookcase](https://www.databazeknih.cz/img/users/81_/8159/bookcase-Xas.jpg?v=1589756277)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Miluju sérii knížek s Christine v hlavní roli. Pohodové detektivky, ve stylu těch klasických anglických.
![jajinka83 jajinka83](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
kniha je fakt super. čte se to jedním dechem, Nevím, kdy jsem četla něco tak skvělého naposled. Můžu vřele doporučit
2010 | ![]() |
2005 | ![]() |
2005 | ![]() |
2013 | ![]() |
2008 | ![]() |
Další detektivka která se povedla doporučuji