Pekárna v Brooklynu

Pekárna v Brooklynu
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407349/bmid_pekarna-v-brooklynu-guV-407349.jpg 4 2205 2205

Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit! Sophie doufá, že ji její přítel James už brzy požádá o ruku. Jenomže všechno dopadne jinak a Sophie se rozhodne přijmout stáž v americkém časopise. Odjezd do New Yorku je pro ni spíš útěk než životní příležitost. Naplno se vrhne do práce a nemyslí na nic jiného. A už vůbec ne na lásku. Ubytuje se nad maličkou pekárnou sympatické Belly, která peče ty nejúžasnější dortíky v celém Brooklynu. Spřátelí se a Sophie začne volný čas trávit v její pekárně a pomáhá jí s pečením sladkostí i svatebních dortů. Jenže Bella má bratrance Todda, obletovaného, šarmantního a naprosto neodolatelného. Má jen jednu chybu – odmítá jakýkoliv vážný vztah. Jenže ten nehledá ani Sophie, takže jejich přátelství zdánlivě nestojí nic v cestě… Další romantický příběh od Julie Caplinové, autorky oblíbené Kavárny v Kodani, vás tentokrát vezme na výlet do životem kypícího New Yorku a přesvědčí vás, že z útěku se může vyklubat dobrodružství a že lásku někdy najdeme, až když ji hledat přestaneme.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The Little Brooklyn Bakery, 2018

Raislin
30.11.2020 5 z 5

Krásný příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína! Čtivé. Stále se mi, ale nejvíc líbí Kavárna v Kodani. Nevím čím to je. Možná, protože to byla první kniha, kterou jsem od autorky četla.

Lucie_1986
27.11.2020 5 z 5

Plny pocet jako u prvniho dilu. Knihy teto autorky se tak hezky ctou :-) Od zacatku sice vite, jaky bude zaver knihy (to uz proste u tohoto typu knih casto byva), nicmene se tesite na kazdou chvili, kdy ke knize zasednete.

cerna7151
23.11.2020 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Super oddychovka.

Matilda
20.11.2020 3 z 5

Zatímco Kavárna v Kodani se mi líbila, tuhle jsem ani nedočetla.

Barush64
16.11.2020 4 z 5

Dva krásní bohatí dědicové makají 12 hodin denně, aby po práci ještě pekli muffiny a po nocích se oddávali vášnivé lásce. Je to blbost, ale krásná, splňující mé požadavky na tento druh literatury.

splaty
12.11.2020 2 z 5

Jednoduchá oddechová kniha, kterou jsem vybrala ke zvolnění mezi hlubšími žánry. Pokud od knihy neočekáváte nic víc, než romantický příběh s předem jasným závěrem, jste nejspíš na správné adrese.

Marta1996
11.11.2020 5 z 5

Krásné, knihy od autorky jsou super, milé a hlavně plné romantiky a sebepoznání

julka4940
11.11.2020 5 z 5

Oproti prvej časti o málinko slabšia, ale opäť krásna oddychová kniha :)

vekkr
10.11.2020 4 z 5

Normálně bych řekla, že je kniha rozvláčná - na straně 220 se poprvé políbí. Jsem ale celé dny ve skafandru, takže nic náročného bych určitě nedala, takže tohle je asi jediné co jsem v této situaci zvládla.

Acnaj
07.11.2020 5 z 5

Krásný, milý, čtivý a romantický příběh do pošmourných podzimních dní... I když některé zvraty byly předvídatelné, uměla mě kniha i překvapit.

Saraken
01.11.2020 5 z 5

Velmi pekne napisana kniha :) uzasna oddychovka ktora ma chytila za srdce ... a tie dobroty ????

nada3314
01.11.2020 5 z 5

Zamilovala jsem si tyto romanticke uteky. Opet moc krasne cteni. ❤️ Nemuzu hodnotit jinak nez plnym poctem, tyto knihy ctu pro odpocinek a skvele mi ho davaji.

Mišule_11
31.10.2020 4 z 5

Znovu se i zde setkáváme s příjemným, oddechovým a roztomile milým příběhem, kdy se hlavní hrdinka bojí znovu zamilovat, protože její předešlá zkušenost jí zničila a zklamala!
Ale nebojte, i tady nechybí romantika a jeden hezký chlap, který stojí za jeden malý hřích! ;)
A jak už to autorka umí, tak i k této knížce budete potřebovat něco sladkého! :D

jithushka
27.10.2020 2 z 5

Tenhle díl je pro mě hodně slabý. Celou sérii vyhledávám pro autentické popíši míst, kde se odehrávají, tady jsem ale dostala hodně plytký příběh na pozadí mlhavého turistického New Yorku.

Postava Belly byla úplně mimo /spoiler/, představa podnikatelky, která neví, kolik objednávek je schopná udělat, do světa businessu vůbec nepatří.

Hlavní dějová linka? Červená od začátku až do konce s nereálnými a čitelnými zvraty.

anej
15.10.2020 5 z 5

Tento díl se mi líbil mnohem více než Cukrárna v Paříži. Neberu knihy popořadě, ale na co mám zrovna náladu a co je k dostání. Možná to, že mi kniha líbila více bylo způsobeno tím, že jsem New York zatím neměla možnost navštívit. Krásně čtivé.

Hanca_Prochaz
03.10.2020 4 z 5

Krásný milý příběh, kniha se hezky plynule četla. Díky všem těm dortům, mě při čtení pořád honila mlsná :) Sophie je novinářky, která se vydává na stáž do New Yorku. Za sebou nechává rodnou Anglii. Díky lásce k vaření a pečení se v pekárně seznámí s šarmantním Toddem… Příjemná oddechovka.

aniger
02.10.2020 5 z 5

Moje první kniha, kterou jsem od autorky přečetla. A skvělá volba. Díky ní jsem se přenesla do prostředí New Yorku a aspoň na chvíli mohla v dnešní době cestovat :D I když jen skrze knihu. Opravdu doporučuji :)

zimolka
23.09.2020 5 z 5

Oddechové čtení ,krásná jako první díl.

HanaMalina
16.09.2020 3 z 5

Doporučuji jako oddechovku k vodě, moc víc od toho nečekejte. Poslední strany jsem už skoro nedočetla. Jinak celkově se čte dobře, ale další knihu od autorky si už nechám ujít :-)

Kombajnerka
11.09.2020 4 z 5

Autorka má opravdu dar přenést vás do děje a na nejkrásnější místa na světě. Hrdinka této knížky mi byla velmi sympatická a okamžitě jsem se s ní sžila. Za mě nejpovedenější díl, velmi příjemná oddechovka.