Pekárna v Brooklynu

Pekárna v Brooklynu
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407349/bmid_pekarna-v-brooklynu-guV-407349.jpg 4 2205 2205

Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit! Sophie doufá, že ji její přítel James už brzy požádá o ruku. Jenomže všechno dopadne jinak a Sophie se rozhodne přijmout stáž v americkém časopise. Odjezd do New Yorku je pro ni spíš útěk než životní příležitost. Naplno se vrhne do práce a nemyslí na nic jiného. A už vůbec ne na lásku. Ubytuje se nad maličkou pekárnou sympatické Belly, která peče ty nejúžasnější dortíky v celém Brooklynu. Spřátelí se a Sophie začne volný čas trávit v její pekárně a pomáhá jí s pečením sladkostí i svatebních dortů. Jenže Bella má bratrance Todda, obletovaného, šarmantního a naprosto neodolatelného. Má jen jednu chybu – odmítá jakýkoliv vážný vztah. Jenže ten nehledá ani Sophie, takže jejich přátelství zdánlivě nestojí nic v cestě… Další romantický příběh od Julie Caplinové, autorky oblíbené Kavárny v Kodani, vás tentokrát vezme na výlet do životem kypícího New Yorku a přesvědčí vás, že z útěku se může vyklubat dobrodružství a že lásku někdy najdeme, až když ji hledat přestaneme.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The Little Brooklyn Bakery, 2018

Susan94
05.06.2020 5 z 5

Bylo to opět sladké, milé, a neuvěřitelně čtivé. Hlavní postavy byly sympatické. Nečekala jsem, že po první knize bude mít autorka ještě co nabídnout. Skvělé odpočinkové čtení.
PS: najděte si reálnou fotku dortu se stříbrnými kuličkami, je fantastický.

Páájinka
29.05.2020 5 z 5

Opět sladká romantika.

Blaufik
25.05.2020 5 z 5

Milé dámy, Pekárna v Brooklynu byla stejně kouzelná, jako její předchůdkyně. Milovala jsem celý příběh včetně hrdinů, kteří byli sympatičtí a přátelští. Popisy Brooklynu, jakožto i pekárny byly přesně takové, aby čtenáře nalákaly se okamžitě sbalit a vydat na výlet za sladkým dobrodružstvím.

Jurfinka
25.05.2020 3 z 5

Pro mě nic moc, od začátku je jasné cíl knihy... Zbytečně zdlouhavé...

Lvíček835
22.05.2020 4 z 5

Pohodová oddechovka -romantická plná nejrůznějších dobrot ,jen škoda že v ní nejsou recepty ale za mě jednoznačně palec na horu

jobile
21.05.2020 5 z 5

Klasická sladká romantika, kdy od prvních pár stránek víte, jak příběh skončí, ale stejně vás baví se knihou prokousat až do poslední stránky. :)

Toňula
12.05.2020 4 z 5

Stejně jako Kavárna v Kodani je Pekárna takovým milým pohlazením ženské duše. Opět hrdinka hledající nový smysl života poté, co byla zklamána v lásce, ovšem tentokrát v prostředí hektického New Yorku, ve kterém však díky lidem dokáže nalézt ostrov pochopení, nová přátelství i nový začátek..

Mrňous1
07.05.2020 4 z 5

Tak u této série mě vždy nadchne obal knihy. Překlepů bylo v druhém díle méně, což bylo příjemné zjištění. Jinak se mi asi první díl líbil o trošku víc, pekárna je více červená knihovna, některé postavy se chovají až neuvěřitelně dětinsky. Ale kniha se čte dobře, děj plyne, většina postav je sympatických a i když víte, jak to skončí, tak to vůbec nevadí:-) Kniha stojí určitě za přečtení, já si rozhodně přečtu i další díly.

kul.ma
01.05.2020 5 z 5

Oddychove, klidné a příjemné. Najdete zde vtipné pasáže. Rozhodně doporučuji.

pip11
27.04.2020 3 z 5

Pohodový a sladký příběh. Byla to milá oddechová romance, ale Kodaň se mi líbila více.

Denninka
24.04.2020 2 z 5

Prijemna romanticka oddychovka.

Luciska13
05.04.2020 5 z 5

Spousta cukru úsměvů a lásky, tak by se dala jednoduše kniha popsat. Když Sophie s Bellou pekly, skoro jsem vůni dortíků cítila. Při každém otevření knížky to bylo jako návrat domů, skvělý únik od reality.

zandu
25.03.2020 5 z 5

Ách. Romantika jako trám. Kavárna byla taky super a časem se pustím ještě do Cukrárny. Krásné odpočinkové počteníčko.

Kristy.Seb
10.03.2020 5 z 5

Velmi romantická záležitost, která vás zcela pohltí. Obdivuju odhodlání Sofie, změnit ze dne na den kontinent. Aspoň na chvíli bych chtěla být Toddovo kamarádka a užívat si jeho laškování a pozornost, kterou věnoval Sofii.

Rosana
08.03.2020 5 z 5

Skvělý příběh a moc se mi líbil závěr knihy. Brala bych pokračování nebo filmové zpracování.

Racík
02.03.2020 3 z 5

Příjemná oddechová knížka. Určitě si najde spoustu nadšených čtenářek. Přečetla jsem, protože se čte celkem dobře a není třeba u ní hluboce přemýšlet. Ale nadšení mi chybí. Asi proto, že nejsem nadšená "kuchařka" ani "pekařka" a moc se neumí nadchnout pro odpočinek typu "celé odpoledne jsme si užila zdobením dortíků". Ale chápu, že právě toto řadu čtenářek nadchne.

LaBobule
29.02.2020 5 z 5

Skvela kniha, stejne jako autorky dalsi knizky.

Beddynka
28.02.2020 5 z 5

Hezká oddechová knížka

Tanya007
22.02.2020 5 z 5

Super čtení,totální relax u knížky ♥️

Bustedka
21.02.2020 4 z 5

Četlo se to dobře. Ne že ne. Oddechovka to je určitě. Dialogy jsem zažila už horší. Kvalitní literarura to není, ale v rámci ženské literatury, dobré.

Ale pořád tak nějak vnitřně bojuju s tou dokonalostí, kterou nám ty knížky ukazujou. Dokonalá žena, dokonalý muž, dokonalá láska, dokonalá kamarádka s dalším dokonalým mužem a s dokonalým dítětem. Všichni mají dokonalou práci.
Kdybych vyrostla na takové literatuře, tak budu snad neustále v depresi a jako bonus budu zhnusená z každého chlapa, co poznám ???? na druhou stranu chápu tu potřebu občas uniknout k něčemu hezčímu????