S hlavou v oblacích (pejru)
Kateřina Petrusová
Když se Markéta vybourá v autě v jakémsi zapadákově a je nucena přečkat víkend ve společnosti velkého a děsivého vidláka Marvina, rozhodně nečeká, že se během dvou dnů do toho samého velkého a děsivého Marvia - vlastně Pavla - dokáže zamilovat. A když odjíždí, vůbec nečeká, že by Marvin mohl mít zájem o něco víc, než příjemný úlet. Ale po nějakém čase zjišťuje, že se jí velký zlý Marvin zapsal do života víc, než jedním úletem...... celý text
Červená knihovna na léto k vodě. Příběh naprosto nereálný. Jedna kniha od této autorky stačila.
Výborné. Přesně tento styl mi sedí a ač jsem ji měla přečtenou za jeden den byla jsem naprosto spokojená. Další prosím... =)
Tak toto je kniha s pracovním názvem Prozac. Aspoň pro mě Při čtení této ,,jednohubky" plné chytrého humoru, červenoknihovnické zápletky a nezbytného happyendu, mohu klidně svůj vystresovaný mozek poslat na krátkou dovolenou.
Suprové čtení ke kterému potřebujete již jen pohodlný ušák a konvici dobrého čaje.
P.S: Na problémy s chlapem debilem to bohužel nefunguje. Tam musíte přidat ještě vazodilataci.
Musím říct, že spisovatelka mě hodně mile překvapila! Kniha super, určitě přečtu znova :)
Musím říct ,že já jsem byla nadšená .Příjemná , vtipná a romantická oddychovka. Je to sice počteníčko na jedno odpoledne , ale i tak mě kniha sedla prostě to pravé ořechové na odpočinutí a pobavení.
Ze začátku mi dělalo problémy zvyknout si na autorčin humor. Po chvíli to ale přešlo a knížku jsem si náramně užívala. Děj jednoduchý, ale v jednoduchosti se skrývá krása :-)
Já tu ženskou prostě žeru!!! Všechny knížky od ní jsou dokonalé a tahle je skvělá - nenáročná oddechovka se spoustou humoru a výborně napsaná. Posloužila mi mnohokrát i jako dárek a setkala se s kladnou odezvou :-)
Když si chce člověk zalenošit a tak trochu utéct od všedních dnů. Slaďoučká oddychovka na jeden večer.
Začátek byl velmi vtipný, konec mi přišel překombinovaný, jak hrdinka "utíká" sem a tam. Přesto se mi kniha líbila a jako takové to oddychové čtení na jeden večer (je tenká) ji mohu doporučit.
Nenáročná, oddechová romantika, která je jako dělaná pro čtení se slamákem na hlavě někde u vody.
Cetla jsem jedno vanocni odpoledne a uplne mi to sedlo. Dej je jednoduchy,vlidny,obcas vtipny a hlavne nenarocny a to jsem presne pozrebovala :-)
Tahle kniha mi prostě kápla do noty. Lehce ztřeštěná sympatická Markéta a mužný Marvin se potkají náhodou, ale už se to s nimi veze. Bylo to originálně vtipné, předvídatelně romantické a hrozně milé. Jen by mohlo být méně útěků, to už mi i ma hormony stíhanou přišlo hodně.:-)
Tak trochu Červená knihovna. Ale vtipně a čtivě napsaná. Žádné hlubokomyslné myšlenky, komplikovaná dějová linka nebo složité zápletky. Prostě pohodová oddechovka.
Velmi příjemná oddechovka na jedno deštivé odpoledne. Já se u ní fakt pobavila, zasmála, občas zakroutila hlavou. A nějakým způsobem se mi tahle knížka dostala pod kůži a rozhodně si ji pořídím do knihovny.
2012 | Nebezpečná láska |
2014 | Zakázaná přitažlivost |
2014 | Pekáč buchet |
2013 | Nepřítel mého nepřítele |
2013 | S hlavou v oblacích (pejru) |
Po přečtení knihy Pod zámkem jsem potřebovala číst něco hodně oddechového a nenáročného a tohle bylo přesně ono....Taková pěkná , vtipná romantická jednohubka. Marvin mi učaroval od první chvíle, ale Markéta mě trochu štvala těmi svými útěky. První a druhý chápu, ale pak už jich bylo na mě trochu moc. Ale plný počet hvězd si zaslouží!