Neústupná princezna
Meghan March
Savage Trilogy série
Je tajemný. Hádanka. Jeho totožnost je tajemství pohřbené pod vrstvami klamu. Je také posedlostí, které se nedokážu zbavit. Lákadlem, kterému nedokážu odolat. A potom jsem zjistila, kdo vlastně je – muž nebezpečnější než samotný ďábel. Teď ho potřebuju, abych zachránila všechno, na čem mi záleží. Musím ustoupit. Chránit se před nebezpečím, které provází každý jeho krok. Což by bylo jednoduché… kdybych se do něj nezamilovala.... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno:Originální název:
Iron Princess
![romca4180 romca4180](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/340105/m_romca4180-WxE.jpg?v=1619610055)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Eeeh?.. Nooo, uvidíme co přinese třetí díl.. Jsem zvědavá, jestli můj odhad bude správný :-D
Ale jinak dobrá oddechovka na jeden večer :-)
![Anna195 Anna195](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Na toto pokračovanie som sa tešila ako malá, keďže v prvej časti bolo veľa vecí pod rúškom tajomstva.
Autorka nám až v tejto časti prezradila samotné meno hlavného hrdinu. Ale nielen to, hneď v úvode sme vtiahnutý do jeho minulosti, tu som zistila aj viac o ňom a najmä to, ako sa dostal k práci, ktorú robí. No konečne som sa dočkala aj kapitol z jeho pohľadu. Bola som v dobrom prekvapená, ako na mňa pôsobil. Väčšinou som zvyknutá, že takíto alfa samci, len ťažko priznávajú svoje city, ale on s tým, teda vôbec nemal problém a zároveň sa mi páčilo, ako chránil Temperance.
Spolu vytvorili skvelé duo a rozhodne som im priala, aby mohli spolu zažiť šťastie. V tejto časti sa mi páčilo, že Temperance bolo viac odvážna a viac sama sebou. Rozhodne aj tu je veľa vášne a chémie medzi nimi, ale aj viac akčnejších scén a omnoho viac odhalení, za čo som ja osobne bola veľmi rada. Aj keď na niektoré odhalenia si predsa musíme ešte počkať. Samozrejme opäť nastal koniec, aký som pri Meghan March čakala, keďže píše záverečné kapitoly plné prekvapení. Autorka to jednoducho vie a ja som zvedavá, ako sa posledná kapitola vyrieši.
Už teraz netrpezlivo čakám na ďalšiu časť.
![Andrejka91 Andrejka91](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/272944/m_andrejka91-X34.jpg?v=1557759237)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Klasika, na kterou jsme u této autorky zvyklí. Toto byla opět krátká knížečka na jeden večer.
Má to rychlý spád, nadupaný děj, je to čtivé a napínavý konec nesmí chybět.
![moma08 moma08](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/377634/m_moma08-57r.jpg?v=1674915655)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět přečteno během chvilky, proto mi to přišlo strašně krátké, no ono to vlastně bylo krátké.. Takova škoda..
Byla to super jízda, jsem nadšená.
Začínám už tušit, jak to dopadne, ale teprve uvidím, jestli mám pravdu, každopádně se to dozvím, až výjde třetí díl, na který se těším, jako dítě na Vánoce...
![Ketfl Ketfl](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279837/m_ketfl-b5M.jpg?v=1694287476)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mě tohle prostě strašně moc baví! Příběh je sice neskutečně krátký, až to zamrzí, ale je fakt, že autorka se prostě nemaže s něčím kolem. Příběh jede jak rozjetý vlak, pořád se něco děje a čtenář prostě musí číst, dokud není u konce. Navíc ta žhavá jiskra mezi hlavními hrdiny? Ano, ano, to já můžu. A ten závěr? Ach jo, já se z toho čekání asi zblázním.
![kacenka6144 kacenka6144](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85803/m_kacenka6144-csI.jpg?v=1694502652)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
První díl - seznámíte se s prostředím a ústředními postavami. Autorka naznačí základní dějovou linku. Pak otevřete díl druhý - a čeká vás parádní jízda, jak jste u Meghan zvyklí. Dočtete na poslední stránku a říkáte si: "Ty blbko, proč jsi nepočkala ještě měsíc, aby jsi to dala všechno za sebou. Stejně teď musíš počkat." Nevadí, vezmu to v červnu ještě jednou. :-)
![Raislin Raislin](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/335416/m_raislin-e7n.jpg?v=1631969146)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Já jsem vážně neponaučitelná. U prvního dílu jsem nevydržela nepřečíst si ho, dříve než vyjde celá série a teď udělám to samé i s druhým dílem. Sakra. Ten konec je zase tak šílený, že čekat další měsíc je mučení. Kniha je dle mého názoru opět fantastická! Takže jednoznačně stojí za přečtení!
![maafa maafa](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/245163/m_maafa-4FW.jpg?v=1605343472)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tentokrát je děj o něco napínavější, ale opět plný žhavých scén, které, tedy podle mě, Meghan March prostě umí. Samozřejmě je to zas krátké a ukončeno "dramaticky":). Na takové konce už jsme ale u této autorky zvyklé:). Teď už jen čekat na závěr...
![Ešína Ešína](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/243194/m_esina-s2p.jpg?v=1582828353)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Druhý díl se mi moc líbil. A ten konec? Opět bomba! Tempe a Kane mě dost baví. To, že se sem tam objeví Mount je taky za bonus. Klidně by kniha mohla být o něco delší ale nevadí.
PS: Zase trochu lituji, že jsem nepočkala až bude série celá. ( Proč si to dělám?) :D
![Elize Elize](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/273264/m_elize-YNg.jpg?v=1574177311)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Stejně jako předchozí série, má i tato vzestupnou tendenci. Druhý díl za mě určitě o stupeň lepší než první. Líbilo se mi, že zde byla pasáž, kdy spolu hlavní dva hrdinové jen tak prostě byli v jedné domácnosti a přesto jsem se s nimi jako čtenář nenudila. Samozřejmě ani zde nechyběly trochu přitažené sexuální scény, ale líbily se mi víc, než v prvním díle. Konec nezklamal v tom, že samozřejmě nám to autorka usekla v tom nejlepším, ale po první sérii bych to ani jinak neočekávala. Jsem zvědavá na další díl a rozhodně si ho přečtu.
![Ralemo Ralemo](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Druhý díl a opět pecka! Zajímavý děj se spoustou zápletek a dramat. Neskutečná přitažlivost mezi Kanem a Temperance. Mnohem lepší než první úvodní díl a ten konec? No už se těším na pokračování, autorka tento díl ukončila v tu pravou chvíli, aby nás pořádně napínala. Klobouk dolů.
Uznávám, že by stačily asi dva díly, knihy jsou kraťoučké. Každopádně to napětí je super, tak si na další díl musíme nějaký ten měsíc počkat.
Kdo miluje drama, romantiku a erotiku, určitě doporučuji. :)
![rampapa rampapa](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/162231/m_rampapa-STK.jpg?v=1598736102)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tohle byla bomba. Prostě woooow. První díl jsem si hnedka zamilovala ale tenhle druhý díl byl mnohem lepší. Začínám se bát jaký bude třetí díl. Úžasná knížka. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.
![AliceTief AliceTief](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/250246/m_alicetief-kRN.jpg?v=1540843469)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Ubrala jsem hvězdu za rozdělení protože, všechny 3 díly, by mohli být 1 dokonalá kniha, takhle to máme rozkouskováno a za pár hodin dočteno..... Příběh super.
![MichaelaJan MichaelaJan](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/175341/m_michaelajan-48p.png?v=1643056189)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Druhý díl je stejně skvělý a žhavý jako ten první. Jediné z čeho jsem krapet zklamaná, je tloušťka knížky. Je strašně úzká. Takže začnete číst a hned jak se dostanete s dějem do varu už jste na konci. A to že jste na konci zjistíte tak, že jste v tom nejlepším….. sakra cože?! Honem rychle otočit stránku a ono tam nic není. Takže smůla, tudle nudle a musíme čekat napjatí, jak to celé dopadne zase nějaký ten páteček. Určitě vřele doporučuji !
![nina3905 nina3905](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/219099/m_nina3905.jpg?v=1722110832)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Prečítané na jeden šup, keďže nebolo možné sa od knihy odlepiť. Autorka nesklamala a zachovala si svoj vysoký štandard. Keďže som už nemohla vydržať, dorazila som sériu prečítaním posledného dielu v angličtine a poviem vám, že sa máte na čo tešiť. Určite si však dočítam aj posledný diel v preklade. Kniha je parádna!
![Michelleee Michelleee](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/348488/m_michelleee-kdY.jpg?v=1613076450)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tentokrát se dozvídáme i něco o něm a jeho minulosti. Opět jsem spokojená s dějem a těším se na pokračování. Ach ty otevřené konce...
![LilluLong LilluLong](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Meghan vie opísať grazlov takým spôsobom, ze čitateľ ich vie doslova zamilovať :) za mna aj tato časť ma 5*
![Fidibus Fidibus](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/374043/m_fidibus-BjS.jpg?v=1637239397)
(SPOILER)
200 stran, na jeden večer. Spisovatelka opravdu umí, některé scény jsou fakt pěkné. Je to o vývoji vztahu Temperance a jejího tajemného muže, překvapivě je to láska z obou stran a do toho hledají jejího bratra. Konec je jedna z reálných variant vývoje, protože v knize poznáme, kdo je Kane alias Saxon. Možná překvapivý, ale na vysvětlení autorky si musíme počkat v posledním díle. Už se těším.
Jinak, některé kapitoly jsou hodně krátké a pak mě změna vypravěče trochu mátla.
![evineckY evineckY](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/209133/m_evinecky-ezu.png?v=1588359182)
To snad nééééé ! Takový šílený konec ! je to moc krátké, ale jsem
napnutá jak guma v trenkách :-)
A kde je další díl ...
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Jó!To je ono!Nenechat nás vydechnout!
Napnutá jak kšandy!
...vše není tak jak vypadá...
„Největším štěstím člověk je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít.“