Sedm sester

Sedm sester
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311880/bmid_sedm-sester-RKx-311880.jpg 4 466 466

Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. A tak se nejstarší ze sester, půvabná překladatelka Maia, ocitne v Brazílii, kam ji souřadnice z otcova dopisu zavedou. Maia během pátrání po pohnutých osudech žen ze své rodiny propadá víc a víc kouzlu rodného Ria, ale i kouzlu svého sympatického průvodce. Cesta do minulosti jí pomáhá smířit se s nešťastným rozhodnutím v mládí, které po léta tajila…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Víkend

The Seven Sisters, 2014

MisaK81
22.08.2018 5 z 5

Krásná kniha, dostala jsem jako dárek a moc se mi líbila. Kniha je napínavá, tajemná romantická a určitě vás navnadí na další díly.

rakakan
29.07.2018 5 z 5

Oba díly velice čtivé, pěkně napsané. Oddechové čtení na ten dnešní shon. Nikde nemůžu sehnat další díly. Jsou vůbec vydané?

vojteska70
27.04.2018 4 z 5

Moc se mi to líbilo. Dokonce tak, že po vypůjčení z knihovny si ji ještě i asi koupím. Už vyšel druhý díl, mám objednaný

Danielka001
05.02.2018 5 z 5

Krásná. Vyprávění mě vtáhlo do děje opravdu mocně. A párkrát jsem sáhla po mobilu a ověřovala si fakta s dob stavění Crista... Kniha mě nezklamala,naopak nadchla!

harena
28.01.2018 4 z 5

Další krásný romantický příběh z pera Lucindy Riley, která slibuje, že dalších šest dílů bude následovat. Knížka je velice dobře čtivá, Maia se snaží odkrývat stará rodinná tajemství a střídají se časové roviny, kdy se mi ta historická líbila víc. Zvlášť vyprávění o prababičce Izabele, která se v Paříži seznámí se svou velikou životní láskou, se sochařem Laurentem. Je to příjemné, oddechové čtení, kniha potěší všechny romantické čtenářky.

Agnesita
07.01.2018 3 z 5

Romanticka, čtivá kniha. Nezaujala ale mě natolik, abych sáhla po další v sérii.

intelektuálka
11.12.2017 5 z 5

Krásný námět - adoptovat 6 holčiček /a je tam tajemná sedmá/ a pojmenovat je podle hvězd v souhvězdí Plejád...
Až po otcově smrti nejstarší Maia hledá v daleké Brazílii svůj původ. A dozvídá se, že historie jejího rodu je spojena se sochou Krista v Riu. Krásně je tu popsána bohémská Paříž v 30.letech - její prababička se tu setkává s Ravelem, Jeanem Cocteau a hlavně se svou velkou láskou... A vychází najevo, že i Maia má své tajemství...a i ona nachází lásku.
Je to pěkné čtení o tom, že bohatství vždy nezaručí lidské štěstí.
Určitě doporučím!
A děkuji za komentáře oblíbených:Selinute, Šánka, Zuzka. Bez nich bych si knihu nevybrala.

Marika Vanova
08.11.2017 4 z 5

matula1977: už je Sestra bouře

matula1977
08.11.2017 5 z 5

Těším se na pokračování - snad bude?!?

puntaumbria
02.09.2017

Oddechová kniha s atmosférou, velmi čtivá, slušná i vypravěčsky.

putpuda
24.06.2017 5 z 5

Nenáročný, ale moc pěkný příběh. Má takovou zvláštní atmosféru. Člověk úplně cítí to horko, které se převaluje v ulicích Ria :D. Jako bych tam byla.
Určitě jsem zvědavá na další pokračování :)
Toto je má první kniha od této autorky a jelikož má tak skvělé recenze i na ostatní knihy, tak si určitě půjčím i ty další....

cikáda
01.06.2017 4 z 5

Pěkný a čtivý příběh, děj se začíná rozvíjet ve chvíli, kdy nás autorka zavede do minulosti a od té doby už má knížka spád. Dočetla jsem a už se těším na další pokračování.

AnetkaM
30.05.2017 5 z 5

Čteno v každé volné chvilce, až jsem pak byla smutná, že se knížka tenčí a už budu u konce. Na této knize a i mnoha jiných od této autorky se mi líbí prolínání různých časových rovin, pátrání v minulosti a hlavně to, že člověk napjatě čeká, jak že to vlastně bylo. Hrozně se těším na pokračování příběhů dalších sester a trošku mě štve, že se určitá tajemství dozvím zřejmě až v poslední knize. Doporučuji všem.

radkapela
16.05.2017 5 z 5

Četla se moc dobře, těším se na další příběhy sester.

Marika Vanova
22.04.2017 4 z 5

Na tuhle knihu jsem se navnadila zde na DK a pak jsem se dlouho bála začíst, že to bude červená knihovna. Kdepak! Je to moc pěkný příběh, těžko se mi od něj odcházelo, dozvěděla jsem se i něco z historie a stále vycházely na povrch nové skutečnosti. Těším se na další pokračování.

katerina.l.
12.04.2017 5 z 5

Po Tajemství černé orchideje příjemné překvapení :).

Jára76
08.04.2017 5 z 5

Nádherná kniha od které se těžko odpoutáte.Zajímavý příběh ve kterém nechybí láska a obětování.Přečtená jedním dechem.Za sebe doporučuji.

Veronika248
30.03.2017 5 z 5

Zacatek me vubec nevtahl do deje ale jakmile se dej presunul do Ria opet sem poznala spisovatelku od ktere jsem precetla vsechny jeji knizky jednim dechem .. Opet nezklamala a uz se tesim na dalsi dily

knihomolka1979
13.03.2017 5 z 5

Tato kniha se mi od autorky líbila zatím nejvíce :-).. jsem zvědavá na příběhy dalších sester..

ivulka15
27.12.2016 4 z 5

Moc hezká romantika.Jak už je u této spisovatelky obvyklé i tady se vzájemně proplétají dvě časové roviny.A zase se mi ta historická část líbila víc. Ale za tím nejspíš vězí moje nostalgie starých časů, kdy " muži byli mužní a ženy křehké květinky".