Škola noci: Lenobiin slib
Kristin Cast
Škola noci – novely série
Druhá novela ze světa Školy noci přibližuje pohnutý osud Zoeyiny oblíbené učitelky, instruktorky jezdectví, která také kdysi dávno byla jen obyčejnou lidskou dívkou Francie, únor 1788. Lenobia Whitehallová je sice dcerou barona, ale jako nemanželské dítě má doma stěží vyhlídky na lepší život.
Povídky Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2012 , Knižní klubOriginální název:
Lenobia's Vow, 2012
Za mě nejlepší novela k celé sérii. Lenobia byla vždy mojí oblíbenou postavou a tady jsme si doplnili její příběh.
Opravdu krásná novela, velmi se mi líbila. Rozhodně stojí za přečtení. Miluju, když se mohu dozvídat detaily z životů mých oblíbených postav a tou Lenobia rozhodně je!
Novely ke škole noci jsou opravdu úžasným doplněním děje. Lenobia byla vždy má oblíbená postava a vždy byla jednou z nejzajímavějších postav. Její milostný a životní příběh mi opravdu vehnal slzy do očí. Nábherná kniha a opravdu stojí za to přečíst.
Postava Lenobii se mi ve Škole noci líbila, těšila jsem se na novelu, kterou jí autorka věnovala. hezké čtení a krásný přebal (vlastně důvod proč jsem si jí koupila :))
Příjemna novela, kterou muzete precist i bez serie ŠN, Lenobia je uzasna postava moje nej
Lenobiin slib se mi velmi líbil, dojemný příběh. Jen je škoda, že je tak krátký, přečteno za dvě hodiny. Přesto doporučuji :)
Jelikož jsem nečetla školu noci, tak to byl moc krátký děj, ale i tak se mi kniha moc líbila.
Asi se mi líbila víc, než první ze série novel, ale tím, jak je děj kraťoučký, nestihne se čtenář ani pořádně s postavami sžít, takže když jde do tuhého, nechává ho to chladným, což je škoda, protože dějově to bylo rozhdně zajímavé a dobře napsané.
Tahle novela se mi vůbec nelíbila. Svým způsobem to bylo zajímavé a do Školy noci to skvěle zapadalo, ale mě už to prostě nebaví. Těch dílů je moc a touto knihou jsem to celé uzavřela. Co na tom, že to nemám dočtené..?
Dojemný příběh a nádherné ilustrace. Tato novela je čtení na odpoledne, ale to jí neubírá na kráse. :)
Další povídka ze světa Školy noci, která je velmi poutavá a s hodně silným koncem. Jediným mínusem je délka knihy, neboť jsem ji měl přečtenou asi za dvě hodiny, což je na můj vkus až příliš krátké.
Velmi pěkná kniha, mnohem lepší než samotná série školy noci. Příběh mě upoutal, okouzlil a dojal. Navíc to máte hrozně rychle přečtené.
2013 | Neferetino prokletí |
2010 | Označená |
2015 | Vykoupená |
2010 | Zrazená |
2010 | Pronásledovaná |
Dočkali sme sa aj Lenobiinho príbehu nájdenia lásky a samej seba. Veru nemala to jednoduché a na lodi, ktorou sa plavila bolo viac prekážok ako ľahkých ciest. No tu pravú lásku si našla. O to viac som rada, že i napriek takemu nešťastiu sa jej vratil v podobe, ktorú sme spoznali na škole noci