Škola noci: Lenobiin slib přehled

Škola noci: Lenobiin slib
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/213988/mid_skola-noci-lenobiin-slib-213988.jpg 4 367 367

Škola noci – novely série

Druhá novela ze světa Školy noci přibližuje pohnutý osud Zoeyiny oblíbené učitelky, instruktorky jezdectví, která také kdysi dávno byla jen obyčejnou lidskou dívkou Francie, únor 1788. Lenobia Whitehallová je sice dcerou barona, ale jako nemanželské dítě má doma stěží vyhlídky na lepší život.

Povídky Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Lenobia's Vow, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škola noci: Lenobiin slib. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
24.08.2024 5 z 5

Dočkali sme sa aj Lenobiinho príbehu nájdenia lásky a samej seba. Veru nemala to jednoduché a na lodi, ktorou sa plavila bolo viac prekážok ako ľahkých ciest. No tu pravú lásku si našla. O to viac som rada, že i napriek takemu nešťastiu sa jej vratil v podobe, ktorú sme spoznali na škole noci

michaela5515
27.10.2023

Za mě nejlepší novela k celé sérii. Lenobia byla vždy mojí oblíbenou postavou a tady jsme si doplnili její příběh.

KatnissLavender
13.10.2023 4 z 5

Opravdu krásná novela, velmi se mi líbila. Rozhodně stojí za přečtení. Miluju, když se mohu dozvídat detaily z životů mých oblíbených postav a tou Lenobia rozhodně je!

Knižní novinky (27. 11. - 4. 12.)

26.11.2012

Kniha Škola noci: Lenobiin slib v seznamech