Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429979/bmid_stolety-starik-ktery-vylezl-z-okna--43u-429979.png 4 7348 7348

Stoletý stařík série

1. díl >

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Humor Romány
Vydáno: , Panteon

Hundraäringen som klev ut genom fönstret och försvann, 2009

MCGinger
15.08.2018 4 z 5

Vtipně napsaná knížka. Není to zcela můj styl, ale i tak jsem se dost bavil.

Blanchidlo
15.08.2018 2 z 5

No, dost silně mi to připomínalo knihy Patrika Hartla, které mi taky nesedí. Nakonec jsem skokovou metodou pročetla hlavní dějovou linku a přeskakovala u toho kapitoly z minulosti, protože mě zajímalo, proč vlastně stoletý stařík vylezl z okna a zmizel.

Soboll
14.08.2018 5 z 5

Úžasný , dobrodružný , život Alana mě naprosto uchvátil . Skvěle napsaný příběh ,u kterého jsem se nahlas smála . Konec knihy jak jinak než překvapivý :D

Ronny97
11.08.2018 4 z 5

Kniha mě bavila, i když byly i úryvky, které jsem si musela přečíst víckrát. Alan byl vtipný, chytrý, hodně toho zažil a vůbec se nedivím, že se se všemi rychle spřátelil :)

Veru.Viti
07.08.2018 5 z 5

Za mě opravdu super kniha. Moc se mi líbila, bavila mě do posledního písmene poslední stránky. Čekala jsem co se asi stane. Bavil mě styl, kterým je kniha napsaná a popisy jednotlivých postav. Smála jsem se i nahlas a některé věty jsem předčítala nahlas doma. Opravdu hezké. Ještě jsem zvědavá na film.

Ivka14
06.08.2018

Kniha vtipná,ale nevím proč,ale od tohohle autora nepřečtu knihu víc než do půlky ,protože mě to pře bavit. Jinak je kniha lepší než analfabetka.

Barbora216
31.07.2018 4 z 5

Kniha byla dobrá, námět zajímavý. U čtení jsem se celkem bavila, ale něco zvláštního z knihy to ve mně nezanechalo. Asi bych znova nečetla.

petuzla5591
30.07.2018 5 z 5

Naprosto skvělá kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Alana jsem si zamilovala. Je to úžasná postava. Ke knize se ráda brzy vrátím.

-Topr-
29.07.2018

Dokonalá knížka, i teď s odstupem času nedokáži popřít, že je to jedna z nejlepších knih co jsem kdy četl.
Nádech absurdnosti knížce dodává jisté kouzlo a při začtení se budete věřit všemu.

MirkaProk
25.07.2018 5 z 5

Geniální kniha plná humoru. Setkala jsem se už i s názory, že je to stupidní kniha, ale vždy musím odporovat a všem knihu doporučuji

pauele
24.07.2018 4 z 5

Forest Gump v bledo modrom. Všade bol všetko zažil. Čtivý, (v mojom prípade dobre počúvateľný) vtipný a ľahký oddychový dovolenkový román. Ku koncu trochu stráca, ale na celkovom hodnotení to málo zaváži.

Nikei
22.07.2018 5 z 5

Tuhle knihu naprosto zbožňuji. Kniha je originální a styl autora jedinečný. Některé části se můžou jevit jako složitější, proto kniha není vhodná pro všechny čtenáře.

l1l1lele
22.07.2018 4 z 5

Knihu hodnotím velmi pozitivně a určitě doporučuji k přečtení. I když má velmi mnoho stran, tak se čte rychle a svižně. Pořád u mě vítězí Analfabetka od stejného autora, ale ani touto knihou nepohrdnu.

zdenek9503
13.07.2018 5 z 5

Hodně, hodně dobrý :-) oddechovka první třídy. Občas mě bolelo břicho smíchy.
Ke konci sice se "témata/motivy" opakovali ale tak velmi dobré čtení

pepa4081
10.07.2018 4 z 5

Mé manželce se humor této knihy zdál příliš prvoplánový, ale já jsem se u ní velmi dobře bavil. Stařík je takový švédský Forrest Gump okořeněný krimi zápletkou. Pokud máte rádi jednoduchý humor, přečtete ho za jeden den, jako já. Hodnotím 3,5 a doporučuji.
Uspokojivé.

xxtom
07.07.2018 4 z 5

V knize autor popisuje život a osudy hlavního hrdiny v současnosti a v minulosti. Obě dějové linie se pak na konci knihy spojí. Některé jeho zážitky byly humorné, některé až neuvěřitelné. V některých momentech, kdy se hlavní hrdina víceméně omylem připletl hned k několika velkým světovým událostem, mi vzdáleně připomínal českého Járu Cimrmana :). Celkově hodnotím knížku pozitivně jako oddychové, legrační a nenáročné čtení.

Terrez93
29.06.2018 2 z 5

Tak při téhle knize jsem se hodně trápila..dlouhé pasáže, které mě vůbec nebavily, v necelé polovině, jsem myslela,že knížku nedočtu, ale kousla jsem se. Znovu už rozhodně nikdy číst nebudu.

Alex.rrr
27.06.2018 3 z 5

Kniha ve mně vyvolávala rozporuplné názory. Historická část mě nebavila, ani ne tak, že období válek, reforem a převratů mě nebavilo nikdy, ale je to spíše vše stejně napsané podle jedné šablony. Současnost Alana a jeho výletu z okna byla místy hodně vtipná a tam jsem se těšila jak vše dopadne. Celkově je to nenáročné čtení, někdy s vyumělkovaným humorem vytvořeným na základě použití sprostých slov, kdy nás mají rozesmát. Ale líbilo se mi pěkné zakončení. Do dalších autorových knih se mi moc nechce, ale asi bych jim dala šanci.

Colletka
25.06.2018 2 z 5

Nic moc. Nedočteno.

Jana283
25.06.2018 1 z 5

Nedočteno. Zabíhavé vyprávění mne nebavilo ani nepobavilo. Jedna hvězda za slušný překlad.