Středomořská dieta podle krevních skupin
Sylvie Hinderberger
Milujete středomořskou stravu? Víte, jak hojnost ovoce a zeleniny, ryby, mořské plody, čerstvé bylinky, červené víno a olivový olej ovlivňují zdraví? Středomořská dieta podle krevních skupin je racionálním spojením dvou veskrze zdravých způsobů stravování. Zvolte si podle své krevní skupiny optimální variantu: rozmanitá a lehká jídla nejen přímo rozpouští tukové polštářky, ale navíc chrání tělo před onemocněními srdce a cév. Tato kniha srozumitelně vysvětluje nejdůležitější zásady a nabízí spoustu bohatě ilustrovaných receptů, které garantují, že si pochutnáte a budete se cítit vitálnější, zdravější a odolnější. Kulinární základy středomořské kuchyně Změna stravovacích návyků pro zdravé hubnutí Fit po celý den: chutná snídaně, malé svačinky, dostatek tekutin... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2005 , Ikar (ČR)Originální název:
Mediterrane Blutgruppendiät
více info...