Sushi – Doma, krok za krokem
Roman Vaněk
Detailní obrázková kniha s více než 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout přípravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí. Další kniha z úspěšné dílny Pražského kulinářského institutu, která vlídně tuto techniku ozřejmuje a pasuje na úroveň běžných pokrmů. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Sushi párty díky této knize zvládne úplně každý. Autoři na této knize velmi úzce spolupracovali s jedním z nejlepších mistrů umění sushi a japonské kuchyně v České republice, šéfkuchařem a uznávaným světovým odborníkem Markem Horou.... celý text
Přidat komentář
Skvěle popsáno. Díky této knize se mi sushi konečně daří. Rozhodně knihu doporučuji všem, kteří doma sushi zkouší a nedaří se jim. V této knize je spoustu rad a zvládne to opravdu každý.
Skvělá kuchařská knížka o sushi od Pražského kulinářského institutu. Pro mne začíná báječným úvodem, kde jsou například popsané ingredience a hlavně - jsou tam doporučené značky surovin, které se dají sehnat v ČR. Postupy na rolky jsou detailně popsané i nafocené. S touto knihou jsem se nebála zkusit si udělat vlastní sushi a vyšlo to :)
Zkrátím-li to: hezky, pochopitelně a uchopitelně zpracováno.
Pro milovníky sushi povinnost.