Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček přehled
Roman Vaněk
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček. Přihlašte se a napište ho.
Baví mě vaření s Romanem a ráda se k jeho receptům vracím. Moc se mi líbí, že je kuchařka moderní a inspiruje mě i ve stylu servírování. Super.
Tato kuchařka už je náročnější na přípravu co do času...domácí chléb, výroba domácí šunky, vinné klobásy apod., ale jsou tu i poctivá jídla jako je dančí hřbet, kuřecí roláda nebo koleno na černém pivě. Jsou v ní skutečně recepty našich babiček ,které jsem ani neznala. Vše je, jak je zvykem, krásně přehledné a z fotek by člověk hned uždiboval :) provolávám 3x sláva.
Kniha Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček v seznamech
v Mé knihovně | 112x |
2012 | Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila |
2014 | Snadno & rychle |
2016 | Velká kuchařka Čech a Moravy |
2013 | Klenoty klasické evropské kuchyně |
2013 | Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček |
Tato kuchařka mi zůstala, když se dcera odstěhovala, ta vlastní všechny od Romana Vaňka. I když mám různé kuchařky, tuto používám nejčastěji. Prostě super recepty.