Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525734/bmid_twisted-hate-nenavist-na-ostri-noze-65482a497763f.jpg 4 413 413

Twisted série

Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Twisted Hate, 2022

houdkic
17.11.2024 5 z 5

Za mě osobně jediný díl, který mě z celý série fakt bavil.

princesse
31.10.2024 3 z 5

Tak nějak opět stejně jako u předchozích dvou dílů. Nic nového, opět stejná klišé, opět stejný vzorec. Čtivé ano, ale pecka to nebyla. Uvidím jestli poslední díl se nějak odliší a bude to ta Pecka, kterou čekám. Ale upřímně co v tomto žánru vymyslet nového, vzorce se stále opakují. Ale oddechovka ok, dá se to.

NikyTaky
15.10.2024 4 z 5

Po dvou dílech, kdy se autorka asi rozehřívala nebo co, tak tohle bylo to nejlepší z celé série ( nepředpokládám, že to Stella a Christian vytrhnou). Tady ten příběh odsejpal od začátku do konce, bezvadná linka enemies to lovers. Někdo psal, že tohle číst nechce, že Jules je strašná pipka, ale naopak mi z nich připadá nejvíc nad věcí a nepo**re se z ničeho. Josh je sice frajírek, ale z těch čtyř je nejvíc "reálnej" a nejvíc se to přibližuje realitě vztahu, kdy někoho zklamete a ta zlomená důvěra udělá svoje. Mafiánů v životě moc nepotkáte, za to člověka, kterého zlomíte svou lží ano. Za mě super díl 4,5*!

lovemanner
17.09.2024 5 z 5

Celou sérii twisted naprosto zbožňuji, ale ty sexuální scény jsou někdy fakt jak přes kopírák, to nic nemění ale na tom, že doporučuji!!!

Michelleee
23.08.2024 4 z 5

Další příjemné pokračování této série, tentokrát o Joshovi a Jules. Ona je nejlepší kamarádka jeho sestry a navzájem se nesnášejí. Těším se na čtvrtý díl, bylo mi v průběhu čtení jasné o kom to bude.

lochnes-natka
11.08.2024 5 z 5

Všechny knihy jsou vážně dobře napsané a za mě je tahle ze všech nejlepší. Josh a Jules se k sobě skvělé hodí a tvojí asi nejlepší pár.

YukiTeru
05.08.2024 4 z 5

Celá série je naprosto úžasná, ale kdybych měla vybrat díl který je za mě nejslabší, tak to bude nejspíš tenhle. Příběhově byl super a přečetla jsem ho za jeden den, ale prostě se za mě nevyrovnal Twisted Love a Twisted Game, ale i tak mě chytnul za srdíčko.

KajinaH722
26.07.2024 4 z 5

Příběh Jules se Joshem mě moc bavil. Nic mi tam nechybělo a opět v knize najdete zradu, pomstu, smutek, chtíč, sexuální scény u kterých zadržíte dech. Jsem zvědavá jakou laskavost si vezme Christian Harper, určitě něco ohledně Stelly na ty se moc těším.

JaAnička
25.07.2024 4 z 5

Je libo třetí díl erotického románu o doktorovi a budoucí právničce? Prosím, tady je.

Já můžu řict, že se mi to docela líbilo. To napětí/nenávist byla fakt zimomřivá a pěkně napsaná. Stejně tak minulost postav, která byla za mě netradiční a dobrá, hlavně teda ta postava Jules...jakože...ta postava (vlastně ani Josh) mi v předchozích dílech zajímavá nepřišla, ale tady, kde dostala dost prostoru, to bylo lepší.

Obecně tedy můžu říct, že děj má na poměry erotického románu spád, zvlášť ta druhá polovina (nebo poslední třetina?)

Musím se ale přiznat, že mě fascinuje, jak autorka ty postavy (respektive ten sexualní apetit) stupňuje...u Alexe jsem čekala největšího draka a on je vlastně proti doktorovi beránek...pokud to takto bude pokračovat, nechci vědět, co za úchylku bude mít ten poslední multimilionář se Stellou...snad biče?

Trošku mi vadil ten konec...já totiž často nadávám, že knihy končí happyendem s krátkým dovětkem, tady mi naopak ten konec připadal extrémně zdlouhavý (myslím tím po sparování hlavních hrdinů)...já vím, že to potřebovalo dovysvětlit a dovyprávět, ale i tak to najednou bylo strašně přeslazené a to skvělé sexy napětí bylo pryč.

PS: Ten jeden sex (všichni víme který) je trochu kontroverzní, ano, přiznám se, taky se mi nelíbil a trochu v mých očích shodil Joshe, ale aspoň na závěr nebyl tak velký sociopat jako Alex...takže manipulátor a asi dobrý.

happy19
25.07.2024 4 z 5

Za mne Alex stále vede:-*
Holt mám ráda ty "co šetří emocemi."
Rozhodně ale spravení chuti po druhém díle,který mě doslova nudil...
Po třetím díle zpátky u stoupání k výškám...jen ten rušivý element Jules...prostě mám osobní
problém se zrzkami:-D...
Nesedla mi od začátku série...
Na Joshe jsem se ale těšila:-)

"Opakem pravé lásky není nenávist, ale lhostejnost.“

kniho_terka
09.07.2024 5 z 5

Ze začátku jsem hodně o tomto díle pochybovala. Nehrnula jsem se totiž dvakrát tolik na Joshe a Julse.

Na začátku, do nějaké sté strany, se mi to moc nelíbilo a vůbec se mi nechtělo pokračovat ve čtení. Julse mi v té době nebyla moc sympatickou postavou. Josh byl o něco zajímavější, ale celkově na tom u mě nebyl o moc lépe než Julse.

Po čase náročného čtení se to pro mě změnilo první spice kapitolou. Těch tady je snad nejvíc ze všech dalších dílů. I když mi toto moc nevadí, po čase toho bylo lehce moc.

Vztah mezi postavami byl ideál hate to love. Na obě postavy jsem změnila názor a náhodu si je oblíbila. Nedokážu však říct koho mám radši. S Joshem se hodně nasmálo. U Julse se mi líbila její kuráž. Objevily se tady i jiné postavy z předchozích dílů, ale nejlepší z nich byl Alex. Ten se choval úplně jinak, než v jeho díle.

Konečný plot twist jsem až tak nečekala. Věděla jsem, že se stane něco, kvůli čemu někteří přestali mít rádi Joshe. Já spíš nechápala chování obou postav. Po jistém incidentu se věci srovnaly, za což jsem byla ráda.

S Twisted hate jsem se potrápila, ale užila jsem si ji. I tak jsou předchozí díly o něco lepší, ale zase si jsou všichni v patách. V této sérii je pro mě opravdu těžké si vybrat oblíbence.

Boogi
08.07.2024 4 z 5

Přečtním téhle knížky končím se čtením série Twisted (ano, četla jsem ji úplně napřeskáčku). Samotná zápletka mě tak moc nenadchla a klidně bych označila Twisted Hate za můj nejméně oblíbený díl, ale upřímně to bylo oddechové, což bylo přesně to, co jsem po dokončení náročného školního roku potřebovala.

Jules jsem si oblíbila okamžitě, odhalení o její minulosti mi skoro až vyrazily dech. S Joshem to bylo trochu náročnější, ale jak jsem se dostávala dál do příběhu, z většiny jsem pochopila jeho chování.

Upřímně nemám moc co bych vytkla, jen mě to nenadchlo natolik, aby knížka dostala 5 hvěz. Dovolím si zveřejnit svůj osobní žebříček: Twisted Games, Twisted Lies, Twisted Love, Twisted Hate. V téhle sérii si každý najde svoje, celkově jedna z mých oblíbených sérií. Rozhodně bych neváhala a přečetla si ji, ti kteří stále váhají o mnohé přicházejí :)

Beina
01.07.2024 3 z 5

Kniha mě bavila. Předešlé dva díly jsem také četla. Twisted Games zatím nic nepřekonalo, ale tento díl bych zařadila asi hned za něj. Sice jsem si už ke konci přála ať je konec. Už toho bylo na mě moc. Přece jen je přes 500 stran víc než dost. Nebylo to je láska sem láska tam, bylo zde i plno zvratů.

pollyn
17.06.2024

Tihle dva mi k srdci nepřirostli.

sidonka
15.06.2024 4 z 5

Prima čtení, Jules byla báječná, taková správná ženská, která se nenechá a jde si za svým, předchozí díly jsem nečetla, ale určitě to napravím

petulkapeta
04.06.2024 4 z 5

,,Věděla jsem jen to, že ve mně probudil oheň a já jsem si přála, aby ten plamen už nikdy nezhasl."
Příběh Joshe a Jules byl vskutku od nenávisti k lásce jak se patří. Josh mi sice od začátku serie k srdci nepřirostl,ale tu to napravil. Jules se dostávala do zajímavých situaci a jako Avina nejlepší kamarádka ji i pomohla aby Alex nezuřil.

NikisGo
27.05.2024 3 z 5

Tak třetí díl byl velmi čtivý, ale když člověk přečetl předchozí díly, tak nějak tušil jak to celé bude. Dva se nenávidí, pak se zamilují, pak nějaký problém kdy se rozejdou a nakonec happy end.
Jules je jako postava parádní, prořízlá pusa, ničeho se nebojí a do všeho jde po hlavě.
Nicméně pikantní scény jsou občas přes čáru ale to k této autorce patří. Hodnotím kladně dějovou linku a už těď vím jaký bude poslední díl

Šáriš016
14.05.2024 5 z 5

Mám přečtou serii zatím do 3 třetího dílu a musím říct, že tenhle mě bavil fakt nejvíc :). Jules jsem si oblíbila hned v prvním dílu a fakt jsem se na tenhle díl těšila a není tam žádná stránka, která by mi vadila, nebo kde by dle mého názoru něco natahovali .. absolutně nic :).

Ála1968
03.05.2024 5 z 5

Bylo to úžasný,sice u mě vede první díl, protože byl podle mě akčnější a zajímavější,ale na Joshe jsem se těšila a nejsem vůbec zklamaná.Stejně se i těším na další díl

alenka_1
11.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Upřímně jsem se tuto knížku těšila z celé série nejvíc, ale bylo to trosku zdlouhavé, hlavně protože tam autorka dala moc spicy scén. A asi protože jsem četla moc spicy knížek, že mi přijdou ty scény už nudné a opakující. Jinak super