Twisted Hate: Nenávist na ostří nože přehled

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525734/bmid_twisted-hate-nenavist-na-ostri-noze-65482a497763f.jpg 4 415 415

Twisted série

Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Twisted Hate, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Hate: Nenávist na ostří nože. Přihlašte se a napište ho.

Natty
včera 3 z 5

Zpočátku jsem se do knihy pustila s né moc velkým nadšením, protože díly série prostě nepřeskakuju, ale vyhlídka příběhu této dvojice mě díky zmínkám v předchozích dílech moc nenadchla. Jediným plusem byla hate-to-love linka, kterou mám v románech ráda, sexuální scény ale moc originality nepobraly, autorka chce evidentně šokovat, ale vše se po chvíli až tak moc nudně opakuje, že to chcete nejraději přeskočit. Nakonec to příběhově sice bylo docela fajn, trochu reálnější vztah, ale opět žádný trhák. Ve všech dílech mi hlavně vadí ty klišé a nesmyslné náhody, tady například s tím obrazem. Uvidíme, co přinese další díl.

houdkic
17.11.2024 5 z 5

Za mě osobně jediný díl, který mě z celý série fakt bavil.

princesse
31.10.2024 3 z 5

Tak nějak opět stejně jako u předchozích dvou dílů. Nic nového, opět stejná klišé, opět stejný vzorec. Čtivé ano, ale pecka to nebyla. Uvidím jestli poslední díl se nějak odliší a bude to ta Pecka, kterou čekám. Ale upřímně co v tomto žánru vymyslet nového, vzorce se stále opakují. Ale oddechovka ok, dá se to.

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023

„Jsi moje osobní peklo, Zrzko. -Josh Chen