Učiteľ tanca
Julie Klassen
Londýnsky učiteľ tanca Alec Valcourt sa spolu s matkou a sestrou prisťahuje do Devonshiru, aby začal nový život. Lady Midwinterová, vedúca osobnosť dedinky, však tanec zakázala. Aleca si obľúbi jej koketná dcéra Julia Midwinterová, ktorej sa Alec pre jej prílišné sebavedomie vyhýbal. Postupne ale nazerá pod jej zovňajšok a zisťuje, že pod tvrdou tvárou skrýva citlivú dušu.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2014 , i527.netOriginální název:
The Dancing Master, 2013
Pěkný příběh, který se ubírá v lehce pomalejším tempu, děj se ale postupně stává zajímavější a komplikovanější. Hlavní hrdina Alec Valcourt, to vůbec nemá lehké a to už od svého příjezdu. Je zde spousta tajemství a odhalování skrývané minulosti. Velmi pěkné vykreslení prostředí, doby a postav.
"Učiteľ tanca" bola moja prvá kniha od autorky a určite nie posledná. Krásne vykreslenie postáv, miest a taktiež kniha obsahovo obohatená o rôzne informácie čo sa tanca týka. Veľmi pekná kniha. Odporúčam.
Hezká zápletka, křesťanská autorka zařadila křesťanství do knihy, hrálo tam jen vedlejší roli.
2018 | Hostinec v Ivy Hille |
2013 | Učiteľova dcéra |
2015 | Slúžka z Fairbourne Hall |
2017 | Tichá guvernantka |
2016 | Tajomstvo Pembrooke Parku |
Pěkná kniha, děj plyne...jen kdyby tam nebyly ty úryvky z jiných knih, které mi vše narušovaly. Ne vždy jsem chápala, proč?