Učiteľova dcéra přehled

Učiteľova dcéra
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192521/bmid_ucitelova-dcera-65e2088b115bf.jpg 4 51 51

Romantický triler s prívlastkom druhá Jane Eyrová z regentského obdobia. Emma Smallwoodová chce pomôcť svojmu otcovi, súkromnému učiteľovi, vyriešiť finančné ťažkosti, preto s ním odchádza do sídla baroneta Gilesa Westona a jeho štyroch synov. Pár dní po ich príchode sa začnú diať divné veci: kto je tou záhadnou osobou, ktorú Emma počuje hrať v noci na klavíri, hoci je hudobný salón prázdny? A kto sa vkráda do jej izby a necháva za sebou zvláštne odkazy? Baronetovi starší synovia, Phillip a Henry, zápasia s vlastnými problémami a tajomstvami. Knihomoľku Emmu si zo školských čias pamätajú obaja, ale jedného z nich začne teraz nečakane priťahovať... Keď sa situácia vyostrí, dokáže Emma prísť na to, ktorému z bratov dôverovať a ktorého podozrievať?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , i527.net

The Tutor's Daughter, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učiteľova dcéra. Přihlašte se a napište ho.

eva2683
27.10.2023 4 z 5

Parada. Milujem spojenie história, romantika, napätie. Klassenova mi riadne sadla. Zatial som zhltla všetky jej knihy ku ktorým som sa dostala a táto bola vynikajuca

etell
17.06.2023 3 z 5

Úplnou náhodou sa ku mne dostala táto kniha, takže som recenzie / anotácie na ňu nečítala. Prívlastok druhá Jana Eyrová mi príde trochu prehnaný, i keď počas čítania som si na ňu často spomenula. Oproti klasike mi v knihe chýbalo napätie, aj celková atmosféra bola len "povrchovo" opísaná a taktiež vzťah medzi Henrym a Emmou mohol byť viac "zimomriavkový"...ale kritická som hlavne z dôvodu toho prirovnania k Jane (čo je moja najobľúbenejšia kniha).
Kniha sa dobre číta, príbeh je zaujímavý, hlavné postavy sympatické. Škoda, že to medzi nimi neiskrilo viac. Určite nepohrdnem ďalšou autorkinou knihou. Odporúčam, oddychové čítanie pre romantické duše.

Jurajovamaka
20.03.2021 4 z 5

Pekný príbeh hoci zdlhavý, má pomalý spád. Knihu som čítala na etapy.
Rada dám šancu aj ďalším knihám od tejto autorky. Som zvedavááá. :-)
O D P O R Ú Č A M ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Kniha Učiteľova dcéra v seznamech

tajemství regentská Anglie