Wolverine: Starej dobrej Logan

Wolverine: Starej dobrej Logan
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409722/bmid_wolverine-starej-dobrej-logan-Gwt-409722.jpg 5 244 244

Zpustlou zemi, která bývala Spojenými státy americkými, si mezi sebe rozdělili tyranští superpadouchové. Hrdinové padli a zbyl jen mlčenlivý, stárnoucí muž jménem Logan. Nejde mu už o nic jiného než o rodinu... a ta je nyní ohrožena. Logan má jedinou šanci – musí se vydat napříč celou Amerikou za posláním, jímž si zajistí budoucnost a smíří se s minulostí. Nová vydání marvelovských nejslavnějších komiksů!... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew

Wolverine: Old Man Logan, 2010

martinstefko
08.12.2015 5 z 5

Tohle je prostě skvělá jízda, která drhne snad jen proto, že ji opouštíte příliš rychle, protože by vás docela zajímalo, jak to bylo dál, nebo co vůbec bylo dál. Jsou zde postavy, jejichž potenciál je silně nevyužit, ale to spíš proto, aby ten komiks vůbec mohl skončit. Podobných skvělých věcí jen více, protože takové komiksy si tu opravdu zasloužíme. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/01/830-ultimatni-komiksovy-komplet-56.html

trudoš
24.09.2015 5 z 5

Úžasně cynická a krvavá jízda světem Marvelu. Jistě, v důsledku je příběh poslepovanou parádou z různých filmů jako Šílený Max, Hory mají oči a podobně, jenže autorům to funguje, tak proč ne? Samotná atmosféra světa, ve kterém superpadouši spojili síly a hrdinové padli až na samotné dno, je ve své jednoduchosti bravurní, naznačené detaily pak skvěle dokreslují celek, který se člověku automaticky utváří v hlavě. Mark Millar je jako vždy zábavný a nekompromisní, což skvěle doplňuje detailní a brutální kresba Stevea McNivena. A dějová linka? Je prostinká a nijak originální, ale k postavě Wolverina se hodí právě tak akorát. Maso a krev, nic víc, nic míň.
Pro mě jednoznačně jedna z nejzábavnějších komiksových road movie, co se mi kdy dostala do rukou.