Wolverine: Starej dobrej Logan přehled
Mark Millar
Ultimátní komiksový komplet série
Budoucnost po padesáti letech: Zpustlou zemi, která bývala Spojenými státy americkými, si mezi sebe rozdělili tyranští superpadouchové vládnoucí svým poddaným z pozice diktátorů. Hrdinové padli a nikdo netuší, co se tehdy stalo Wolverinovi - jeho místo zaujal jen mlčenlivý, stárnoucí muž jménem Logan. Nejde mu už o nic jiného než o rodinu... a ta je nyní ohrožena. Logan má jedinou šanci - musí se vydat napříč celou Amerikou za posláním, jimž si zajistí budoucnost a smíří se s minulostí.... celý text
Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2015 , HachetteOriginální název:
Wolverine: Old Man Logan, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wolverine: Starej dobrej Logan. Přihlašte se a napište ho.
Trochu jsem dumal nad tím, zda si to zaslouží plnej počet, ale konec mě přesvědčil. Tento komiks je taková jízda v postapokalyptickém světě, kde starý zapřísáhnutý Logan, že nikdy v boji už nevytáhne drápy, kejvne na kšeft starýmu slepýmu Hawkeyeovi. Jak už se dá dopředu očekávat, nepůjde to tak hladce a vynikající kresba nám nabídne krvavou podívanou.
Některé postavy se trochu odlišují od svých typických předloh, místy se nám otevře více ne nejlépe uzavřených dějových linek, o to se ale víc některé části prodlouží, avšak zápletka je jasná - starej dobrej Wolverine se postaví bolesti a ukáže, kdo je tu rosomák, brácho.
Nejen pro nováčky. Doporučuju.
Asi nejlepší komiks co jsem kdy četl.Ten apokalyptický svět je skvělý, jenom ten Kingpin nevypadá jako Kingpin ale jinak skvělý
Knižní novinky (26. týden)
23.06.2019
Kniha Wolverine: Starej dobrej Logan v seznamech
komiksy superhrdinové Marvel X-Men tým Wolverine postapokalyptická sci-fi
2015 | Wolverine: Starej dobrej Logan |
2010 | Kick-Ass: Nářez |
2012 | Superman: Rudá hvězda |
2008 | Ultimates: Nadčlověk |
2003 | Vampirella |
Ilustrace výborná i celkový dojem dobrý