Záchrana upírů
Franziska Gehm
Upíří ségry série
Upíři v Transylvánii jsou ve vážném nebezpečí! Zmenšují se jim špičáky a pomoci jim může jedině odvar ze zvláštní rostliny, která roste na hrobě mocného lovce upírů. Daka a Silvania okamžitě startují k záchrannému letu. Podaří se jim rostlinu získat? Stačí se Silvania vrátit, aby stihla svoje první rande?
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2010 , Fragment (ČR)Originální název:
Ein zahnharter Auftrag, 2008
Můj nejoblíbenější díl! Byl dost akční dějem a pamatuji si na něj ze všech nejvíc. Když jsem tuto sérii četla, hodně se mi líbil autorčin styl psaní a její knihy mě prostě nenudily :).
Tento díl se mi líbil zatím nejvíc, jelikož byl více strašidelný a dobrodružný. Ale musím říct, že občas jsem se i rozesmála a nemohla přestat. Za mě krásně promyšlené, strašidelnější, ale také vtipné čtení.
Kniha "Záchrana upírů" se mi z celé série o upířích ségrách líbila nejvíc. Ráda čtu o lidech (respektive upírech), kterým na prsou leží tíha celého světa. Daka a Silvania v tomto díle zachraňují celou upíří společnost.
Jinak se mi líbí celá série o upířích sestrách, je to zase něco trochu jiného, než čtu obvykle.
2010 | Kámoška k zakousnutí |
2013 | Chladné ostří |
2010 | Přepadení v muzeu |
2010 | Záchrana upírů |
2010 | Osudová proměna |
Napínavé dobrodružství sester- jednovaječných dvojčat, která nejsou jako ostatní. Jsou to poloupírky a rodiče mají upíry. Ve světě lidí ale musí dodržovat pravidla a chovat se tak, aby nikoho nenapadlo, že vlastně nejsou lidi.