Vaření pro vegany
Nicole Just
Jak různorodá a pestrá je ve skutečnosti veganská kuchyně? Nicole Justová ve své knize ukazuje, že i bez masa, mléčných výrobků a vajec můžete, jen s minimem námahy a času, uvařit skvělá a chutná jídla. Autorčiným heslem je Veganem bez odpírání – ať už máte chuť na lehkou svačinku, vydatný oběd či hříšný dezert, stačí jen zalistovat knihou a vybrat si z nepřeberného množství inspirace. Rolády, zeleninové pomazánky, kokosová mléčná rýže... veganské vaření nikdy nebylo lákavější!... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
La Veganista
Pokud hledáte knihu, která vám ukáže jak nahradit maso v oblíbených pokrmech je tato ta pravá.
Nejlepší veganská kuchařka, která mi přišla pod ruku. U většiny veganských kuchařek mám ten problém, že spoustu receptů nevyužiju. Některé recepty jsou na mě asi až moc zdravé, protijaderné apod. Nicole Just naservírovala parádní, easy peasy recepty, které jsou ale naprosto mňamózní a některé i zavání luxusem.
2016 | Vaření pro vegany |
2016 | Pečení pro vegany |
2016 | Pečeme pro vegany - S láskou, ale bez vajec |
2015 | La Veganista |
Už jsem viděla i lepší kuchařky (pro vegany), ale pokud začínáte, je to dobrý pomocník. Některé suroviny jsou na mě exotické,ale pokud žijete ve velkém městě, seženete je snadno.Lesklý křídový papír, názorné fotografie a dobře popsané recepty člověka navedou k výsledku, který je chutný. Používám a v začátcích mi pomohla.