Vejce nebo slepice
Zdeněk Pohlreich
80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny. Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2013 | Vařte jako šéf |
2020 | Super jednoduše |
2010 | (Prostřeno) bez servítků |
2019 | Taková normální kuchařka |
2017 | Kulinárium |
Nejen pro milovníky drůbeže, ale taková vejce na hniličku s křenem nemají chybu...:-)