Věř si
Chris Saunders
Spolu s malým lenochodem mohou malí čtenáři podniknout cestu za sebepoznáním. Podaří se mu odhalit to, čím je výjimečný, a zvítězit v talentové soutěži?Chce to pevnou víru mít - každý může zvítězit!
Psychologie a pedagogika Pro nejmenší Příběhy
Vydáno: 2023 , ReboOriginální název:
Believe, 2023
Pro děti 3+
To byl tak hezký příběh o tom, že každý může v sobě najít nějaký skrytý talent a není třeba nikoho kopírovat.
Krásné ilustrace a verše byly vtipné.
Krásný příběh s úžasnými ilustracemi a poselstvím. A i to veršování nebylo krkolomné, ale vtipné.
Krásná ilustrace a příběh odříkaný ve verších. Myslím, že kniha nadchne jak děti, tak i dospělé, moc se mi to líbilo.
Knížka čtená dceři. Tak tohle mě velmi mile překvapilo! Ani nevím, kde jsem na knížku narazila, měla jsem ji na seznamu knih pro děti k přečtení a u nás v knihovně ji zrovna měli k dispozici. Přečetli jsme ji na jeden zátah, je to opravdu malá knižní jednohubka. Jedná se o veršovaný příběh (poklona překladatelce Anně Řebíčkové, dle mého je překlad zdařilý, verše dávaly smysl a nikde to tzv. nedrhlo), který je nádherně ilustrovaný. Malý lenochod se snaží objevit svůj talent, který chce předvést na talentové soutěži. Jestli se mu to podaří si přečtěte už sami, doufám, že se vám bude kniha líbit stejně jako nám. Určitě doporučujeme k přečtení (pro děti 3+).