Vetřelec

Vetřelec
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513424/bmid_vetrelec-lLS-513424.jpg 4 925 925

V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené. A že rodinu, která jako by vypadla z reklamy na štěstí, někdo dlouhé týdny, možná i měsíce, sledoval. Komisařka Laura Linhartová postupně odhaluje, že tahle rodinná idylka byla pouze zdánlivá, a na povrch vyplouvají přísně střežená tajemství, o kterých se neměl nikdy nikdo dozvědět. Jak vysokou daň si vyžádají? A kolik nevinných životů budou nakonec stát?... celý text

chrudas
20.06.2023 4 z 5

Vetřelec není špatný, ale předchozí dva díly mi přišli napínavější a celkově lepší. Tady mi něco celou dobu chybělo a naopak poslední cca čtyři stránky mi přišli naprosto zbytečné. Ten konec byl celý takový zvláštní.....

Misabi
18.06.2023 5 z 5

Trochu pomalý rozjezd, moc povídání mimo linii příběhu, poté se to rozjelo a překvapující závěr. Nakonec super. Za mne nejlepší kniha série.

Vladi_S
17.06.2023

Za me nudny pribeh, nudne zpracovani, nudne rozuzleni.

Jiparis
17.06.2023 5 z 5

Začátek trochu pomalý, místy trochu sentimentální výrazy, ale ve druhé polovině měl děj správný spád a překvapující, otevřený závěr.

GYROTOURBILLON
14.06.2023 5 z 5

Moje třetí setkání s KT a opět super. Každá kniha měla něco dosebe. Těším se na další knihu.

Pall11
14.06.2023 1 z 5

Za pribeh bych dal autorce jednicku. Jeho zpracovani uz je horsi. Obcas jsem se nudil a myslel si,ze ctu nejaky psychologicko zensky roman. Kniha ma lehce pres tri sta stran. Kdyby mela o sto min a primocarejsi dej bylo by to super.

denoush
12.06.2023 5 z 5

Až teď jsem si všiml, že se jedná o sérii knih, ale nijak mi to při čtení nevadilo, takže to je asi jen volné pokračování. Jinak tahle kniha byla skvělá. Líbilo se mi, že ne všechno šlo hladce a taky bylo fajn jak si hlavní postava neustále v hlavě rekapitulovala otázky, a tak se mi nestávalo, že by mi třeba nějaká informace po delší době vypadla. Jen mi to ke konci připomínalo asi tak každý druhý detektivní film.

Katania
10.06.2023 5 z 5

Začátek se trochu vlekl, ale od půlky už jsem knihu hltala. Celkem to celé bylo pro mě překvapením.

birgitte
08.06.2023 5 z 5

Skvělý román, musím souhlasit s dalšími komentáři, jednoznačně nejlepší část trilogie, jen tak dál paní Trpková, děkuji a těším se na další romány

KatyM.
07.06.2023 5 z 5

Další skvělá detektivka, perfektní zápletka. Kniha se četla jedním dechem, konec překvapil.

Pefka
05.06.2023 5 z 5

Jednoznačně nejlepší díl série. Napínavé, až děsivé, obzvláště, když jsem knihu četla ve chvíli, kdy jsem byla večer sama doma. Vraha nebylo možné odhalit nijak přehnaně brzy. A závěr? Za mě smutný, ale chválím autorku, že se k tomuto odhodlala.

Emma27
02.06.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila ,jen o trochu slabší než vesnice.Jak už to tak bývá do třetice.Ukončením života policisty se stala kniha se smutnym ale dobrým koncem.

kuruteku
01.06.2023

Poprvé jsem v poslední třetině zahlédl nejen dobrý styl, ale netypickou zápletku - děj uhne tam, kde to nikdo nečekal. a nakonec z toho zůstává divný pocit, že zlo je relativní a trestající může sám sebe potrestat. Na jednu stranu si autorka jednu cestu/linii zavřela, na druhou aspoň ani čtenář nemá mít nic za definitivní.

simaja
31.05.2023 5 z 5

Celá série se mi moc líbila, budu sledovat další autorčinu tvorbu :-)

Katulinka69
29.05.2023 2 z 5

Za mě tedy po předchozích dílech dost slabota. Žádná šťáva. Každopádně se těším na další knihu

ctenarkaEva
27.05.2023 4 z 5

Chvílemi trochu zdlouhavější, chvílemi napínavé. Kniha se četla dobře, jen konec se mi nelíbil, nezdál se mi úplně pravděpodobný. I když, všechno je možné...

Christie2020
23.05.2023 3 z 5

Námět jistě dobrý. Jen jsem opět čekala víc. I když na české poměry asi dobrá detektivka.
* dolů za klišé-nemám ráda detektivky s takovým rozuzlením
* nahoru, že se konec obešel bez přestřelky a krve při dopadení vraha

P3_tis
23.05.2023 5 z 5

Jak zde již zaznělo - začátek je mírně zdlouhavý, ale poté má kniha spád.
U druhé půlky knihy jsem skoro nedýchala a jenom jsem si říkala, že to nám autorka nemůže udělat nepředvídatelný závěr trilogie!

Kaja1
20.05.2023 4 z 5

Tak to mi paní spisovatelka neměla dělat. Ze začátku jasný případ se vyvine v něco, co jsem opravdu nečekala. Kdo z nás ví, co ukrývá za zdmi souseda a mnohdy idylickými manželstvími. Zkrátka není všechno zlato, co se třpytí. A znovu se mi potvrdilo, že penize ještě nikomu štěstí nepřinesly.

denib
19.05.2023 3 z 5

Jsem ráda, že série tímto skončila. Zní to možná hanlivě, ale nemyslím to tak. Jen těch osobních peripetií bylo hlavně v předchozí knize už moc a jejich rozvíjení by na mě působilo spíš směšně než vážně. Takže se mi líbí, jak to autorka v této knize uchopila, i když to není veselé čtení. Jinak ke knize samotné - v první půlce jsem měla nepříjemný pocit, že se tam v podstatě nic moc neděje a trochu se nudila. V druhé půlce to už mělo spád. Takže i když to není nic extra, přečetla jsem to ráda.