Všetky tvoje prednosti

Všetky tvoje prednosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515244/bmid_vsetky-tvoje-prednosti-nYF-515244.jpg 4 1746 1746

Quinn a Graham si navzájom prisahali lásku, veriac, že všetky nepriazne osudu prekonajú spoločne. Dokonalú lásku však ohrozuje nedokonalé manželstvo. Životy manželov sa od seba vzďaľujú, sny o založení rodiny sa stávajú nedosiahnuteľnými. Obaja začínajú pochybovať o význame svojho vzťahu. Prestať či neprestať bojovať za spásu manželstva, ktoré malo trvať večne? Spomienky, chyby a tajomstvá, ktoré si vybudovali v priebehu rokov, ich trhajú od seba. Budúcnosť závisí od plnenia sľubov z minulosti.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni

All Your Perfects, 2018

PetraBery
06.01.2020 4 z 5

Autorka patří k mým oblíbeným, takže na přečtení další knihy jsem se těšila. A opět nezklamala. Těžké téma, opravdu dobře zpracované. Quinn a Graham, zamilovaní mladí manželé, prožívají ne vždy šťastné dny. Kniha o tom, jak je důležité ve vztahu komunikovat s partnerem. A o velké krásné lásce :o).

Evaho73
06.01.2020 4 z 5

Naposledy som od Colleen Hoover čítala knihu Nami to končí a úprimne poviem, že sa mi páčila oveľa viacej. Bola reálnejšie napísaná a postavy neboli až tak príliš zidealizované.
Prelínanie retrospektívneho a aktuálneho rozprávania o vývoji manželského vzťahu dvoch hlavných hrdinov v tejto knihe bolo veľmi emotívne podané, kde som mala hlavne ku koncu pocit, že sa autorka až príliš zahráva s citmi čitateľov a toto mne osobne nesedí...
Oveľa radšej mám trochu reálnejšie príbehy, kde nevystupujú postavy až s nadpozemský dobrými charakterovými črtami.
Katarzia vzťahu oboch hlavných postáv bola pre mňa osobne až príliš rozprávková a dosť neuveriteľná.

Petra88991
03.01.2020 4 z 5

To nejlepsi co jsem si mohla precist behem Vanoc???? Krasna knizka.

Melaanie
02.01.2020 5 z 5

Tato kniha je skvělá a odráží docela dobře realitu párů, kteří si procházejí stejným problémem jako mají oni dva. Myslím si, že kdyby spolu více mluvili nebo spíše kdyby Quinn více říkala své pocity a nálady, tak by se ty věci udály třeba jinak, ale toto je těžké soudit a posuzovat, každý to vnímá jinak. Myslím si, že tuto knihu by si měli přečíst všichni, co mají nemístné otázky, které se na toto téma objevují a všichni je říkají, ale neuvědomují si, že tím vlastně dost ubližují.
Opravdu se tato kniha povedla a mohu jen doporučit.

Nataliínka
01.01.2020 5 z 5

Za mě skvělá kniha. Pokud se do ní člověk začte, není jednoduché od ní odejít, pořád vás zajímá, jak to bude pokračovat a jak to skončí - konec je úžasný a ano, která by nechtěla, aby její přítel či manžel nebyl aspoň z části jako Graham? ;-)

nakavusterezou
01.01.2020 4 z 5

Začnu neobvykle a budu psát o konci knihy.

Ach bože, ten byl tak nádherný. Vlastně jen díky němu jsem přehodnotila své hodnocení (bez něj bych knize dala 3/5*). Dopisy, který věnoval Graham pro svou ženu? Dokonalé! Řekla bych s jistotou, že takovému muže chce každá žena po svém boku.

Byla to má první knihy od C.H. a musím říct, že píše opravdu čtivě a tato kniha mě přesvědčila, abych si od autorky přečetla i její další tvorbu.

Asi ještě úplně nedokážu pochopit - a především se vcítit do hlavní hrdinky Quinn - jelikož jsem pořád v bodě, kdy vlastní děti neplánuji, proto mi i její občasné (pro mě) nepochopitelné chování bylo proti srsti.

salča
31.12.2019 5 z 5

Knihy od Colleen mě pokaždé naprosto pohltí.
Jinak tomu nebylo ani u této,která se zabývá silným a bolestným tématem mnoha párů.
Střídání děje v kapitolách-tehdy a teď- mi dalo opět naplno přímo pocítit všechny emoce hlavních hrdinů(jak už to u autorčiných knih bývá).Prožila jsem s nimi začátky zamilování se,štěstí,plánů do budoucna...a zároveň jsem naplno zakusila smutek,bolest,prázdnotu tvrdé reality a nenaplněných snů...
I ve chvílích,kdy jsem musela knihu odložit,i tehdy mou mysl neustále zaplňoval Graham a Quinn.Graham byl skvělý-jeho dopisy,víra v sílu lásky..takových Grahamů víc.
Konec nebyl úplně takový, jaký jsem očekávala.Colleen ho krásným ale i tak udělala.

maruschka
30.12.2019 5 z 5

Věčná škoda, že Grahamové jsou jenom v knížkách...

Kuki007
30.12.2019 3 z 5

Tato kniha za mě měla velký potenciál a silný příběh. Byla v posledních měsících hodně vidět na sítích a určitě tím hodně lidí navnadila, včetně mě. Bohužel ale musím říct, že má očekávání nebyla naplněná.
Nemyslím si, že bych byla nějaký puritán, ale ta kniha se točí jenom kolem sexu. I když chápu, že začátky vztahu jsou bouřlivé, myslím si, že Graham a Quinn snad spolu nedělali nic jiného, než že měli sex na různých místech (přitom se snad dá ukázat budování vztahu i tak, že spolu pár tráví čas a má nějaké aktivity). Postavy mi navíc přijdou nereálné, Graham je prvoplánově úžasný, Quinn vážně dětinská.
Co knize musím přiznat je čtivost, Hoover ví, jak pracovat s jazykem tak, aby kniha odsýpala. Celkově vzato je ale kniha plochá, i když pracuje s aktuálním tématem a nedostala jsem nějakou hlubší pointu nebo myšlenku. Pokud chcete na toto téma skutečně dobrou knihu, pak doporučuju Zůstaň se mnou.

LenkaVrbatova
30.12.2019 3 z 5

Od knihy jsem asi čekala moc. Od začátku mi nesedělo seznámení Quinn a Grahama. Chování Quinn bylo podle mě příliš dětinské a Graham byl až přehnaně sladký. Problém, o kterém kniha mluví, je bezesporu dneska aktuální, ale ten příběh byl prostě nereálný. Za mě průměr.

peitho.1
29.12.2019 5 z 5

Knihy od Colleen Hoover mám moc ráda a tato se nestane výjimkou, i když k těm nejoblíbenějším jí také nezařadím, třeba série Bez naděje nebo Možná jednou mě zasáhly mnohem více. Tato kniha se zabývá velice aktuálním tématem, které se ale mě osobně nedotýká a možná i proto jsem se nedokázala s hlavní hrdinkou příliš ztotožnit a pochopit některá její rozhodnutí. Nicméně ani v nejmenším nelituji času, který jsem s touto knihou strávila.

simona5r
28.12.2019 5 z 5

Kniha mě neskutečně zasáhla, souznila jsem s Quinn a Grahamem a moc jsem jim celou dobu fandila. Bravurně zpracované velmi citlivé téma neplodnosti, které mě vedlo k mnoha zamyšlením.

katst
28.12.2019 3 z 5

Mé první setkání s autorkou a asi jsem měla velká očekávání. Čekala jsem něco, z čeho si sednu na zadek a jen tak se nezvednu, něco, co mě totálně dostane... Jenže to se nestalo. Žádné slzy, žádné dojetí a to mi běžně stačí málo...
Chápu, co autorka chtěla knihou říct, jaký odkaz si kniha má nést, jen to jako celek vůbec nepůsobí uvěřitelně...

hellena1523
27.12.2019 3 z 5

Velké zklamání. Jak mám Colleen ráda, tak tohle se nepovedlo. Střídání časových rovin evokuje dojem, že by byl příběh sám o sobě jinak dost nudný a banální.
Hlavní postavy jsou tristní. Quinn pohybující se pouze ve dvou rovinách - sebemrskačské a sebelítostivé - je velmi nesympatická! Její manžel nereálný a nechutně přeslazený, zejména v poslední třetině mi až trnuly zuby.
Autorka píše čtivě, to jí nelze upřít a ostatní její knihy mám moc ráda, ale je vidět, že toto téma bylo nad její síly.
Za mě průměr, který určitě nemám chuť znovu číst a vlastně ani doporučit.

Vee111
27.12.2019 4 z 5

Kniha nebyla špatná, ale nerealistická z hlediska chování Grahama. Začátek se mi líbil,ale pak už se to dost táhlo. Dávám 4 hvězdičky, autorku mám ráda.

mekkejla
27.12.2019 5 z 5

Přečtená za den a brečela jsem - ani jedno se mi nestává zrovna často. Ale to bylo tak vtipné, sexy, bezútěšné, plné lásky, očekávání, zklamání,... Pro mě první setkání s autorkou a rozhodně si musím přečíst něco dalšího.

SleepyAllDay

26.12.2019 5 z 5

Jedno slovo: Krásný!

jana6164
19.12.2019 4 z 5

Příběh o manželství, které prochází jednou z nejtěžších zkoušek, jež může partnerský vztah potkat: touze po dítěti, která zůstává nenaplněna. Na začátku příběhu se Quinn a Graham poprvé potkávájí v nezáviděníhodné situaci a ani jeden v tu chvíli nemyslí na nic jiného, než na ponížení, které jim způsobili jejich tehdejší partneři. Střih. O několit let později se tatáž dvojice, teď už manželská, zmítá v krizi. Quinn a Graham spolu nedokážou mluvit a oba tíží stejná věc, která však každého pomalu rozemílá odlišným způsobem. Colleen vás svým příběhem pevně chytí za srdce a už ho nepustí; je výborná vypravěčka a evidentně taky umí víc než pozorně naslouchat. Už jen proto kniha stojí za přečtení. Nehledě na to, že téma je, bohužel, velmi aktuální.

Dadulina
18.12.2019 3 z 5

Nejsem moc na tyhle romanťárny, protože pak my ženy čekáme takový ideál i doma????????, ale tahle nebyla plytká. Takže červená knihovna s přínosem ????. Ideál na Vánoce