Vzhlédnout k nebi

Vzhlédnout k nebi
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550668/bmid_vzhlednout-k-nebi.jpg 4 39 39

I pád se může proměnit v let. Druhý díl romantické série od autorky Čtvrtého křídla. Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější letecké školy v zemi, by jí mohl nejedno splnit. Jsou tu ale dva zásadní problémy: Paisley je dcera generála a její přítel největší Jaggerův rival. Jak moc bude ochotná riskovat kvůli klukovi, ze kterého se jí nebezpečně zrychluje tep?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

Eyes Turned Skyward, 2014

NikyTaky
předevčírem 4.5 z 5

Rebecca to prostě umí, já ji miluju a její knížky taky. Zamilovala jsem si všemi smysly a vzhlédnout k nebi byla v podstatě sázka na jistotu. Jagger mi přišel boží už v předešlé knize a tady se projevil naplno. Kdo by takovýho kluka nechtěl. Rebecca umí psát úžasný chlapský postavy, že hned takovýho chcete mít doma. Příběh sám o sobě byl dojemný, Paisley byla neskutečně statečná bojovnice. Tu chemii mezi nimi bylo cítit z každé stránky. Trnula jsem jak to dopadne. Ale happyend zaručen. Moc se těším na další dil.

Magdalenkačte
15.12.2024 4.5 z 5

Vzhlédnout k nebi je krásný příběh, který si fakt užijete.

Paisley chce žít jako každá 20tiletá holka, je ale pod stálým drobnohledem svých rodičů. Ti ji od smrti její sestry neustále hlídají. Obě dívky totiž měly stejnou srdeční vadu.

Paisley si chce ale užívat života jako každá mladá holka a atraktivní Jagger by ji s tím mohl pomoct. Při každém jejich setkání to mezi nimi jiskři a je jasné, že city budou vzájemné.

Je tu však pár překážek…Paisley je dcera generála a její přítel William je největší Jaggerův rival.

Jak to mezi nimi dopadne a splní se Paisley její nejtajnější přání si přečtete v této romantické knize.

Musim říct, že mě příběh fakt bavil. Rebecca Yarros umí dokonale popsat, jak mezi hlavními hrdiny vzrůstalo erotické napětí.
Kniha mě pohltila, každá stránka bavila a přečetla jsem ji velmi rychle.

A musím říct, že jsem se Jaggera zamilovala i já…kdo četl, chápe.

MichaelaJan
15.12.2024 5 z 5

Bože ! Tak tohle bylo naprosto dokonalý ! Přesně kvůli takovýmhle příběhům čtu ! Z tohohle příběhu mě úplně bolelo srdce ! Strašně jsem se bála knihu dočíst, bála jsem se jak to dopadne ! Protože ta jejich vzájemná přitažlivost byla naprosto strhující ! Proto lidi čtou tenhle druh knih ! Přesně kvůli téhle lásce ! Knížce nemám naprosto nic vytknout ! Zbožňovala jsem každou stránku ! Brečela jsem a radovala se společně s hlavními hrdiny ! Doufam, ze další díl ze série vyjde brzy !

Terez.a
14.12.2024 4.5 z 5

Vzhlédnout k nebi je čtivá a poutavá kniha. Která se mi strašně dobře četla a oba hrdiny jsem si oblíbila. Milé čtení, i když místy bolavé. Paisley mi bylo velmi líto, zároveň jsem obdivovala její odhodlání. Příběh o veliké touze po životě, ve které hraje důležitou roli bouřlivá láska, která sežehne na popel.

Tenhle povedený román přináší vír nejrůznějších emocí a citů, ať už euforii, strach, zoufalství, ale i naději. Hrdinové se ocitají na šikmé ploše a zažívají mnohé těžkosti. Navzdory nepřízni osudu bojují. Jsou si navzájem kotvou a dodávají si odvahu jednat, riskovat a něco změnit. Při čtení jsem chvíli měla slzy v očích a za chvíli jsem se usmívala. Milé, ale i dojemné dílo. Vše bylo citlivě podané, ať už vypořádání se ze ztrátou, se zdravotním stavem, s minulostí, nebo nepochopením okolí. Tohle dílo vás vezme za srdce. A já osobně si moc ráda přečtu něco dalšího od téhle skvělé autorky.

MAU256
13.12.2024 5 z 5

"Já tě prosím. Přestaň mě odstrkovat, protože stejně neodejdu. Miluju tě, a není to ten typ lásky, co kolísá. Je to ten děsivý typ, který neslábne."

Čtení této knížky jsem si užila stejně jako díl předchozí, byla to zase emoční jízda, která mě dostala. Láska Paisley a Jaggera? K tomu se hodí jediné slovíčko - výjimečná. A temná tajemství, která je utvářela? Každý nějaké má, otázkou zůstává, jak se k nim postavit. K Anně a Payton - láska neznalá hranic. Jenže člověk nemůže žít život za někoho, musí žít ten svůj a mít SVŮJ seznam přání...

Knížku můžu jen doporučit.

"Tady jsi mě zachránil."
"Ne. Tady jsi ty zachránila mě."

nada3314
13.12.2024 4 z 5

Po prvním dílu, který jsem naprosto milovala bylo jasné, že si budu chtít přečíst i pokračování této na sebe nenavazující série. Byla jsem hodně zvědavá, co si pro nás autorka připravila tentokrát. A dostala jsem možná ještě o něco víc, než jsem čekala. Tohle byla emocionální jízda.

Rebecca psát umí, to už jsem se přesvědčila u fantasy série Empyreum – Čtvrté křídlo je prostě dokonalý skvost, který čtou všichni napříč generacemi a užívají si každou stránku. A není tomu jinak ani u jejich romantik, které jsou stejně dokonalé. Už od první stránky jsem byla vtažena do děje, všechny popisy jak situací i vnitřních bojů postav jsou tak silné a autentické, ale zároveň napsané z velkou lehkostí, že nebyl problém se do Paisley a Jaggera vcítit. Užívala jsem si každou stránku. Oddechovka, ale totálně mě pohltila. Těším se na každou další knihu, kterou autorka napíše.

monika0181
12.12.2024 5 z 5

Tohle je opravdu krásný příběh. Má jinou rytmiku než předchozí díl. Ale užila jsem si ho úplně stejně.
Paisley má nemocné srdce a kdo to ví, ten se o ni bojí. Náhodou se seznámí s Jaggerem, kterému to tají a o to víc si s ním užívá života a plní přání.
Stále před ní stojí rozhodnutí, jak naložit se svou možnou léčbou a životem.
Myšlenky a domněnky, co se jí míhají v hlavě, bych nechtěla řešit. Nikdo z nás by v jejím věku neměl řešit možnou smrt, i když to je prostě život.
Láska Jaggera k Paisley z příběhu úplně syčí. Emoce, které mezi nimi proudí by si zasloužil každý zažít.
Autorka píše neskutečně přitažlivě a já se těším na další příběhy hrdinů, které byly v této knize rozehrány. Již na "střídačce" leží další knihy autorky. Rozhodně je mezi oblíbenýma.

Ludmila91
01.12.2024 4.5 z 5

Krásný příběh

ivousekk
04.11.2024 4 z 5

Bezva to bylo. Zakladni kostra byla znama a osvedcena. Jen ty kulisy ala “nemoc srdce" mene obvykle. Ale na prvni dil to nema. Tohle bylo fajn, ale probudit emoce jako “jednicka" nedokazal.

katasokolov
27.10.2024 4 z 5

3,75/5*

Dojemný romantický příběh.

Nemoc, rodinné vazby, vojenská kariéra, přátelství, plnění snů, láska.

Autorčin styl psaní jsem si zamilovala a vím, že u čtení jejích knih se nebudu nudit a vždy dostanu stránky plné emocí a krásných myšlenek. Její mužští hrdinové jsou vždy těmi pohádkovými princi, které by si přála nejedna žena a nejinak tomu je i u Jaggera.

Opět doporučuji. A kapela Dropkick Murphys top!!