Mílový klub

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/bmid_milovy-klub.jpg 4 133 133

Windy City série

1. díl

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mile high, 2022


více info...

Přidat komentář

Njangu
včera 5 z 5

Možná těch 500 stran bylo trošku moc. Začínám negativem, abych se mohla posunout ke kladům.
Četlo se to téměř samo, příběh byl povedený akorát uprostřed bych ubrala na té omáčce ;) tam jí bylo trošku zbytečně moc.
Nicméně určitě jsem si oblíbila další novou autorku a těším se na další díl. Dávám plný počet hvězdiček, přestože mám malé výhrady. A to z toho důvodu, že s množstvím přečtených knih v tomto žánru mě už máloco dost zaujme a tohle to splnilo i přes malý nedostatek.

MAU256
předevčírem 5 z 5

On je hokejový hráč, který po každém zápase odchází z jinou ženou. Je to jeho image, kterou se kvůli svému agentovi snaží stále udržovat. A poslední dobou je to pro něj stále náročnější, protože už mu takový život nestačí, chtěl by mít to, co má jeho nejlepší kamarád. Jenže dovolí si vůbec, aby ho někdo miloval?

Ona je letuška, která si zrovna z něj na zadek tedy nesedne. Ale je tomu skutečně tak? Pozná jeho skutečné já, do kterého se zamiluje, ale bude jejímu vyznání věřit? A až nakonec uvěří, nebude pro ně už pozdě?

No upřímně, měla jsem obavy z tolika stránek, ale nakonec? Hned od první stránky jsem se začetla, skvěle jsem se bavila a najednou zjišťuji, že jsem na posledních stránkách. Určitě doporučuji a těším se na další díla této autorky, která nyní putuje do mých oblíbených.


DavidKapsella
předevčírem 1 z 5

Zajímavá kniha

Zomy
předevčírem 4 z 5

Rozhodně se to hezky čte, to ne že ne. Ale na 5 hvězd, jako tady dávají ostatní, to u mě není.
Počet stran je u knížky na škodu, protože některé věci se docela opakují (moje holka tohle, moje krásná holka tamto...).

Je super, že se poslední dobou čím dám tím víc píše o duševních nemocech, ale přesto to tady vyznívá, jako že nakonec se to samo vyřeší a všechno odezní, jenže zrovna panické ataky nebo komplexy z vlastního těla nezmizí přes noc.

V každém případě autorce moc fandím a určitě si přečtu další díly.

Lofda
13.09.2024 5 z 5

Jejda, asi mám další oblíbenou autorku ;-) V rámci žánru už se najde těžko něco nového, tady ale bylo asi úplně všechno.. Letuška a hokejista, existuje vůbec lepší kombinace?? Vzájemně si ti dva nic nedarovali, a to mě baví. Knížka co má přes 500 stran, ale čtení uteklo jako voda. Těším se na další díly!

musivila
12.09.2024 5 z 5

Příběh o letušce, která se nejlépe cítí ve vytahaných teplákách, jejíž míry nejsou zrovna 90-60-90. A profesionálním hráči hokeje s image „zlého hocha“ a přitom velkým srdcem. Ovšem o tom kromě jeho nejbližších kamarádů nikdo neví. Oba mají svá traumata z dospívání, která je ovlivňují dodnes. Možná, že si dokáží navzájem pomoct. Jen to tomu druhému dovolit. Asi jako plno čtenářek přede mnou jsem se trochu zhrozila počtu stran, a stejně jako „petra1396“ jsem si říkala, o čem chce autorka tolik stránek psát? V jednu chvíli jsem měla strach, abych už nečetla jen o sexuálních scénách. Ale ne. Příběh měl svoji hloubku. Byl skvělý, od začátku do konce … i slza ukápla. Jen hokejového prostředí je tam poskromnu. Tak alespoň na závěr trochu pravé hokejové atmosféry :) Autorku přidávám do oblíbených a těším se na další díl, předpokládám o Ryanovi a k němu tipuji Indy :)

virgo_books
11.09.2024 5 z 5

Pokud stejně jako já nemáte dost hokejových romancí, tak byste Mílový klub rozhodně neměli minout.

Příběh mě hned od začátku vtáhl do děje, a přestože to byla bichlička přes 500 stran, tak jsem ji přečetla na posezení.

Zanders se zdá jako takový klasický bad boy, kterému na ničem nezáleží. Mnohdy ale nevíme, co se může pod slupkou skrývat.

Vee to po svém předchozím vztahu taky nemá jednoduché a Zanders jí práci rozhodně neulehčuje.

Jakmile na sebe ti dva narazili, tak jsem se neskutečně bavila. Vee se od něj nenechala jen tak rozhodit a na to hokejová hvězda zvyklá není.

Oba si nesou své vlastní problémy a musí se s nimi postupem času vypořádat.

Autorka vytvořila postavy tak dobře, že se do nich nedalo nevcítit a já jsem se koncem knihy i rozbrečela.

Rozhodně ale nechybí ani žhavé scény, které rozhodně stojí za to.

Co se hokeje týká, tak toho tam zase tolik není. Mně to ale upřímně moc nevadilo.

Vedlejší postavy si taky za ten čas zvládnete oblíbit a já se těším na další díly, kde se o nich dozvíme o mnoho víc.

5/5

Spolupráce s Albatros Media

Local_Bunny
11.09.2024 5 z 5

Ano, další kniha o hokejistech, ale! Mílový klub byl opravdu milé překvapení. Za mě je velký rozdíl díky tomu, že je kniha zaměřená na dospělejší čtenáře a dotýká se i složitějších témat.
Hlavní hrdinka, letuška Stevie, si mě instantně získala. Její rázná povaha a plus size velikost jsou příjemným osvěžením mezi jinak až dokonalými hrdinkami. Mimo práci nosí tepláky, nebo legíny. Oproti tomu hokejista Zanders mi zpočátku moc neseděl. Musela jsem si k němu najít cestu, ale i to bylo fajn, protože díky tomu jeho postava působila věrohodně. Je prostě takhle napsaný a chápu, proč to autorka takto zamýšlela.
Kniha ale není jen o romantice. Autorka se pustila i do hlubších témat, jako je sebeláska, toxické vztahy s rodinou i přáteli, úzkosti a rozvrácené rodiny. Každé téma dostává prostor a nepůsobí jen povrchně, což velmi oceňuji. Stejně velký prostor má také vývoj hlavních postav. Oba na sobě pracují a snaží se být nejlepší verzí sami sebe. Své místo v knize dostávají také vedlejší postavy, kdy každá postava má ty své v životě důležité a jejich vzájemné propojení mě moc bavilo. No a co mě dostalo na knize úplně nejvíc? Útulek pro starší pejsky! Musím zmínit i fakt, že sexuální scény jsou zpracované překvapivě dobře, i co se překladu týče. Krom té jedné číči..
Jedna jediná věc, která mi trochu vadila, byla délka knihy. Ze začátku skvělý rozjezd, ale ke konci jsem měla pocit, že autorka už trošku přetahuje a zbytečně kombinuje, takže bych knihu klidně o stovku zkrátila.
Pokud máte slabost pro hokejisty a chcete něco promyšlenějšího, neváhejte dát šanci i této Baronetce, která v zahraničí sklízí zaslouženou chválu.
-
spolupráce s Albatros Media

Ketfl
11.09.2024 4 z 5

Hlavní mužskou postavou je Evan Zanders, hvězdný hráč hokejového týmu Chicago Raptors. Zanders si udržuje svou image typického bad boye, drsného hráče, který tráví nejvíc minut na trestné lavici a po zápasu odchází domů pokaždé s jinou ženou. Jeho fanoušci ho za to milují. V reálném životě to ale vypadá trochu jinak, především poté, co se Zanders seznámí se Stevie. Přijali by však fanoušci i hokejový klub jeho skutečná já?

Stevie Shayová pracuje jako letuška a nově nastoupila k posádce, která má létat právě s chicagským hokejovým týmem. Platí tu přísné pravidlo: nic si nezačínat s hokejisty! Když se Stevie poprvé setká se Zandersem, je z toho nenávist na první pohled. Ona si z tohohle hokejového boha nesedla na zadek, a tak si on vytyčí za cíl jí její práci pěkně znepříjemnit.

Jenže tohle kočkování se brzy začne měnit v něco víc. Je možné se ubránit takhle silné a žhavé chemii? No, není! A já musím říct, že číst o vztahu mezi Zandersem a Stevie bylo něco úžasného. Autorka se nebála i žhavých scén, kterých je v knize hned několik a já si čtení opravdu užila.
Upřímně, asi jsem jen čekala, že tam bude víc té hokejové tématiky. Ta tam byla spíš tak nějak okrajově. Příběh se hodně zaměřuje na vztah Stevie a Zanderse a další zajímavá témata, hlavně vyrovnání se s traumaty, která oběma hrdinům způsobili jejich rodiče. Stevie je navíc ženská krev a mléko, tudíž se musí také potýkat s nepříjemnostmi, které se týkají její kypřejší postavy.

Za mě to bylo opravdu skvělé čtení a až na pár drobných nedostatků nemám téměř co vytknout. Rozhodně je to kniha, kterou byste si neměli nechat ujít. Já už se nemohu dočkat dalších dílů.

Hodnotím 4/5*

lena.o.knihach
10.09.2024 4 z 5

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Co může hráče NHL zaujmout víc než nová letuška, která mu odmlouvá a rozhodně není jeho fanynka? Zanders má pověst, která mu velmi dobře vydělává, střídá holky, na trestné lavici tráví nejvíc času, ale pak mu padne do oka Stevie, která po něm kupodivu nechce autogram a není z něj celá vedle.

Zanders je zlatíčko a Stevie je taktéž skvělá hlavní postava. Oba dva jsem si oblíbila, chovali se na svůj věk a mezi nimi to neskutečně jiskřilo. Já si to šíleně užívala, smála jsem se, byla dojatá a téměř 600 stran mi uteklo jako voda.

I když tu samotného hokeje na takovou bichličku moc nebylo, autorka to vynahradila jinými tématy - bodyshaming, duševní zdraví, rodinné vztahy a další. Velmi příjemně mě to překvapilo.

Mílový klub je jedna z nejlepších hokejových romancí, jaké se mi doposud dostaly do rukou, ale další díly jsou prý ještě lepší, tak si v hodnocení nechám rezervu. Rozhodně ale začátek série Větrné město doporučuji!

KatieKuli
07.09.2024 5 z 5

Asi jsem si představovala lehkovážné flirtování hokejisty s letuškou, ale nebylo to (úplně) tak. Rozhodně to mělo spád, vtip i nápad (který vycházel z několikrát dobře provařených i prověřených klišé :-)).
Hvězdný hráč Chicaga Zanders se na palubě týmového letadla seznámí s novou letuškou Stevie, která po něm nešílí jako ostatní fanynky. Naopak šílí z jeho arogantního postoje a jeho mediální image zlého hocha. Už tím ho zaujme a taky tím, že si nenechá nic líbit. Je prostě jiná než je Zee zvyklý. Možná i proto, že její bratr Ryan je také slavný sportovec. První polovina knihy je o jejich poznávání a druhá část o ještě důvěrnějším poznávání, protože u obou začnou na povrch vyplouvat jejich nejistoty a strachy.
Už jsem si dohledala, že další díl je o Ryanovi, určitě si ho přečtu.

tittanie
06.09.2024

(SPOILER) Na knížku jsem narazila náhodou tady na databázi.
Takže první věc, která mě překvapila je, že kniha má skoro 600 stran! Myslím, že tahle literatura tolik stran nepotřebuje, protože se drží stále zaběhnuté šablony. Nemají se rádi, pak začnou mít rádi, pár stránek před koncem se rozejdou a posledních asi 20 stran se snaží dát dohromady. Důvodem rozchodu je úplná blbost. Všichni víme, že se stejně stane to, že se k sobě vrátí a v epilogu se vezmou nebo si pořídí dítě nebo psa....
Další věc, která mi na těchto knihách vadí je, že jeden z dvojice musí milovat zvířata. Tady to byl útulek pro psy, ale četla jsem knihu, kde si dvojice oblíbila kozu, kterou našla na své cestě.
Když píšu takový komentář asi si říkáte, proč takové knihy čtu. Většinou si říkám, že když potřebuju prostřídat témata, když čtu něco vážného, tak potřebuju něco na odlehčení. Tak proto čtu tohle červené téma. Většinou se u toho jenom naštvu.
I přes tenhle komentář musím říct, že prvních asi 400 stran mě docela bavilo, pak to šlo s knihou z kopce.
Jestli bude mít kniha pokračování, tak asi zvážím jestli budu číst další díly, ale za sebe musím říct, že téma s hokejisty, nevím proč, ale funguje nějak moc dobře.

Tacovševidí
06.09.2024 5 z 5

Je to teda pěkná bichle, ale ten příběh je super. Místy dlouhé, ale ani tak to nepůsobilo hluše. Sexy hokejista, žádná typická vychrtlina, silný příběh - byť s trochou klišé. Chemie mezi postavami byla super. Tady se vyložene hodí napsat že se protiklady přitahují. I styl psaní mi sedl.

Bookish_Adria
04.09.2024 3 z 5

Máme tady další hokejovou knihu, u které jsem si všimla, že má pozitivní ohlasy.A já se přiznám, že to bylo dobrý, ale úplně mě to asi nepohltilo jak jsem čekala.

Zanders je hokejová hvězda. Na první pohled působí jako velký sukničkář a hajzlík. Od samotného začátku mě tímto štval… Postupem času se ale ukazuje, že není takový za kterého ho většina lidí má. Líbí se mi jak miluje děti v tomto směru má u mě velký plus.

O hokeji tady toho moc není. Když Zanders letí novým letadlem s novou posádkou, tak zjistí, že tentokrát je bude personál doprovázet celý rok. Stevie je letuška, která přijde do křížku s tímto namyšleným hokejistou. Už v první vteřině se stanou nepřáteli. Zanders se rozhodne, že po celý rok ji z práce udělá peklo. Zvonek pořád zvoní a on ji ukazuje, kdo je tady šéf. Stevie ho obskakuje jak jen to jde. Dříve pracovala jako letuška pro svého bratra. Ale momentálně zkusila tohle. Stevie je nesevědomá žena, která si prošla svým a není se čemu divit. Přesto se mi líbí strašně jako hlavní hrdinka. Její styl oblékání a přemýšlení. V příběhu se mluví i o duševních problémech. Jsem ráda, že se na to poukazuje, že i muži mohou něčím takovým trpět.

Líbila se mi chemie mezi hlavními postavami. I jejich odolávání. Tématika vztahy, rodinné vztahy či psychické problémy jsou důležité a je potřeba o nich mluvit. Tímto velké plus !

Elize
03.09.2024 4 z 5

klasický pěkně čtivý romantický příběh bez hluchých míst, což oceňuji. Oba hlavní hrdinové jsou sympatičtí a pěkně to mezi nimi od začátku jiskří, i jejich postupný vztah je moc hezky napsaný. Zkrátka takový klasický romantický příběh ze světa hokeje, kdy zápletku teda víte od začátku, ale jinak super. Kdo má rád romantiku s namakanými hokejisty, tak si určitě přijde na své.

anna7852
01.09.2024 5 z 5

Od začátku do konce prostě wauuu
Nechtěla jsem aby to skončilo.
A pokud i další díly budou stejně krasne o to víc budu uslintana.
Hokejisté hmmm, styl psaní,příběh no prostě nemám slov.
Krása!!!!

monika0181
01.09.2024 5 z 5

565 stran!!! To je hrozně moc .... přesto jsem si naprosto každou užila a žádnou bych neubrala!
Při počtu stran jsem čekala slow burn romanci, ale takto mě dlouho kniha nepřekvapila. Dle názvu a anotace si člověk udělá představu, já očekávala klišé příběh 100x opsaný.
Měla jsem pocit, že čtu chvíli a najednou jsem byla v polovině knihy a neminulo odpoledne a já brzdila každou stranu a nechtěla jsem, aby příběh skončil.
Kniha nemá hluchá místa, vše má správnou dynamiku, délku napětí. I jsem ocenila, že zápletka se nevyřešila na dvou stranách a hned happy end.
Liz to dávkovala jako na vahách. Jsem ráda, že příběh není jen erotická romance.
Výstižně užitá a popsaná témata - sebevědoní, psychika člověka, bodyshaming, vztahy v rodině, strach, pozérství/přetvářka, vnější tlak na člověka, trollení/haterství, zvládání emocí.
Přirostli mi k srdci oba již po prvních stranách a moc jsem si jejich příběh užila.
Už dlouho mě nemrzelo, že kniha má konec, tady to přesně tak bylo. Měla jsem potřebu s nimi žít jejich život dál.
Je to příběh, krásný příběh a já to Zeemu a Vee hrozně přeji. Tak moc mě čtení pohladilo po duši.

petra1396
01.09.2024 5 z 5

Musím říci, že když jsem knihu otevřela a vykouklo na mě kolik má stran - tak jsem se docela zděsila.
A když spolu hlavní protagonisté byly již okolo strany 150 tak jsem si říkala - má to takový spád - co budou těch dalších 350 stran dělat?!
A věřte nebo ne - ten boom okolo je oprávněný - celá kniha se velmi dobře čte a opravdu si všech 520 stran užijete.
Báječná serie - těším se na další díl - o kom bude netuším, ale určitě bude napsaný stejně zajímavě jako tento.
Za mě 5* ani se nemusím rozmýšlet!

Majuš333
01.09.2024 5 z 5

'Niektorí ľudia nestoja za to, aby sme ich nasledovali. A za inými sa oplatí ísť aj na koniec sveta.'


'Mile High: Vrchol v oblakoch' okupuje moju knižnicu, odkedy ju Zelený Kocúr vydal, takže prvé prekvapenie pre mňa bolo, keď som ju dvakrát asi po päťdesiatich stránkach odložila... Skrátka mi nesadol slovenský preklad :(
Milujem hokej a míľový klub v knihách, takže druhé prekvapenie pre mňa bolo zistenie, že príbeh má hlbšiu podstatu ako len romantickú a erotickú linku...
Celý tento 'balíček' mi učaroval, za čo autorke ďakujem!
A aj keby som nechcela dať plný počet bodov, tak za Rosie a PSCH ho dám určite :)

petusska01
31.08.2024 4 z 5

Hokejové romantiky to ja môžem, preto som sa dosť tešila aj na túto sériu. Samozrejme aj preto, lebo na sociálnych sieťach ju hodnotili aj ako spicy, teda pikantnú. Čo sa týka pikantnosti tak tej veľa nepobrala ale môže byť, neboli zlé ani otravné tie sexi scény. Začiatok, keď sa Zee a Vee (toto bol des čítať tieto prezývky) dávali dokopy tak to bolo musím povedať zábavnejšie, aj dynamika vzťahu išla vpred, aj osobne sa posúvali. Potom tam prišlo to zatajovanie vzťahu a to ma až tak nebavilo, nakoľko mám dojem, že proste stagnovali osobnostne. Ja úplne chápem, že o čo šlo, že riešili osobné traumy ale táto časť knihy bola taká všelijaká a aj zápletka bola tým pádom predvídatelná. To že sa dali dokopy pred kamerami mi nesedelo ich celkovým osobnostným preferenciám a k tomu čo tam vlastne dovtedy riešili ale bolo to epické, to áno. Páčilo sa mi, ako si pomohli navzájom poriešiť vlastné vnútorné boje, aj tie rodinné. Ako aj autorka poukazuje na duševné zdravie a nutnosť sa tomu venovať... veľmi príjemné čítanie, aj vtipné aj emocionálne...niektoré pasáže by som predĺžila niektoré naopak skrátila ale myslím ze to môže byt veľmi príjemná séria. Ryan ako basketbalista vyzerá tiež veľmi zaujímavo :) Do pozornosti dávam Stevie, ktorá bojuje s pocitom menejcennosti nakoľko ma krivky vo svete plnom barbie preferencií, nepríjemných hejtov na internete a "dokonalej" mamy a kamošiek. Krásna osoba vo svete plnom ošklivosti.