Zloba

Zloba
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467070/mid_zloba-cJ7-467070.jpg 5 2540 2540

Robert Hunter série

Na počátku příběhu dojde k podivné autonehodě a vzápětí je zatčen muž, podezřelý z dvojnásobné sadistické vraždy. Následující vyšetřování vede k odhalení vraha, který nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech, aniž měl někdo tušení o jeho existenci. Podezřelý tvrdí, že je jen pěšákem v obrovském labyrintu lží a klamu dá se mu věřit? To má zjistit detektiv Robert Hunter, tentokrát pohostinsky vystupující ve službách FBI.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

An Evil Mind, 2014

Česneksmedem
01.04.2019 5 z 5

Carter je pan spisovatel. Musím říct, že se nebudete moct od knihy odtrhnout. Po začtení pro vás takřka nic dalšího nebude existovat. Jak je vidět z počtu hodnocení, její kvalita je všeobecně známá, takže pokud jste ji dosud nečetli, rychle to napravte. Je to prostě mazec!!!

PetaZ
19.03.2019 5 z 5

Tak tohle bylo jednoduse super.. Doufam, ze Carter napise takovych knih vic.. Mela jsem za to, ze po Jeden za druhym bude tezke se dostat na stejnou uroven, ale chyba, tahle kniha byla proste lepsi a to o dost.. Takze smekam, tleskam atd. A snad Carterovych knih jeste vyjde hooodne.. 9 je fakt malo

vera4669
12.03.2019 5 z 5

Všechny knihy hltám jednu za druhou, ale tahle - to je ještě o stupínek výš, tím, že je jiná ..nemohla jsem odložit, skvělá kniha

nevřelka
12.03.2019 5 z 5

Podle mě jedna z nejlepších knížek od Cartera. Doufám v pokračování s Luciusem...

aleza1
09.03.2019 5 z 5

Super, úžasné...tím že je díl jiný než předchozí, tak kniha opět nabrala jiný směr. Vraždy nejsou tak brutální jako předchozí, toto je spíš psychothriller připomínající Mlčení jehňátek...

sramkovamichala
07.03.2019 5 z 5

Moje první kniha od tohoto autora a absolutní nadšení! Kapitoly jsou krátké, takže se velmi dobře a rychle kniha čte. Zároveň je každá kapitola napínavá a

Šárka345
26.02.2019 5 z 5

No, Lucien = Lucifer, to je dílo panečku! Jedním dechem.

joshuagrey
20.02.2019

asi nejlepsi dil serie

Manyna
19.02.2019 5 z 5

Každým dílem Carter překonává sám sebe. Zloba je trochu jiná, ale to jí neubírá na drivu. Několikrát jsem se přistihla, že čtu s otevřenou pusou.

Klaaarka
18.02.2019 5 z 5

Napínavé,čtivé.... Co víc si přát.

MichalHoráček
17.02.2019 5 z 5

U tohoto dílu bych se ani nezlobil, kdyby byl dvojnásob delší. Byl to dobrý výlet do mysli sériového vraha, který je navíc neuvěřitelně inteligentní a je i bývalý blízký přítel Huntera.
Asi ještě zajímavější by bylo čtení deníků.... Co si vrah skutečně myslí, prožívání a co je mu honí hlavou....
NA jednu stránku hrozně děsivé, na druhou lákavé....

SilvieSisinka
08.02.2019 5 z 5

Brutální, sadisticky, nelítostný.. Je ve Zlobe vrah. Vždy si říkám že mě spisovatel už nemá čím překvapit.... Ale on to vždycky ještě překoná a dá další laťku nahoru. Bravo!!!! Jdu na další knihu Já jsem smrt.

Janule809
31.01.2019 5 z 5

Paráda ????

lachtan77
28.01.2019 5 z 5

Neskutečně čtivá serie. Příběhy Huntera jsou zatím to nejlepší co jsem četl.  Tentokrát se Robert ukáže jako agent FBI a bude muset trochu oprášit minulost. No uvidíme co Carter vymyslí dál. Je jedno jestli čtěte druhý nebo šestý díl. Všechny jsou super.  Já už teď vím, že po přečtení zatím posledního devátého dílu budu mít absťák. Včera jsem dočetl Zlobu a dnes mám přečteno přes půl knihy Já jsem smrt.  To mluví za vše :)

Fanda74
27.01.2019 5 z 5

Další dobrá, čtivá detektivka ze série případů Roberta Huntera. Tento román mi možná zatím připadal nejsilnější, osobně se dotýká hlavního hrdiny, je tam nepříjemná manipulace, až psychické týrání - pořádně mě mrazilo, podobně jako u všech autorových knih. Dobře napsané a čtivé.

DericCaster
27.01.2019 5 z 5

Další díl a další level. Přečteno za den a stejně jako v u těch předchozích dílů, tak i u toho si říkám, že byl zas o kousek lepší, než předchozí. Carter pro mne píše velmi poutavě a v knížce budete jen těžko hledat hluchá místa. Těším se na další.

Jane417
21.01.2019 5 z 5

"Zloba" je šestý díl ze série s detektivem Robertem Hunterem a je to... je to jiné. Jiné, než všechny předešlé díly, ale za mě je tento díl nejlepší! Je vtipné, že toto píšu o každé další knize C. Cartera, ale je to tak. On vždy přeskočí sám sebou nasazenou laťku! Robert Hunter znovu čelí šílenému vrahovi, který je brutální, nelítostný a sadistický, ale tento díl je jiný možná proto, že se zakládá na skutečných událostech, možná stylem, jakým děj běží nebo tím, že tentokrát chybí detektiv Garcia. Každopádně příběh, ve kterém padouch silně připomíná Hannibala Lectera je prostě geniální!!!

SimonaP
20.01.2019 3 z 5

Tak tahle kniha od Cartera mi přišla divná. Spousta nelogičností, Spoiler:
opravdu by kvůli záchraně jedné ženy , a ani si nebyli jistí, jestli je to pravda, riskovali, že jim několikanásobný vrah uteče a zabije další ženy? Tomu prostě nevěřím.

Marosusu
14.01.2019 5 z 5

Nooo tak klobúk dole..konečne sme sa dozvedeli niečo viac o Robertovi to kvitujem a knihu som dala za 3 noci...rýchly pardnovy dej čo vás nepustí od knihy..ešte viac sa mi páči Robert ;-)

Swebi.k
08.01.2019 5 z 5

Dneska jsem asi trhla svůj rekord, jak jsem ráno v 9 hodin začala, tak jsem zhruba teď před 4 odpolední skončila a přečetla jsem celou knihu bez šance se od ní odtrhnout. Sérii od Cartera čtu postupně, všechny díly jsou dobré, napínavé, někdy až moc popisující extrémní sadistické popravování, což věřím, že může někoho odradit, i já jsem v některých chvílích u předchozího dílu musela knihu na chvíli odložit, abych zpracovala, co jsem přečetla. Tento díl je zcela jiný a to zřejmě vedlo k tomu, že mě opravdu zaujal. Vyšetřování z opačné strany, kdy vraha nehledáte, ale přesně víte, kdo to je, bylo opravdu skvělé. Celá kniha velmi dobře propracovaná, děj navazoval vždy s určitým napětím, které nenechalo odpočinout hlavě a nedovolilo knihu odložit a jít se věnovat něčemu jinému. Musím říci, že paráda, dlouho jsem nebyla tak pohlcena dějem. I z emoční stránky je to velice dobré, popis Hunterových bolestných ran z minulosti opravdu vháněl slzy do očí. I některé věci, které by mohly být označovány jako spoilery (např.GPS v autě), byly v příběhu podle mého napsány s určitým záměrem a měly svůj účel a nemyslím si, že to byl ústřel stranou :-) Fakt paráda, můžu doporučit. Méně sadismu než předchozí díly a více napětí a skvělá propracovanost. Asi zatím nejlepší díl od něj.