Zostaň so mnou

Zostaň so mnou
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507576/bmid_zostan-so-mnou-fJ7-507576.jpg 4 979 979

Calla má dvadsaťjeden rokov, ale veľa radosti si neužila. Ešte ju nik nepobozkal, nikdy nevidela oceán, ani raz nebola v zábavnom parku. Ako dieťa však zažila to, čo by dieťa zažiť nemalo. Doteraz má na duši jazvy, ktoré na nej zanechal život s matkou závislou od liekov a alkoholu, a tajomstvá, ktoré neprezradila ani priateľom na univerzite. Calla si dáva dokopy vlastný život, keď zistí, že mama jej ukradla peniaze na štúdium a zanechala jej dlhy na kreditnej karte. Neostáva jej tak nič iné, ako sa vrátiť do malého mesta, do ktorého už nikdy nechcela vkročiť, a problém vyriešiť. Samozrejme, mamu v jej podniku nenájde. Za barom namiesto nej obsluhuje istý Jackson James. Príťažlivý Jax sa od Cally nepohne ani na krok, zamestná ju a pomáha jej s pátraním po mame. A pohľadom jej naznačuje, že by rád robil viac... Calla si však hocikoho nepustí k telu, najmä ak ju dobieha minulosť a musí čeliť vyhrážkam nebezpečných osôb, aby im vydala matku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Yoli (SK)

Stay with Me, 2014

oresvo
10.01.2020 4 z 5

Opět super cteni. Docela drsné prostředí ale bylo to super. Opět se mi líbilo jak se vraceli páry z předešlých dílu.

JadeyBristow
17.09.2019 5 z 5

Ještě žádná kniha z této série mě nezklamala. Tleskam J.Lynn za to, ze mi díky jejím knihám ukradla srdce.

havrmoni
29.08.2019 5 z 5

Tohle bylo mooc fajn. Vrátila jsem se do svým mladých let a nechala se vtáhnout mezi ty úžasný lidičky. Ani se mi na konci nechtělo opustit příběh. Dokázala jsem ho vnímat z Calliina pohledu, ale zároveň to vnímat jako matka. A tady musím říct, že chovàní rodičů jsem nepobrala a je pro mě nepřijatelné. Jinak opět velmi hezky popsané postavy. Tedy nemyslím ty všechny břišáky :)) spíš ty jizvy, na těle i na duši. Jo a nesmím zapomenout na mé sympatie ke Katie, tak jako se mi líbil Ollie. Takové zvláštní postavičky milým způsobem.

georginaa
02.08.2019 5 z 5

Touha Calli předčila očekávání. Pořád toužila po dotyku, lásce a vlastně mít nějakého kluka a záviděla kamarádkám, protože ona nikdy nikoho mít nebude. Kvůli tajemství, za které se styděla. A když se z donucení musí vrátit domů, seznámí se s Jaxem. Ani neví, že ji Jax tajně miluje, ale jak je to možné??? Vždyť se neznají a jak ji může mít rád??? Je tak sexy a ona?? Přeci by nemohl mít rád mě..... s jizvenou...

domina
23.06.2019 4 z 5

Tento díl se mi zatím líbil nejvíc. I když ten urychlený hodně neuvěřitelný konec..těžko by drogový boss jen tak přehlídl ztrátu zboží za milion dolců..

Saryinka
02.06.2019 5 z 5

I když je příběh vystavěn na docela jednoduchém konceptu (stejně jako ty ostatní), baví mě to.

I když jsou všechny knihy fakt takřka stejné, i tak se mi to líbí.

Těším se na další díly.

happy19
15.04.2019 5 z 5

Opět skvělý námět knihy!:-*

Nika320
13.04.2019 5 z 5

Ničí mě ty krasanci :D to je na druhou stranu jedna věc, co bych autorce vytkla - používá stále stejné typy postav, s podobnými vlastnostmi. Chtělo by to propracovat mužské postavy

lipi
25.03.2019

Jak tady čtu komentáře, budu asi divná. Musím v lítosti kostatovat, že nechápu co na knize všichni vidí. Za mne hodnocení dost negativní. Trvalo mi to dlouho, než jsem knihu konečně přečetla, vůbec na ni nebyla chuť.

Abnička
18.03.2019 5 z 5

J. Lynn, skvělá autorka knížek, které mají, jak příběh tak se u nich čtenář odreaguje. Tuhle knížku jsem dokázala zhltnout za víkden a byl to skvělý odpočinek od školy. Těším se, až se vrhnu na další její knihy.

Crazy.Girl
12.03.2019 5 z 5

Co se týče děje, nelze ho snad ani označit za klasickou romanťárnu,ale o to víc překvapí. Přečteno na jeden zátah a ráda se ke knize vrátím :)

Ivet1990
11.02.2019 4 z 5

Nebylo to taková klasická romantika jak jsem byla zvyklá a docela jsem se zdráhala jestli si knihu pořídit. Teď po přečtení jsem ráda, že jsem si jí pořídila.

uminaa
25.01.2019 5 z 5

Za mňa - silný a krásny príbeh, o ktorom sa nedá povedať, že by bol tuctový. Znovu musím autorke prejaviť vďaku za ďalšiu vydarenú knihu :)

viki77
16.12.2018 5 z 5

Opět příběh nezklamal moc hezké

avalonek
07.12.2018 5 z 5

Moc hezké čtení.S každým dílem je to lepší a lepší..Nemohla jsem se odtrhnout a hltala stránky jak šílenec.Hlavní hrdinové jsou parádní,mají spoustu svých problémů,které i v reálné životě někoho postihly a opravdu jsem vděčná za postavy z předešlých dílů..Moc jsem.si to užila..

Janika_
25.07.2018 5 z 5

Všichni bychom chtěli takového přítele. Ta kniha mě naprosto nadchla, ta upřímnost. Palec nahoru :)

Maruš.D
11.03.2018 5 z 5

Zdá se, že se autorka rozhodla tuto sérii rozdělit do menších “pod žánrů”. Ve třetím dílu se můžete těšit na trochu více akce typu kriminálního seriálu. Avšak i přes drogy, alkohol a zbraně je příběh hlavně o lásce. Miluju jak každý díl vypráví svůj příběh, má svou vlastní podobu lásky a pohledu na druhou osobu.... Asi jsem beznadějný romantik, který se rád mučí dokonalými sexuáními scénkami, protože i přes to, že jsou si knihy hodně podobné, tento typ příběhů mne asi nikdy neomrzí. :-))

Makaja
06.02.2018 4 z 5

Nečetla jsem ani předchozí a nejspíš nebudu číst ani následující knihy, ale tato se mi celkem líbila, za předpokladu, že jsem očekávala jen to, co kniha nabízí - tedy tolikrát omýlaný příběh jak se dva "jakože nemohou vystát", oba o sobě nemaj dobré mínění a nakonec se ukáže, že jsou oba úžasní a jeden pro druhého stvoření a je z toho láska jako trám. Tady oceňuji tu drsnou dějovou linku drog a toho, kam až může člověk padnout, potká-li ho tragédie. Upřímně musím přiznat, že popis toho požáru mě rozbrečel. Jen ten konec se mi zdál trochu nedotažený a SPOILER ano, i já jsem čekala, že se z Jaxe vyklube nějaký agent nebo tak něco ...... KONEC SPOILERU

1259
11.01.2018 5 z 5

Šťastný i smutný, ponaučení i chyby. Tak mi celý příběh přišel a díky tomu byl fantastický a nemohla jsem se o něho odtrhnout ani na praxích.

Koláček11
03.01.2018 3 z 5

Příběh zajímavý, dojemný, jen konec byl poněkud prapodivný. Ne příběhově, ale připadá mi že autorka ho mohla trochu více okořenit. Ale to prolínání všech knih je pecka.