Zostaň so mnou
J. Lynn (p)
Počkám na tebe / Počkám na teba série
Calla má dvadsaťjeden rokov, ale veľa radosti si neužila. Ešte ju nik nepobozkal, nikdy nevidela oceán, ani raz nebola v zábavnom parku. Ako dieťa však zažila to, čo by dieťa zažiť nemalo. Doteraz má na duši jazvy, ktoré na nej zanechal život s matkou závislou od liekov a alkoholu, a tajomstvá, ktoré neprezradila ani priateľom na univerzite. Calla si dáva dokopy vlastný život, keď zistí, že mama jej ukradla peniaze na štúdium a zanechala jej dlhy na kreditnej karte. Neostáva jej tak nič iné, ako sa vrátiť do malého mesta, do ktorého už nikdy nechcela vkročiť, a problém vyriešiť. Samozrejme, mamu v jej podniku nenájde. Za barom namiesto nej obsluhuje istý Jackson James. Príťažlivý Jax sa od Cally nepohne ani na krok, zamestná ju a pomáha jej s pátraním po mame. A pohľadom jej naznačuje, že by rád robil viac... Calla si však hocikoho nepustí k telu, najmä ak ju dobieha minulosť a musí čeliť vyhrážkam nebezpečných osôb, aby im vydala matku.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , Yoli (SK)Originální název:
Stay with Me, 2014
Úžasná kniha! Ze začátku jsem nechápala, proč na to jde Jax tak rychle. Při prvním pohledu ji pozve na rande.... :D
A pak jsem pochopila.
Bylo tam hodně romantiky, ale i akce! Jsem ráda, že to nakonec dobře dopadlo. :)
Chvilkama jsem byla opravdu dojatá. :)
Moc doporučuji!
Možné spoilery:
Přišlo mi naprosto pitomé, že ji prakticky donutili, aby se ožrala. Protože v 21 letech, to už musel přece každý, ne? To mi přišlo od Jaxe blbé.
Naprosto dokonalá kniha! Líbilo se mi propojení lásky a dobrodružství, když se Callu pokusili zabít neo unést :)) Romantika se špetkou toho nebezpečí! Hned při prvním setkání těch dvou jsem se do Jaxe zamilovala a přirostl mi k srdci snad nejvíce ze všech kluků v této sérii (takže je jedničkou z jejich "Rajcovní roty"). Opravdu povedený příběh, ráda se k němu vrátím! Vřele doporučuji! :)
Tato kniha mě velmi příjemně překvapila. Kniha mě vtáhla do děje, přečetla jsem to jedním dechem. Vážně skvělé, určitě doporučuji :-)
Znovu krásný díl :-). Moc se mi líbilo, že vlastně po celou knihu byli Calla i Jax spolu. Kromě jednoho krátkého nedorozumění tvořili vždycky pár i když samozřejmě problémů řešili víc než dost.
Calla je opravdu statečné děvče a Jax je typický voják. Přesně takhle si představuji dokonalého muže. Nevadí mu chyby na kráse Cally ani její naivita ohledně vztahů a mužů.
Moc se mi líbí to, že jsou v každé knize vzpomenuti i ostatní, protože mě se potom po nich tolik nestýská :-).
Občas jsem se smála, ale hodně mi přišla tahle kniha smutná. Skoro celé Callyino dětství bylo děsné, ale z ní se stala úžasná osůbka.
Takže doporučuji přečíst. Už se chystám na Roxy a moc se těším na Nicka. :-)
Přijde mi, že každým pokračováním jsou knihy této ságy slabší a slabší. V příběhu je spousta věcí, které by se v reálu nestaly a hlavní hrdinka to nemá v hlavě vůbec srovnané, dokud se neobjeví princ na bílém koni. Tento romantický příběh byl hodně předvídatelný. Větší očekávání jsem však měla z příběhu vedlejšího - o drogovém podsvětí. Ale nakonec se z tohoto taky vyklubalo něco úplně jiného, kdy se člověk držel, aby knihu neodložil. Bohužel, s touto ságou asi končím.
Třetí díl opět nezklamal. Kniha se četla velmi svižně.....a byla super :-) už se těším na další díl ....
Zbožňuji tuhle autorku , a tuhle sérii. Navíc Zůstaň se mnou jsem měla přečtenou za jeden den . Nemohla jsem se od toho odtrhnout. Jasně že konec byl předvídatelný a i když jsem tušila jak to dopadne pořád jsem to musela číst dál a dál . Už se těším na další díl :)
Rozlobila mě situace, kdy Jax přiměje Callu se opít a bere to jako přátelskou službu, protože, ó ta hrůza, ve svých 21 letech se dotyčná ještě neztřískala. Když na tohle zapomenu, pak uznávám, že je to moc pěkná kniha pro chvíle oddechu, sladká, ale nepřeslazená. Autorka má svůj svět výborně promyšlený, děj se nenásilně proplétá s ostatními příběhy série.
moc hezky se četlo, pěkný děj.. navíc se mi líbilo číst o erotických příhodách ;) moc hezky popsané..:P
Tuto knihu jsem z důvodu škola měla dlouho rozečtenou, a teď poté, co mám čas a konečně jsem jí dočetla...jsem nadšená...rozhodně je to zase něco jinýho..jo jasně bylo celkem jednoznačný, jak to skončí, ale mně to vůbec nevadí...protože to není o tom jak to skončí, ale o tom zda vás ta kniha donutí i přes známý konec, aby byla přečtena...TO JE TO PODSTATNÉ! :) Já jsem spokojená ;)
Opět příjemné pokračování série. Osvěžující detektivní zápletka, jiné prostředí. Líbí se mi propojení s postavami předchozích dílů.
Pozor SPOILER!
Kniha není špatná. Ale stejně jako první, druhý i tento díl byl předvídatelný. V některých situacích jsem si říkala, že hlavní postava musí být na hlavu, když si nevšimla vodítek ohledně toho, že Jax vlastní restauraci u Mony. Ale takové detaily se dají přehlédnout. Tři díly jsem přečetla během několika dní a od autorky si musím dát pauzu, abych nebyla dalšími díly jen zklamaná :)
J. Lynn mě opět nezklamala ;) . Knížka je tak čtivá a romantická a zároveň nejde jen o obvyklá klišé. Hltala jsem ji asi o malinko méně než Cama a Avery ♥, ale stejně si ode mě 5 hvězdiček zaslouží.
Líbí se mi, že v dalších dílech se objevují i postavy z předchozích dílů. Použité prvky přátelství, důvěra a láska vždy udělají knihu čtivou. Jinak nic extra, ale čtivé rozhodně.
Tuto sérii mám opravdu hodně ráda. Tento díl je sice o kousíček slabší, než předchozí knihy série, ale rozhodně nebyl úplným zklamáním.
Děs běs a ještě k tomu to není můj šálek kafe. Kdyby nebylo "květáku" v příkopu dala bych odpad.
Podle mého názoru nejslabší díl z celé série, přesto je to pěkné čtení. Calla byla úžasná a Jax také. Trošku mi drhl ten příběh. Bylo to takové přehnané a v reálném světě dost nemožné. Nemluvím o minulosti. Ale vyrovnával mi to dost Jax, byl prostě úžasný.
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Tohle je druhá kniha, co jsem od této autorky četla a jedno je jisté.. není poslední. :-D
Nadchla mě, za každou cenu jsem musela vědět, jak se vše vyřeší. To jsem teda po pravdě čekala trochu zajímavější, ale i tak to beru... hlavně že se mají rádi :-D