1259 1259 komentáře u knih

Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Julie Kagawa

Tahle kniha mě vážně nadchla. Dlouho jsem jí odkládala, protože se mi objevovali stále zajímavější a zajímavější knihy, ale nakonec jsem se k ní přeci jen dostala a nelituji toho. Pevně doufám, že bude pokračování, protože by mě velmi zajímalo, jak to všechno dopadne.

12.06.2017 5 z 5

Královna stínů Královna stínů Christoph Marzi

Tenhle díl byl daleko lepší, než dva předchozí, ale furt to bylo nic moc. Jako konec byl takový divný a celkově se tam furt opakovalo že ona chce za ním a on chce za ní. Ano sice lepší než předchozí díly, ale pořád to je pomalu o ničem.

25.05.2017 3 z 5

Mlžné kameny Mlžné kameny Christoph Marzi

Tenhle díl byl už o něco lepší, ale stejně ze začátku to byla hrozná nuda a pak se to pomalu rozjíždělo. Trochu mi tam vadili ty neustálí řeči ve stylu že chce za tady tím nebo jiným a tak různě, ale jinak to bylo celkem dobrý a zítra, možná dneska se ještě vrhnu na třetí a závěrečný díl.

18.05.2017 4 z 5

Zpívající město Zpívající město Christoph Marzi

Jako nedá se říct, že to nebyla dobrá knížka, která se čte špatně to opravdu ne, ale ze začátku jsem se do toho musela nutit a až ke konci to začalo být konečně nějak zajímavý a napínavý.

16.05.2017 3 z 5

Pád Pád Maya Banks

Fakt hustý. Tohle jsem nečekala, že tam bude tolik sexu a všeho možného. Ani pořádně nevím, jak to pořádně pojmenovat, ale bylo fakt něco.

02.05.2017 5 z 5

Siréna Siréna Kiera Cass

Velmi dobře napsaný a uchvacující příběh, který vezme za srdce. Přečetla jsem ho během chvilky a sem tam bylo i něco hodně smutného, ale přesto doporučuji.

02.05.2017 5 z 5

Bouře Bouře Julie Cross

Knížka se mi líbila, ale ke konci to bylo hrozně smutný a zdálo se mi zbytečný, že musel od Holly odejít, aby ji ochránil. Ale jinak dobrá knížka.

27.04.2017 4 z 5

Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Naprosto dokonalá kniha, plná napětí, lásky, zrady a odhodlání. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a všechny dobrodružství, které Calaena prožívala se Samem i samotná, byli úžasně napsaný a dokázala jsem se do nich během okamžiku vžít. Všem doporučuju, aby si jí přečetli a s ní i sérii skleněný trůn.

20.04.2017 5 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Trvalo mi to dost dlouho, než jsem se k ní dostala, ale stejně se mi to nakonec povedlo a jsem uchvácena tady tím úžasným příběhem. Takový až moc romantický čtení mi hrozně chybělo a jsem tím příběhem plně nabitá a na to jsem čekala. Rozhodně doporučuji přečíst oba dva díly. Stojí to opravdu za to.

06.04.2017 5 z 5

Jarní měsíc Jarní měsíc Sophie Audouin-Mamikonian

Super počteníčko. Podle mě tam nic nechybí. Víc k tomu nemusím dodat. Rozhodně doporučuju, jako odpočinkové čtení. Jediný mínus je, že to nemá pokračování, ale stejně super.

04.04.2017 5 z 5

Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Zakončení bylo vážně úžasný. Musím přiznat, že jsem trochu doufala, aby Luce byla jedna z andělů a to se mi vyplnilo. Celá knížka byla velmi nepředvídatelná a úchvatná. A, i když byl konec trochu smutný, tak i přes to to je moje oblíbená série s anděli.

30.03.2017 5 z 5

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Zatím to byl ten nejlepší díl. Byl plný emocí, tajemství a zrady. Hrozně se mi to líbilo a doufám, že čtvrtý díl bude stejně napínavý, jako byla celá série do teď.

24.03.2017 5 z 5

Muka Muka Lauren Kate

Na to, že se tam furt opakovala tatáž věta ,''Daniel tohle a Daniel tam to'' jsem byl nakonec hezky překvapená, jak to dopadlo. Akorát jsem nečekala, že vstoupí do stínu a tím to skončí. Nemůžu se dočkat dalšího dílu, do kterého se pustím hned teď.

22.03.2017 5 z 5

Lhář 4 Lhář 4 Jakub Ćwiek

Trvalo mi to sice dlouho, než jsem se k ní dostala, ale nelituji toho. Závěrečný díl byl vážně suprový a nečekaný. Hrozně se mi to líbilo a závěrečný stránky jsem velmi smutně prožívala. Ale celkový příběh od jedničky po čtyřku byl úžasný. Všechny bytosti, co se tam vyskytli a byli do toho zasazený k sobě bez problémů pasovali i na odlišnosti kultur a letopočtu. Prostě úžasný příběh a mrzí mi, že už je ho konec.

21.03.2017 5 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Super příběh, super romantika, super úplně všechno. Pár knížek s anděly už jsem četla, ale tahle je vážně suprová. Zvlášť, když jsem někde viděla, že má být podle ní i film a pokud bude, tak se na něho moc těším, ale jinak knížka super a rozhodně se vrhnu na další díl hned teď.

09.03.2017 5 z 5

Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Opravdu neuvěřitelná kniha. Výborně se četla, do děje jsem se vžila jedna báseň a příběh hlavní hrdinky byl uchvacující. Kdyby bylo pokračování, tak bych se do toho okamžitě pustila. Vážně úžasný nápad s monstry, mágy a šlechtou. Všem doporučuji přečíst.

07.03.2017 5 z 5

Učedník a pyramida Orků Učedník a pyramida Orků Taran Matharu

Tenhle díl byl o něco lepší, než předchozí. Daleko víc tajemství, napětí, dobrodružství a trochu začínající romantiky. Za mě všem doporučuji a osobně doufám, že bude pokračování. Skončilo to hrozně otevřeně a chci se dozvědět víc.

05.03.2017 5 z 5

Učedník Učedník Taran Matharu

Velmi se mi líbil nápad s kovářským učněm. Sama se tak učím a proto je to obliba. Bylo super, jak se do toho zamíchala magie a démoni. Příběh mě vážně nadchl a doufam, že stejně dobrý bude i druhý díl.

23.02.2017 5 z 5

Lhář 3 Lhář 3 Jakub Ćwiek

Sice mi to trvalo dlouho jí přečíst, protože na to zrovna není moc času ve škole, ale náramně mně nadchla, stejně jako předchozí dva díly. Autor vážně ví, jak se do takový apokalipsy pořádně dostat a nebojí se toho. Už se těším na další díl.

19.02.2017 5 z 5

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

Úžasný epický příběh. Nečekala sem, že se Mare se bude chovat tak chladnokrevně, ale na druhou stranu to udělalo příběh zajímavější. Doufala jsem, že se k sobě s Calem nebudou chovat takhle zle, ale to k lásce zkrátka patří. Tenhle díl byl o něco lepší, než byl první a těším se, až bude třetí díl.

12.01.2017 5 z 5