1v8na komentáře u knih
Bylo to hodně zajímavé. A v této knize bylo celkem dost sexu. Je vidět, že chlapi ze zásady myslí pouze tím, co mají v kalhotech.
Opravdu parádní kniha a parádní děj. Velmi se mi to líbilo. Byla fakt výborná
spoiler - Velmi poučné. Obdivuji hlavní hrdinku, že dokázala žít s problémem v sobě a nikomu nic neřekla. já osobně bych se snad zbláznila.
Nechápu to. Kdybych chtěla udělat, to co hrdina v knize, tak si to pořádně rozmyslím.
příběh byl hodně poučný a poutavý, velmi citový, dokonce jsem si u něj i pobrečela.
spoiler - Kniha byla velmi napínavá, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Fascinuje mě, že obě hraběnky, jak Báthoryová, tak i Listiusová, měli milence, kteří pro ně udělali všechno.
hodně silný příběh, dal mi toho celkem dost, hlavně to, že nezáleží na tom, jakou měl kdo minulost, ale jakou chce mít budoucnost.
spoiler - tahle kniha se mi velmi líbila, líbil se mi i film. Obdivuji Homera, jak se se vším dovedl vypořádat. Jen mi je líto toho, že se zamiloval do Candy a potom musel předstírat, že jeho syn není jeho, ale Wallyho.
Tahle kniha obsahuje celkem 62 básniček či písniček. MEzi nejznámnější patří Anděl, Morituri te salutant či Bratříčku, zavírej vrátka. Tyto tři písničky se mi líbí a dokážu je i pochopit, ale o ostatních váhám a nejde to říct tak jednoznačně.
zajímavá zpověď Karla Kryla, ovšem přesvědčila mě jen o jednom - a to o tom, že Kryl byl skoro pořád nespokojený
Napřed mi děj našel do hlavy, protože to bylo tím, že nemám své dítě a nemám o ně tolik strach, ale později mne příběh strhnul. Tento pŕíběh byl napsán pro manželku Karla Čapka.
Velmi se mi to líbilo.
spoiler - příběh byl velice zajímavý. Obdivuji doktora Galéna, jak byl cílevědomý a nechtěl za žádnou cenu nikomu dát svuj lék. A ani ho nikomu nedal. Zároveň ho i lituju. Dal do své práce tolik energie a síly a stejně ho nakonec ušlape, udupe a ukope da žíznivých lidí, kteří chtějí válku.
Tenhle příběh je opravdu strhující a děsivý. Nedokážu si představit, že bych se já sama kvôli drogám chtěla zasebevraždit a to ještě když mi je čtrnáct, patnáct let. Je to něco neskutečného. Musím si sehnat ještě knihu z letošního roku, kde píše, jak to s ní bylo dál. Zajímalo by mě jestli opravdu přestala drogovat a jestli měla děti a jak to s nimi celé dopadlo.
velmi pěkná pohádka, zaujal mne i film, nejvíc se mi v něm líbil právě Johnny Depp jako Willy Wonka
super příběh, velmi mě bavil možná to bylo proto že je to psáno z brněnských částí
celkem mil čtení, ale ve filmovém zpracování se mi povídky líbily více