1v8na komentáře u knih
Ze začátku mě to bavilo, ale potom ke konci to bylo tak nudné, že jsem u toho i usínala.
Spoiler - Příběh byl velmi emotivní, moc se mi líbil. Velmi jsem ho prožívala zároveň s hlavní hrdinkou Alicí. V určitých pasážích knihy mi bylo Alice moc líto. Kniha je opravdu ze života a je pro všechny věkové kategorie.
Příběh byl úžasný. Nejvíc se mi líbil Olin, i když byl v mládí tak trochu sobec, ale rozhodně byl lepší než Richard!
Bylo to úžasné! Nejlepší varianta Anny Frankové, kterou jsem kdy četla.
Příběh mě ze začátku velmi nudil, pak najednou dostal takový spád, že jsem se od něj nemohla odtrhnout. Už se těším, až si porovnám knihu a filmovou verzi. Ale i přes to kniha dostane jen tři hvězdičky a to kvůli tomu nudnému začátku.
Příběh byl velmi pěkný, velmi se mi líbil. Fascinuje mě kolik si toho Niki prožila od zneužívání, přes pobyt v dětstkém domově až po život na ulici, ale dokázala se zvednout a najít si svou vlastní cestu.
příběh byl velmi citový. Líbil se mi. Obdivuju Sarah, jak dokázala hrát, že je všechno v naprostém pořádku. A také jsem ráda, že jí rock odpustil.
Příběh byl velmi napínavý. Paula mi bylo neskutečně líto, protrpěl si toho strašně moc. Simon i Dava byly solidní hajzlíci a zrádci. Jen by mne ohromně zajímalo, jak dopadla Emma, Marek a Jana a děti Lukáš a Jakub.
Příběh byl velmi citový a moc se mi líbil. U některých pasážích mi dokonce vytryskly i slzy do očí. Bylo to moc pěkné.
Příběh byl celkem pěkný. Ze začátku mně moc nebavil, ale pak jsem se začetla a nemohla jsem přestat, i přesto dávám pouze tři hvězdičky, to je za ten začátek
Příběh byl velmi pěkný, napínavý, dobrodružný a romantický. Moc se mi líbil. I když v poslední době na čtení knih nemám moc času, tahle však byla výborná a velmi mne zaujala. Zajímalo by mě, zda Quinnová napíše knihu i o Winstonovi, dvojčeti Olivie.
Příběh byl velmi napínavý. Bylo zde propleteno několik osudů.
Nejsmutnější byla smer Oromise a jeho draka. A také zajímavý byl osud Rorana, doufám, že se mu narodí zdravé dítě.
tahle kniha mě vůbec nezaujala. Nemohla jsem fantazírovat a představovat si. Děj se celý odehrává v nemocnici a to mne opravdu nebavilo.
příběh se mi velmi líbil. Byl moc poučný a dle autorky byl inspirován skutečnou událostí. Docela mne mrzelo, že vlastní rodiče si nedokážou vážit vlastního syna a jeho rodiny.
Kniha byla naprosto vynikající. Milý malfoy byl však pěkný hajzlík a zbabělec. A Brumbála mi bylo moc líto.
příběh se mi velmi líbil, ale Jakub byl pěkně hnusný hovado a jeho rodiče také nebyli nic extra, když se nepřišli podívat ani na vnučku. S takovýmhle chlapem bych nevydržela ani minutu.
Příběh byl velmi napínavý. Člověk by netušil, jak mohou být ženy vypočítavé. Nicméně zde nechybí ani láska a přátelství, které dodávaly knizei romantickou stránku. Moc se mi to líbilo. Opravdu doporučuju
Příběh se mi moc lívil. Byl velmi napínavý. Jen bych nechtěla umřít v patnácti letech. Ten příběh byl zároveň i smutný. Nemůžu se dočkat až si přečtu třetí díl.
kniha se mi velmi líbila. Rodiče Matěje mi trochu připomínali ty moje vlastní. Bylo to velmi napínavé.