5092 komentáře u knih
Miluju Nesbøho, miluju Harryho, miluju Nůž, miluju celou sérii. Báječné čtení. Velké díky autorovi.
Mrazivé, strhující, šokující... Kam na to autor chodí. Moje asi nejrychleji přečtená kniha, nemohl jsem se odlepit. A to nejsem bůhví jak zdatný čtenář. Doporučuji všem stejně postiženým lidem, kterým se napětí a hnus v detektivkách líbí.
Akční jak z Hollywoodu. Nechápu proč proti té štvané zvěři nenasadili Chucka Norrise..... jasné už vím. Knížka by měl max 2 stránky .
Super čtení, aj szička ukápla, když se s děvčaty setkal.
Chrise Cartera a hlavně jeho detektiva Guntera jsem si oblíbil od prvního případu v podobě Dvojitého kříže a o5 mě nezklamal. Napnutý jak struna od začátku do konce. A tenhle fujtajxl žánr mám prostě rád.
No, tak jsem takovej ňákej rozčarovanej. Příběh se mi moc líbil. Pěkně to odsejpalo, stále v napětí. Postavy krásně vypracované. Pachatel nepoznán.
Ale ten konec to celé zabil. Přišlo mi, že autor už neví kudy kam a jak to ukončit. Takové odflaknuté. Chtělo se mi z toho zakončení brečet. To jako vážně?
První kniha od autora a asi mu dám ještě šanci, ale tytyty!!!
Nejsem bůhvíjak rychlý čtenář. Knihu mám i na měsíc. Ale toto...??? Toto nešlo odložit dokud jsem nedočetl. Dle mého zatím nejlepší Lina od Keplera. Parádní nářez. A to doslova
Nesbo o5 nezklamal. V hlavě mi to šrotovalo po celou dobu. Tipů na vraha spousty a přesto do posledni chvíle jsem si nebyl jist. Nehty okousaný. Prostě báječný čas strávený u knihy.
Zánět nosohltanu, neschopenka, žena v práci, děti u babičky. Je pravý čas na další krvavý napínák od Cartera. V životě jsem nepřečetl knihu tak rychle. Prakticky jsem ji nedoložil. Z toho mála času, co se žena objevila doma jsem s ní skoro nepromluvil. Tak mě kniha pohltila. Další pecka od autora.
Pana Macbetha jako postavu jsem nevěděl zda ho obdivovat, nebo nenávidět. A nevím to ani teď po dočtení. Pěknej neřád a přitom slušnej chlap. Zkrátka 50 na 50. Začátek knihy mi přišel tak okatý a průhledný. Říkal jsem si... to jsou všichni tak slepí, že nevidí co Mac činí? Ale ono se nakonec vše tak zaobalí a Mac to nastraží, že si vlastně říkám...je dobreeej. Kniha se mi moc líbila.
V první řadě musím poznamenat, že autora znám. Měl jsem příležitost s ním pracovat ještě před tím než se vydal cestou vojáka. Poté naše vazby opadly a potkáme se zřídka kdy. Proto jsem rád, že jsem se mohl touto knihou podívat do jeho světa posledních pár let. Tvrdou práci si to zvolil. Kniha se mi moc líbila a bavil mě styl jakým je napsána. Prostě po Michalovsku, jak si ho pamatuji. Bez servítek a zdvořilostí.
Nebylo to špatné, ale velká spousta postav a případů v Private mě donutily knihu párkrát odložit a zase se k ní vracet. Propracováním jednoho, možná dvou případů by pro mě znamenalo zůstat více v obraze a zbyly by případy pro další knihu. Jestli se mi dostane pan Patterson ještě někdy do rukou, mi let rád si jeho knihu přečtu doufaje, že to bude lepší. Díky.