Abukšákul Abukšákul komentáře u knih

Černí bojovníci Černí bojovníci Thomas Brezina

Syn si knihu vypůjčil v knihovně a přečetl si ji během jednoho dne, aby získal perlu do soutěže Lovci perel, která se koná v knihovně. Kniha se mu líbila =) Kniha je vhodná i pro nečtenáře, vybavena lupou, která musí zaujmout každého =)

Safari v ohrožení Safari v ohrožení Thomas Brezina

Syn si knihu přečetl během jednoho dne, aby získal perlu do soutěže Lovci perel, která se koná v knihovně. Kniha se mu líbila =) Vhodná i pro nečtenáře, kniha je vybavena lupou pro řešení rébusů a záhad =)

Přízrak černého obra Přízrak černého obra Thomas Brezina

Zaslíbená Země Nezemě 18 Zaslíbená Země Nezemě 18 Kaiu Širai

Zaslíbená Země Nezemě 17 Zaslíbená Země Nezemě 17 Kaiu Širai

Zaslíbená Země Nezemě 16 Zaslíbená Země Nezemě 16 Kaiu Širai

Elfí princ Elfí princ Kazu Kibuishi

Syn má tuto komiksovou sérii moc rád. Dostal od Ježíška tři díly, které během jednoho dne přečetl.

11.01.2024 5 z 5

Poslední strážci Poslední strážci Kazu Kibuishi

11.01.2024 5 z 5

Malý princ a planeta Ohnivého ptáka Malý princ a planeta Ohnivého ptáka Guillaume Dorison

Syn si knihu vypůjčil v knihovně a přečetl si ji během chvíle, aby získal perlu do soutěže. Kniha se mu líbila =)

11.01.2024 4 z 5

SpongeBob - Tajemství Atlantidy SpongeBob - Tajemství Atlantidy Sarah Willson

Jelikož se syn účastní lovu perel v knihovně a tato kniha je zařazena do soutěže, přečetl si podruhé =)

11.01.2024 4 z 5

Všechna moje strašidla – Strašení na jedničku Všechna moje strašidla – Strašení na jedničku Thomas Brezina

Synovi se líbil i tento druhý díl. Chtěl by si přečíst další, říkal, že kniha musí podle toho jak skončila pokračovat, ale bohužel v českém jazyce další díly nevyšly =( Syn doporučuje =)

08.12.2023 5 z 5

Tajemství strašidelného zámku Tajemství strašidelného zámku Thomas Brezina

Přečteno během pár přestávek ve škole. Synovi se moc líbila, proto sáhl i po druhém dílu. Doporučujeme =)

08.12.2023 5 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 15 Zaslíbená Země Nezemě 15 Kaiu Širai

09.10.2023 5 z 5

Nejzlejší zlokniha na světě Nejzlejší zlokniha na světě Magnus Myst

Synovi se gamebook moc líbil. Knihu přelouskal ve škole o přestávkách =)

09.10.2023 5 z 5

Zaslíbená Země Nezemě 14 Zaslíbená Země Nezemě 14 Kaiu Širai