adaba komentáře u knih
Další super knížka tohoto autora. Napínavé od začátku do konce, není co vytknout a už se těším na další díl Ztracený.
Knížka mě nezaujala, děj se hodně táhl a nic zajímavého se nedělo..čekala jsem něco víc.
Četla jsem Mráz i Kruh a líbily se mi moc, ale Tma je z této triologie pro mě nejlepší. Napětí na každé stránce, překvapivý konec, klobouk dolů před autorem.
Skvělá detektivka ideální na mrazivé zimní večery. Řadím hodně vysoko, dlouho se mi nic tak nelíbilo. Dostala jsem tuto triologii od Ježíška, takže se hned chystám na Kruh.
Parádní detektivka, napínavá od začátku do poslední stránky. Už se těším na další knihu tohoto autora.
Přečteny obě knihy této autorky a moc se mi líbí. Lottie a Boyda jsem si oblíbila a už se těším na další díl, jak se to všechno vyvine :)
Opět super četba, napětí rozloženo až do posledních stránek. Jsem zvědavá, jak se dále bude vyvíjet vztah Freji a Huldara a těším se na další knihu této autorky.
Hodně povedená knížka. Líbil se mi styl, jakým byla napsána. Závěr hodně překvapivý.
Knihou jsem se protrápila, nezaujalo mě to, bylo to příliš mimo realitu.
Další skvělé čtení této autorky. Napínavé od začátku do konce. Už se těším na další pokračování.
Zatím nejlepší kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Je čtivá, má napětí i spád a rozuzlení na konci bylo famózní.
Pro mě zatím nejslabší díl, ale i tak napínavé až do konce. Za mě spokojenost a těším se na další díl :)
Stejně skvělé, jako Dívka v ledu. Zajímavý příběh, mělo to spád i napětí. Už se těším na Temné hlubiny.
Knížka se mi líbila, byla napínavá, námět byl také nápaditý, takže za mě spokojenost :)
Knížka se mi líbila. První část jsem sice prokoukla po pár stránkách, ale i tak bylo zajímavé, jak se děj bude dále vyvíjet. Konec byl překvapivý, určitě stojí za přečtení.
Super knížka, napínavá až do poslední stránky :) Četla jsem i celou předchozí sérii s Torou a byla výborná, ale série Freyja a Huldar je snad ještě lepší. Těším se na další díl této série.
Další perfektní kniha mého oblíbeného autora. Napínavé, čtivé, ani nevím, jak se mi víc jak 500 stran podařilo přečíst tak rychle. Těším se na pokračování.
Na mě už trochu moc propojených dějů, trošku překombinované, ale i tak dobré, asi proto, že jsem si hlavní hrdiny oblíbila už z předchozích knih a touto knihou jsem se o nich dozvěděla zase něco víc.
Knížka měla trochu pomalejší rozjezd, ale pak dostal děj spád. Bylo to napínavé na každé stránce a nedokázala jsem knížku odložit. Závěr byl hodně povedený a nutně potřebuji další díl :)