Pokrevní pouta přehled
Angela Marsons
Případy Kim Stoneové / D.I. Kim Stone série
Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici? Ale inspektorce Kim Stoneové na téhle smrti něco nesedí. Pár dní nato už si je jistá – po nálezu mrtvé mladé narkomanky se stejnou bodnou ranou v hrudi. Někdo je obě chladnokrevně sprovodil ze světa. To je však to jediné, co je spojuje. Kim se nedokáže na případ soustředit – z minulosti se vynořila doktorka Thorneová, sociopatka, kterou Kim dostala do vězení a která za mřížemi naplánovala bezcitnou pomstu. Počet obětí narůstá a Kim a její tým se po krůčcích přibližují k pachateli. Někdo z nich se ale brzy octne ve smrtelném nebezpečí. A Kim tentokrát možná nebude mít dost sil, aby ho ochránila…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2018 , Knižní klubOriginální název:
Blood Lines, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrevní pouta. Přihlašte se a napište ho.
Angela Marson je z mého pohledu jednou z nejlepších současných autorek detektivek. Mám přečteno již spoustu dílů ze série případů Kim Stone a doposud mne žádný nezklamal, právě naopak. Podobně, jako u jiných autorů krimi sérií, i zde se nám postupně odhaluje těžký životní osud hlavní hrdinky. Líbilo se mi, že se v knize nachází další dějové linie. Pokrevní pouta jsou plná zajímavých zápletek. Autorka má dar vtáhnout čtenáře do děje způsobem, kdy je opravdu těžké knihu odložit. Zaujalo mne, že se zde opět objevuje postava doktorky Alex, z předchozího dílu. Z jejích schopností manipulovat a hrát si s lidmi mne mrazilo už tehdy...
"Mysl je nesmírně zranitelná část těla. Lidé nemají ani tušení, jak často v každodenním životě podléhají manipulaci." s.247
Pokrevní pouta doporučuji a těším se, až se budu moci začíst do dalšího dílu, který už mi doma leží.
Byla jsem trochu zklamaná, že se nám tu opět objevuje Alex .
opět jsem zvolila audioknihu v podání Jitky Ježkové a to byl fofr.
Moc se těším na další díly . Kim jsem si moc oblíbila..
10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)
15.07.2018
Knižní novinky (4. - 17. června)
04.06.2018
„V západním světě nebyla touha ovládat, přesvědčovat a manipulovat o nic menší, jen byla utajovanější.“
Kniha Pokrevní pouta v seznamech
v Přečtených | 2 366x |
vraždy sérioví vrazi sociopatie
2016 | Němý křik |
2017 | Tichá modlitba |
2016 | Ďábelské hry |
2017 | Otevřený hrob |
2019 | Skryté karty |
Přečten další díl prozatím více než skvělé série a opět šupa pecka paráda. Kniha má spád, děj jede jako šus, napětí by se dalo krájet, od knihy nechcete odejít! Tahle autorka je dokonalá. A já si zítra mažu směr knihovna pro šestku, protože prostě potřebuju další díl a další díl potřebuje mě. Taaaak.