AdaVinculin AdaVinculin komentáře u knih

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Stále jsem čekala na nějakou zápletku, ale bohužel jsem se vůbec nedočkala! Knihu bych zredukovala na polovinu a i tak si myslím, že by mi nic neuniklo! Duchaplnost opravdu nulová. Ale zase musím uznat, že je to čtivé a to je asi to jediné...za to také aspoň ty 2 * :-) Vůbec se nemusíte soustředit na to co čtete a ani tak Vám nic neunikne! Ne jako když čtu jiné knihy a musím u toho mít naprostý klid! Knihu jsem přečetla za 3 dny, nevím jestli to bylo čtivostí, nebo tím, že na jedné stránce je vždy jen pár slov, a nebo, že už se těším až začnu číst něco JINÉHO! :-)

24.01.2013 2 z 5

Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Bože! Tak krásná knížka... jsem úplně nadšená..totálně mě do sebe vtáhla i když jsem se ze začátku trochu bránila, kvůli době, ve které se to odehrává. Ze začátku mi vadil styl psaní, ale pak najednou bylo vše pryč a já četla, četla a četla..Naprosto dokonalá knížka...opravdu ve mě něco zanechala. Jak zde bylo psáno, do poslední chvíle doufáte, že vše dobře dopadne i když víte, že to tak není. Jediné co mi na konci chybělo bylo, že nebyly popsané všechny pocity Olivera před sebevraždou..je mi ho líto a je mi z toho smutno. Přesto bravurní knížka, škoda, že není víc hvězdiček ;-) Určitě stojí za přečtení!!!

09.01.2013 5 z 5

Vražedný lék Vražedný lék Leonard S. Goldberg

Takové nemastné , neslané...

26.09.2018 2 z 5

Závist Závist Sandra Brown

Vzdy po nejake tezsi cetbe sahnu po teto autorce jako oddechove cteni a opet nezklamala, cela kniha paradni, konec me vzdy odzbroji! Tato kniha je hodne vydarena!

22.09.2017 5 z 5

Panenky z ráje Panenky z ráje Barbara Wood

Je ač neuvěřitelné, že kniha může zaujmout hned od prvních stránek :-)
Opět výborné čtení, B. Wood píše opravdu fantasticky.

16.12.2016 5 z 5

Zrychlený tep Zrychlený tep Mary Higgins Clark

Hned na druhé stránce jsem veděla kdo je vrah :-) Docela pohodové čtení, které se ke konci celkem rozjelo.. Ale myslím, že za pár týdnů si na tuto knihu ani nevzpomenu..

24.09.2016 4 z 5

Na východ od ráje Na východ od ráje John Steinbeck

Mě bohužel kniha moc nezaujala, přišlo mi to takové monotonní a žádný pořádný zvrat..

10.06.2016 3 z 5

Ty Ty Caroline Kepnes

Takovy monotoni vyrez ze zivota jednoho stalkera.. na konci mi chybelo nejake poradne rozuzleni..
Ale cetlo se dobre a zajimalo me, co bude dal..

06.04.2016 4 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

No co na ro říci.. čtivé to je, ale žadné wow jsem si na konce knihy neřekla. Za pár dní na knížku úplně zapomenu. Jinak se četlo dobře, nenáročně, jako oddech od složitějších knih dobré :-)

29.02.2016 4 z 5

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Parádní čtení, napínavé od začatku až do konce. Měla jsem pár tipů na vraha, ale rozuzlení bylo opravdu zajímavé. Má první kniha od autorky a určitě ne poslední :-)

07.02.2016 5 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Super paradni pocteni, strucne vse napsane, bez zbytecneho natahovani..Konec opravdu zajimavy :-)

02.02.2016 5 z 5

Zapomenuté dítě Zapomenuté dítě Charlotte Link

Od této knihy jsem moc nečekala, o to víc mě překvapilo, jak mě do sebe vtáhla! Skvělý příběh, nic není napsáno zbytečně. Napínavé od začátku až dokonce.Nutí Vás číst, dokud nezjistíte kdo je vrah. Historii v dokumentech jsem vyloženě hltala a Briana mi bylo strašně moc líto :-(

18.01.2016 5 z 5

Džungle rtěnek Džungle rtěnek Candace Bushnell

Tuto knihu jsem začla číst proto, že jsem jí dostala a dočetla jen proto, že když něco začnu, tak to dokončím. Ale pro mě absolutně nezáživná knížka! Nudná, bez nějaké větší pointy, ale myslím, že se to od knihy tohoto tipu dalo očekávat.

22.09.2013 1 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Tééda...naprosto parádní počteníčko :-) napínavé od začátku až do konce! Kniha mě opravdu moch chytla..Ze začatku mi bylo Cuja moc líto a pak už pro něj samotného jsem mu přála smrt - vysvobození. Škoda jen, že to nemělo šťastný konec, ale i to dělá knihu mnohem zajímavější! prostě BOMBA!

12.03.2013 5 z 5

Žhářka Žhářka Stephen King

Hezká knížka na zajímavé téma. Líbil se mi vztah otce s dcerou. I když tatínek umřel, ve výsledku to vlastně skončilo dobře a cíl, který spolu otec s dcerou měli, byl dovršen, ale bohužel, jak už jsem zmiňovala - bez otce. Knížka se dobře četla, vůbec nenudila, s napětím jsem čekala, co bude dál.

11.02.2013 5 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Krásný příběh, který zahřeje u srdíčka :-) Nádhera...

21.01.2013 5 z 5

Misery Misery Stephen King

Naprosto dokonalá knížka, nedá se od ní odtrhnout! Hltala jsem stránku po stránce! Hned jsem také koukla na film, ale ne...prostě knížka je nejlepší!!

14.01.2013 5 z 5

Posvátné místo Posvátné místo Barbara Wood

Kniha neurazi, ani vylozene nenadchne. Od teto autorky jsem cetla daleko lepsi..

31.08.2018 4 z 5

Dokonalá harmonie Dokonalá harmonie Barbara Wood

Super, ale ten zaver, moc zbytecnoti dle meho, ale jinak se cetlo skvele a nemohla jsem se odtrhnout.

22.04.2017 4 z 5

Hippokratova přísaha Hippokratova přísaha Barbara Wood