AdaVinculin komentáře u knih
Zacala jsem cist a az po case jsem si uvedomila, ze jsem.kdysi davno videla film, ktery jsem si uz moc nepamatovala.. Diky tomu jsem ale vedela, ze to bude narez a precetla jsem rychle.. Jinak bych se asi prvni polovinou knizky prokousavala dost dlouho...
Wow, za me super! Knizka ma spad, nemusi se u tohomoc premyslet :-) Pribeh skvely :-)
Určitě knížka která nenudí! Nenáročný děj a opravdu zajímavý a pro mě překvapivý konec:-)
Knížka se mi moc líbila! Až jsem se divila, jak mě vtáhla do děje! Určitě by mohla být více propracovaná, ale i tak se vše podstatné dozvíte. Takže za mě, určitě super!!:-)
Podle mě průměrná detektivka. Neurazí, ani nějak zvlášť nenadchne. Ale rozhodně nenudí. Zajimavý, spletitý děj.
Poutavý příběh, přečetla jsem to v rychlosti. Nebylo moc zacházeno do detailu, ale to podstatné se člověk dozví. Musím souhlasit s ostatními, je to opravdu naivka...no, ale když je člověk zaslepen láskou...
Tak musím uznat, že to bylo záživnější než díl první. Čtivé to bylo, ale zároveň strašně a zbytečně zdlouhavé..chvílema jsem se docela nudila. Opravdu by se kniha dala zredukovat na polovinu a zážitek by z ní zůstal stejný..
Ze začátku trochu nudné, nic zajímavého...ale dala jsem tomu šanci a dobře jsem udělala. Není to bůhví jaký zázrak,ale další díly si určitě přečtu. Extra zápletka v knížce není...je to stále o rozcházení se a zase scházení a spousta sexu;-) Takové odpočinkové čtení bez nějakého přemýšlení. Snad nám autorka na další díly připraví nějakou pořádnou zápletku! Ale přesto hodnotím kladně.
Skvělý gradující příběh od méně známe autorky. Z knížky jsem opravdu nadšená, mile mě překvapila, není těžká, moc se u toho nemusí přemýšlet...vtáhne do děje hned od první stránky. Na konci mi je vraha až líto..Zajímavé, určitě stojí za přečtení!
Super knížka! Když mi někdo řekl, že je to o upírech...moc se mi do toho nechtělo...ale předčilo to mé očekávaní...je to skvělý oddechový příběh, čte se to úplně samo a těžko se od knížky odchází...všechny díly byly super...kam se film hrabe na knížky! Kdybych měla nejdřív vidět film, asi bych si řekla...co je to za s***** ? Takže za mě určitě knížky jsou úžasný!
Hodně drsné a zajímavé, člověk se až diví, co vše je možné! Určitě stojí za přečtení!
Pohodová knížka, lehká na čtení..příběh je zajímavý, určitě stojí za přečtení, když se od toho extra moc neočekává..
Naprosto nejlepší knížka od Jeffryho Deavera, tedy aspoň pro mě!
Musím souhlasit, tato kniha by se měla číst povinně! Naprosto šokující realita. Čte se to samo, zajímavé hned od začátku!
Má první kniha od Kinga. Moc mě neuchvátila, ze začátku moc zdlouhavé a ani moc strašidelné mi to nepřišlo...asi holt nejsem na duchařské příběhy. Ale jinak se to čte velmi dobře a určitě bude následovat další kniha od Kinga.