ADE138 ADE138 komentáře u knih

Co život dal a vzal Co život dal a vzal Betty MacDonald

Nikdy se neomrzí...

19.07.2022 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

kniha dobrá, audiokniha taky!

22.03.2022 5 z 5

Les oběšených lišek Les oběšených lišek Arto Paasilinna

Autora jsem neznala, audioknihu jsem si půjčila náhodou. A byla to dobrá náhoda! Neměla jsem žádná očekávání, ale tahle kniha mě bavila jako už dlouho nic. Načtení - J. Zadražil, D. Novotný, L. Švormová - skvělé

22.03.2022 5 z 5

Chlapec na vrcholu hory Chlapec na vrcholu hory John Boyne

Knihu nechci hodnotit jako beletrii pro dospělé. Je to román pro starší děti a tak je i psaný. A kdybych měla nabídnout něco desetiletým, ať se seznámí s literaturou o druhé světové válce, tak s tímto příběhem nešlápnu vedle

17.01.2022 4 z 5

Chlapec, krtek, liška a kůň Chlapec, krtek, liška a kůň Charlie Mackesy

Těžko zařaditelná kniha. Překrásné ilustrace, líbivé citáty, úžasné písmo...ale bohužel asi nejsem úplně ta správná "cílová skupina".

12.08.2021 4 z 5

Velká medvědí kuchařka Velká medvědí kuchařka kolektiv autorů

Hezké, jednoduché recepty, které většinou zvládnou i malé děti. Ilustrace mi připomínají ty Medvědy, co se potkali u Kolína :-)

25.06.2021 5 z 5

Jak Eda ke kompostu přišel Jak Eda ke kompostu přišel Tereza Víznerová

Docela milý příběh o jednom ufonovi Edovi. A také o tom, jak se má kompostovat. Líbily se mi ilustrace

11.02.2021 4 z 5

Mandaly malované na kamenech Mandaly malované na kamenech Natasha Alexander

Hezky polopaticky udělaná knížka. Návody jsou srozumitelné, pomůcky dostupné. Mandaly vytvořené technikou tečkování se mi líbí.

17.01.2021 5 z 5

Jsem zlodějka? Jsem zlodějka? Abigail Rayner

Velmi pěkně udělaná knížka pro děti, které už chodí do školky.

16.12.2020 5 z 5

Mary Poppinsová Mary Poppinsová Pamela Lyndon Travers

Poslouchala jsem audioknihu načtenou Danou Morávkovou. Líbila se mi. Příběh - to už je dětská klasika.

02.10.2020 4 z 5

Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol. Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol. Mirka van Gils Slavíková (p)

Zajímavé recepty na netradiční cukrovinky. Líbí se mi polopatické návody a hezké fotky.

16.09.2020 4 z 5

Elinka Elinka Nadine Robert

Jednoduchý příběh o mezilidských vztazích. Krásné ilustrace okatých králíčků.

02.06.2020 4 z 5

Jan Saudek Mystik Jan Saudek Mystik Karol Lovaš

Jan Saudek je bezpochyby, jak se píše v podnázvu, fotograf, kterého se dotkl Bůh. Kniha je psaná formou dialogu, doplněná fotografiemi. Každopádně zajímavé čtení.

29.05.2020 4 z 5

Král Artuš Král Artuš Petr Kopl

Povedené zpracování legendy o Artušovi, Merlinovi a Morganě

13.02.2020 5 z 5

Jirka – výběr toho nejlepšího z komiksů Jirky Krále 2 Jirka – výběr toho nejlepšího z komiksů Jirky Krále 2 Jiří Král

35 komiksů určených spíše pro děti mladšího školního věku. Ale i mě se celkem líbily

11.02.2020 5 z 5

Miss Sympatie Petra Faltýnová aneb Jak se stala modelkou Miss Sympatie Petra Faltýnová aneb Jak se stala modelkou Ivona Březinová

" literární" zpracování vzpomínek modelky a miss Petry Faltýnové. Vzpomínky na lásky, vztahy a modeling mladinké hvězdičky. S odstupem času bizardní čtení

05.02.2020 1 z 5

Pro Tebe Pro Tebe Pavel Čech

Opět velká nádhera...

12.11.2019 5 z 5

Příběhy starého Izraele Příběhy starého Izraele Eduard Petiška

Poslouchala jsem jako audioknihu, výborně načtenou panem Táborským. Tyhle starozákonní příběhy by opravdu měl znát každý.

10.11.2019 5 z 5

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Moc hezký příběh, dojemný...ale moc mě zklamalo české vydání - hromada překlepů, chyb.

07.01.2019 3 z 5

Tulíňkovi Tulíňkovi Jonáš Ledecký

Milý příběh, krásné ilustrace...s dětmi přečteno za tři minuty - a co teď?

12.12.2022 2 z 5