ADE138 komentáře u knih
Autora jsem neznala, audioknihu jsem si půjčila náhodou. A byla to dobrá náhoda! Neměla jsem žádná očekávání, ale tahle kniha mě bavila jako už dlouho nic. Načtení - J. Zadražil, D. Novotný, L. Švormová - skvělé
Knihu nechci hodnotit jako beletrii pro dospělé. Je to román pro starší děti a tak je i psaný. A kdybych měla nabídnout něco desetiletým, ať se seznámí s literaturou o druhé světové válce, tak s tímto příběhem nešlápnu vedle
Těžko zařaditelná kniha. Překrásné ilustrace, líbivé citáty, úžasné písmo...ale bohužel asi nejsem úplně ta správná "cílová skupina".
Hezké, jednoduché recepty, které většinou zvládnou i malé děti. Ilustrace mi připomínají ty Medvědy, co se potkali u Kolína :-)
Docela milý příběh o jednom ufonovi Edovi. A také o tom, jak se má kompostovat. Líbily se mi ilustrace
Hezky polopaticky udělaná knížka. Návody jsou srozumitelné, pomůcky dostupné. Mandaly vytvořené technikou tečkování se mi líbí.
Velmi pěkně udělaná knížka pro děti, které už chodí do školky.
Poslouchala jsem audioknihu načtenou Danou Morávkovou. Líbila se mi. Příběh - to už je dětská klasika.
Zajímavé recepty na netradiční cukrovinky. Líbí se mi polopatické návody a hezké fotky.
Jednoduchý příběh o mezilidských vztazích. Krásné ilustrace okatých králíčků.
Jan Saudek je bezpochyby, jak se píše v podnázvu, fotograf, kterého se dotkl Bůh. Kniha je psaná formou dialogu, doplněná fotografiemi. Každopádně zajímavé čtení.
35 komiksů určených spíše pro děti mladšího školního věku. Ale i mě se celkem líbily
" literární" zpracování vzpomínek modelky a miss Petry Faltýnové. Vzpomínky na lásky, vztahy a modeling mladinké hvězdičky. S odstupem času bizardní čtení
Poslouchala jsem jako audioknihu, výborně načtenou panem Táborským. Tyhle starozákonní příběhy by opravdu měl znát každý.
Moc hezký příběh, dojemný...ale moc mě zklamalo české vydání - hromada překlepů, chyb.
Milý příběh, krásné ilustrace...s dětmi přečteno za tři minuty - a co teď?