adelaska

Naprostá dokonalost!
Předčila i předchozí díl Počkám na tebe. A ta se mi opravdu hooodně líbila, ale tahle byla lepší.
Stále se dozvídáme o Avery a Camovi, ale hlavní hrdinka je Camova sestra Tereza, která to také dřív neměla jednoduché a schází se s nejlepším kamarádem svého bratra Jasem.
Naprosto mě to uchvátilo a já nevydržím čekat na další dva díly, co vyjdou na jaře příštího roku.
Autorka má skvělý styl psaní, čte se to úplně samo. Místy jsem se zasmála, jindy mi bylo do breku, ... Líbilo se mi to. Moc.
Pokud si chcete přečíst opravdu parádní lovestory z prostředí vysoké školy, sáhněte po této sérii.
Doporučuji všemi deseti!!!

Tak ze začátku mě kniha moc nebavila, ale po polovině se mi to začalo hodně líbit a konec byl pro mě nečekaný a také se mi líbil. Chtěla jsem dát původně 3 hvězdičky, ale kvůli konci dávám 4. Příběh je to moc pěkný a myslím si, že se z něj dá i poučit. Doporučuji

Opravdu zatím jedna z nejkrásnějších lovestory pro mě.
Moc se mi líbila hlavní hrdinka Avery, byla mi sympatická a její chování mě ani tak nevadilo, jak je to u jiných knih a hrdinek. Cam byl samozřejmě jak jinak, než úžasný, kdo by si nepřál být v jistou chvíli na místě Avery. Jacob "homosexuální" kamarád Avery mě dostával, toho jsem si zvlášť oblíbila a u jeho keců jsem se fakt zasmála.
Musím se pustit do dalšího dílu. Doporučuji!

Bylo to dost napínavé a konec mě překvapil. Doporučuji přečíst :-)

Pěkný příběh. Kniha nepustí, dokud nepřečtete. Doporučuji

Tak upřímně nevím jak bych tuhle krásně katastrofickou knížku popsala. Myslím, že název odpovídá sám za sebe.
Vztah mezi Abby a Travisem byla fakt katastrofa, ale na druhou stranu moc krásná.
Je to jedna z mála knížek,k která mě emočně zruinovala, kterou jsem milovala a nenáviděla zároveň. Určitě bych ji neoznačila jako oddechovku, někdy mě docela dost tepaly nervy a chtěla jsem ji odložit, kvůli nesmyslnému chování Abby.
Ta knížká je krásná, ale trochu nedotažená. Mě se námět líbí, miluju romanťárny a tohle je VELKÁ ROMANTIKA ale autorka si s postavami moc nehrála. Nijak je nepropracovala pořádně.
Každopádně mě se kniha líbila, určitě doporučuji :-)))

Dokonalé! Naprosto dokonalé!
Kdo to nečetl, tak rychle přečíst.
Vůbec mi to nepřišlo předvídatelné, naopak, co se tam dělo, mě každou chvíli šokovalo. Nemohla jsem se od toho odrhnout. Naprosto dokonalý thriller. Chvilkami jsem se i bála :-)
Povinně přečíst !!!

Moc nádherná kniha !
V jedné recenzi, jedna dívčina psala, že by knihu doporučila čtenářkám od 14ti let.. WTF?? V knize jsou docela dost podrobně popsány sexuální scény, hrdinové tohle téma hodně řeší. Nejspíš tu knihu sama nečetla, i když na ni psala recenzi :-)
Líbilo se mi, že se hrdinové pohybovali v mém věku, že tam nebyla žádná 16ti letá holka a 17ti letý kluk, kteří čekají na svůj "první polibek" .... Takže dvacítky čtěte!! Je to nádherná kniha, plná emocí a konec mě šokoval, byl nečekaný i čekaný. No posuďte sami :-)
Už se těším na druhý díl ...

Udělala jsem chybu, že jsem si ji přečetla teď, jelikož druhý díl vychází v dubnu 2015.
Je to příjemný romantický příběh, který mi ale námětem připomíná HG. Což mi nevadí, velice se mi líbí.
Opět není tomu jinak, než tak, že jsem se rozplývala. Moc se mi kniha líbila, ale jako vždy, chci hodnotit pořádně až celou trilogii, kterou budu mít přečtenou nejdříve za rok touto dobou :-( :-D Škoda, že další díly ještě u nás nevyšly. Rve mi to srdce !!!! :-D
Doporučuji ;-)

Měla jsem přečteno během dvou dnů a celkem mě to štve, chci aby to bylo delší, i když to má asi 400 stran :-D
Naprosto úžasná knížka !! UPŘÍMNĚ? Chtěla bych to zažít, parádní roadtrip napříč Amerikou a vedle sebe mít přímo Rogera :-D
Musím říct, že je kniha napsaná velice dobře, jsou zde obrázky, fotky z výletu, apod.
Vypadá to, že brzy budu číst znovu :-) Doporučuji

..."A jestli já jsem jako hvězdy, tak Cricket Bell je jako celá galaxie"...
Proč Stephanie, proč mi to děláš? Už mi není "náct" a stejně mě tvé romány dostanou.
Naprosto skvělé, rozplývala jsem se jako u Polibku pro Annu a strašně mě štve, že je ta kniha tak krátká. Ono se to nezdá, ale měla jsem to přečtené za 1 den. Už se těším na Islu! Škoda, že vyjde až v květnu :-(
Doporučuji, super čtení.

Patří mezi nejlepší thrillery! Ani chvíli mě kniha nenudila, chytla mě od začátku a do konce nepustila! Takový příběh jsem rozhodně nečekala, nepatří to mezi obyčejné detektivky či thrillery. Schválně si to přečtěte, ,protože budete koukat. Už es těším na filmové zpracování .

Mám slzy v očích... Nejlepší díl z celé série !!! Budu hodnotit jako celek. BYla jsem si zpočátku taková nejistá, ale konec trilogie to vše změnil. Moc se mi kniha (celá trilogie) líbila, chtěla jsem dát 4 hvězdičky, protože 5 jsem dala svojí milované Divergenci, ale díky tomu konci, který se mě tak moc líbil a vyvolal tolik slz a emocí musím dát 5 hvězd.
Co se týče postav, s Katniss jsme si moc nesedly, jsem na tom povahově úplně jinak a v některých situacích kdybych mohla bych ji proliskala. Za to Peeta, Finnick i Haymitch se mi velice líbili. Ale žárlivé výstupy Hurikána mě doslova štvaly. Tahle kniha dokáže vyvolat spoustu emocí a já doporučuji každému přečíst...

Nejsem zastánce knih s válečnou tematikou, ale tahle kniha je moc krásně napsaná. Doporučuji přečíst.

Bože, asi nejsem normální, ale mě se to vážně nelíbilo. Ani trochu.

Jak začít .. Myslela jsem si, že první díl je prostě lepší, ještě v polovině Vražedné pomsty jsem byla přesvědčená, že Vražedná pomsta bude mít nižší hodnocení než Aréna smrti, ALE ten konec mě tak DOSTAL. Já vám říkám, že tohle jsem fakt nečekala. Stejně dobré jako první díl. Hurá na Sílu vzdoru.

Paráda, vtáhlo mě to do děje, velice napínavé a romantické. ÁÁÁÁch :) Ale pořádně budu hodnotit jako celek až přečtu celou trilogii :)

Aaaaaa jak já se u této knihy rozplývala!! Naprosto úžasná romantika, která vás dostane.
Sakra, jak je možné, že se člověk může zamilovat do postavy z románu??!! :-D v tu chvíli jsem byla v kůži hlavní hrdinky a když jsem knihu dočetla, chtěla jsem v té kůži být i nadále, že jsem si ji přečetla ještě jednou druhý den!!! Naprostá bomba, ááááááách :-)

Musím, já prostě musím dát 5 * !!!!
Je to naprosto úžasná kniha, plná emocí. Líbila se mi hlavní hrdinka, ve které jsem se (povahově) sama viděla.
Nenechá oči suché. Nevím co dál psát, jelikož nechci spoilerovat. Je to parádní kniha, prostě si ji přečtěte.
Opravdu doporučuji.