adelaska komentáře u knih
Od J. Lynn jsem asi 10 let zpět přečetla docela dost knížek, líbily se mi, autorčin styl psaní mi vždy sednul.
Půjdu s davem a musím říct, že první polovinou jsem se opravdu musela prokousat. První dvě kapitoly mě bavily hodně, ale potom docela dlouho ne. Asi až do poloviny. Nebavilo mě neustálé omílání myšlenek Poppy. Furt jsem čekala na nějaký zajímavý děj.
Od určité doby, asi od poloviny mě to vážně chytlo a přečetla jsem jí jedním dechem. Není to nic super originálního, je to dost předvídatelné, ale prostě skvělé. Hawke si mě docela získal. A líbí se mi jejich milostná linka. Ta mi zatím nepřijde úplně tuctová, ve stylu, potkají se, zamilují, on se z ní může po* a stane se z něj podpapučák. Zatím má ještě koule :-D tak uvidíme, jak to bude dál.
Další díly si přečtu, ačkoliv mám strach, ani nevím proč :-D
Jeee to bylo tak milé a vtipné. Taková příjemná nenáročná jednohubka. Při čtení jsem se smála nahlas, a to se mi moc často nestává.
Autorka mě tímto nalákala na své další knihy.
Tak moc se mi kniha líbila! Je mi jedno, zda je to vykrádačka HG, HP, aj. Bylo to skvělé, čtivé a chemie mezi hlavními postavami byla naprosto úžasná. Kaie Azera jsem si neskutečně zamilovala. A věkově už fakt nepatřím mezi YA čtenáře :-D
Nehodnotím knihu dle originality, ale dle toho, jak se u ní cítím. Bylo to skvělé.
Spoiler - co mě tedy vážně štvalo, tak Paedyn. Sakra, jak furt mohla Kaovi neustále odolávat? Už mi ho za polovinou bylo fakt líto :-D celou dobu jsem čekala na nějakou žhavou muchlovačku a nedostala jsem ani pusu. A teda škoda, že je to YA. Protože nějakou spicy scénu s Kaiem bych uvítala :-D
Tuhle knížku milujeme. Kluci ji znají nazpaměť.
Krásná knížka. Teď ve vánočním čase čtu synům před spaním a moc se jim líbí. Od této autorky si jistě pořídíme i další knížky
Kniha se velice rychle a dobře četla. Nicméně v první polovině se v podstatě nic nedělo. Začalo mě to opravdu bavit až ke konci.
Bylo to fajn, ale knížka mohla být prostě delší. Každopádně další díl si určitě přečtu. Ravyn a Elm se stali mými oblíbenci, Elspeth mi přijde taková nijaká. Zatím moc nevim co si o ni mám myslet. Je to čtení na jedno dvě odpoledne. Kdo čeká jízdu na vlně Sarah J Maas, tak bude zklamaný.
Přesto to nebylo vůbec špatné, jen prostě strašně krátké na to, aby mi ten svět a postavy v něm přirostli k srdci.
Dvěma slovy, NAPROSTO ÚŽASNÝ.
Co kapitola, to akce, nešla odložit. Všichni mi tak moc přirostli k srdci a je mi úplně teskno při představě, že bych se s nimi už neměla setkat. Ale něco mi říká, že setkám… :-) kdo četli, ví.
Za mě rozhodně nejlepší série, kterou Sarah napsala. A to miluju jak trůn, tak dvory. Ale tohle, tohle mělo všechno. Smála jsem se nahlas, brečela.
Možný SPOILER : líbí se mi, že všechny své série autorka nenásilně propojila. O to víc mě to bavilo. Nejen, že se v knize objevuje Velaris, ale také nepřímé zmínky o Eriley. Nehledně na to, že Aelin sama viděla Lunathion. Musela jsem si ve Skleněném trůnu tu kapitolu najít, přečíst znovu a nevěřila jsem vlastním očím.
Prostě tleskám Sarah, fakt to umíš a prosím pěkně, ráda bych si přečetla bichličku, kde se Bryce setká i s Aelin. Ty dvě by se podle mě měly poznat :-D
Dokonalé. Opravdu. Má to všechno. Už ať je tu další díl.
Každý straší, jak je konec strašný… a podle mě je to dokonalý. Byla to jízda, ale teď to bude ještě větší.
Za mě pecka. Naprostá. Četlo se to samo. I když, dalo by se tomu něco vytknout. Ale ten příběh mě tak pohltil a konec odrovnal… snad nikdy se mi nestalo, že mě na konci naskočila taková husí kůže. A že jsem už něco přečetla. Milovníci Maasové si přijdou na své.
Naprostá pecka. Nechybělo tomu vůbec nic. Napětí sálalo z každé stránky.
Tak tato kniha se četla úplně sama. No Jo, Colleen. K tomu asi není co dodat :-)
Jee to bylo takové příjemné pohlazení po duši. Dlouho se mi nestalo, že bych knihu přečetla tak rychle a zároveň si přála, ať ještě nekončí.
Přečteno doslova jedním dechem. Harlan Coben se právem řadí mezi mé nejoblíbenější autory.
Taková jednohubka na jeden/dva večery. Udržuje pozornost, je napínavá - sice ne tolik mrazivá, jak jsem čekala, ale bavila mě.
Nebýt toho zmateného a pro mě naprosto neuspokojivého konce, tak by ty hvězdičky byly možná 4. Je to velice průměrná detektivka/thriller, ale nějakým způsobem mě zpočátku bavila a udržovala moji pozornost. Nicméně humbuk kolem absolutně nesouhlasí s kvalitou knihy. Loutkáře si určitě nepřečtu.
Mně se kniha moc líbila. Byla svižná, akční, bez hluchých míst a přečtená během pár hodin.
Ač jsem si druhý díl opravdu zamilovala, tak tento závěrečný díl už mě tolik neoslovil. Pro mě se nestalo nic nepředvídatelného. Moc jsem se těšila a přišlo mi to odbyté. To nic nemění na tom, že série jako taková je opravdu čtivá a nepustí vás, dokud nepřečtete poslední stránku.