Adelhyskova komentáře u knih
Tak tahle kniha nic moc. Příběh mi přišel nereálný a trochu přitažený za vlasy. Chápu někomu se tato kniha může líbit, ale mě osobně na ni zaujala jedině obálka. Od Ivany Perotkové jsem již četla lepší knížky.
I když si radši většinou přečtu fantasy než nějaký romanťárny, tak se mi knížka hrozně moc líbila, protože ten příběh je nádherný. Celá ta kniha je moc krásná. I když přesto musím uznat, že chvílemi jsem se přemáhala s tím, že je to na mě možná trošku moc velká slaďárna. Ale to nic nemění na tom že ta knížka je skvělá, možná smutná, ale skvělá.
Páni... Nemám slov. Nádherný příběh, od kterého jsem se nedokázala odtrhnout. Sympatické postavy, které jsem si oblíbila téměř okamžitě. Jediná věc co mě v první chvíli zklamala byl konec, asi bych byla radši kdyby tam bylo ještě o pár stránek víc. Když se nad tím ale zamyslím zpětně, to nejpodstatnější tam zaznělo a zbytek si můžu domyslet dle svých představ. :D
Možná tahle knížka byla o něco méně akčnější narozdíl od ostatních Bárovek, ale zase tam byl velice zajímavě popsaný život indiánů ve vesnici. Knížka se mi moc líbila. A ten nápad s tou fantazií byl boží !
Z této knížky mám takové smíšené pocity a úplně nevím co si o ní mám myslet. Na jednu stranu mě opravdu zaujal příběh chlapců, ale na druhou stranu to chvílemi bylo možná až moc sladké.
Tak tohle je myslím klasická YA kniha. Moc vyvedené i když chvílemi moc sladké na moje poměry. Ale chápu že pro někoho to může být tak akorát.
Musím uznat, že mi při čtení této knížky opravdu občas přeběhl mráz po zádech. Myslím, že je to velmi dobrá knížka na procvičení angličtiny.
Další skvělá knížka z této série a myslím že je to jedna z těch nejlepších.
Knížka je prostě nádherná. A musím uznat že u poslední kapitoly i nějaká ta slzička ukápla.
Tohle prostě není Rowlingová a ani HP. Za mě docela zklamání. Bohatě bych si vstačila se základními sedmi díly.